EmEn9 kod mene kazu stariji da je ponekad zelena stolica kad dijete ima grceve. Mozda su bapske price, al eto da velim sto ja znam😂
Jagodice čestitam!!!! Neka je maleni Fran živ i zdrav zajedno sa svojim roditeljima 💗❤💖🥰🤗
Dobrodošla u ovu grupu!
Hvala zenske.Probat cu sa slatkom kamilicom i kompotom od kruska i sljiva..ima da se oboje otvorimo ko grlice😂
I kod nas su zadnja dva dana laksa. Ok, vidjet cemo jos danas do kraja dana, ali za sad je stvarno super 😁 spavanje od 22 do 08.30 uz 3 budenja za papanje. Evo je sad spava vec 2 sata u kindicu, uspavala se uz onaj vrtuljak iznad sta svira i okrece se.
.
Skuzili smo da bas voli muziku i zvukove pa zadnjih dana stalno nesto svira.
I vec neko vrijeme joj dok pripremam ciku za sisanje vicem "cika cika" i sad se pocela smijati i mlatiti nogicama jer valjda kuzi sta ide 🤣 to mi je tak slatko 🥰
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Tamo je zara bila pisala da je dobro željezo Kendural C da joj se krvna slika popravila od toga i ja sam danas baš mami naručila da mi kupi to u ljekarni i da mi kupi čaj od piskavice da isprobam 😉😁
.
Znači možemo piti i kamilicu?? Sad cu si ju odmah skuhat mozda ga umiri za noć 🤣🤣
.
Cure šta vi jedete od povrća. Ja koliko vidim kao nebi smjele nista osim blitve, špinata i mrkve. Tako da sam ja većinom na ugljikohidratima krompiru, pašti itd jer i ovo malo sto dojim me strah pojest neko povrće pa da zbog mene ima grčeve. I dali vi jedete slatkiše, čokoladu i slično??
Cure koje hranite adaptiranim ili izdojenim, a imate dijete 4-5 tjedna staro. Kolko vam pojedu po obroku?
EmEn9 ja sam dosad pojela krumpir, batat, mrkvu, blitvu, spinat i tikvice. To mu nista nije smetalo
Ne jedem cokoladu, iako inace zivim na njoj. Strah me da mu ne bi smetalo, a i ako krenem mislim da necu moci pojesti jedan red. Od slatkoga jedem kekse Petit beurre, Plazmu i cajne kolutice. Jela sam pogacu i malo laganiju verziju paradizota. I skuham si ponekad puding od vanilije pa na vrh stavim tamni kakao.
Baby P 03/21 💙
Netko je pitao za ciscenje nosica.. Mi imamo problem jos od onda kad smo zavrsili u Klaicevoj kad smo se preplasili zbog nosica i disanja.. Od tog cistimo fizioloskom i nakon nje pumpicom koju je netko ovdje preporucio isto.. Mislim da je babylove iz dma za 25kn.budem sliku prilozila. I stvarno mu puno zelembaca izađe. I difuzor palimo, vlazan rucnik na radijator i proluftavamo puno.. Dalje mu je svako malo pun nosic al ovo stvarno pomaze kaj sam napisala. I jos nam je rekla Pedijatrica da kupimo inhalator za bebe.. Pa cemo ga uzet.
Bruna ja tu i tamo dajem dohranu i kad je imao manje od mj dana reko ke doktor da mu dajem do 70ml da je 90ml previse.. Makar mi smi znali davat 60-90..ovisi sve o bebi.. Nisu sve bebe iste a i nekad kombiniram.. Na cicu prvo pa kasnije ak je gladan dohranu dam od koje pojede 30ml
Bruna,
Moj će sad mjesec dana, dajem mu 150 ml po obroku, ali on je velika beba.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji