Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BruNa
    07. Travanj 2021. 12:50

EmEn9 kod mene kazu stariji da je ponekad zelena stolica kad dijete ima grceve. Mozda su bapske price, al eto da velim sto ja znam😂

Emmie
    07. Travanj 2021. 13:23

Jagodice čestitam!!!! Neka je maleni Fran živ i zdrav zajedno sa svojim roditeljima 💗❤💖🥰🤗
    Dobrodošla u ovu grupu!

Elly94
    07. Travanj 2021. 13:25

Hvala zenske.Probat cu sa slatkom kamilicom i kompotom od kruska i sljiva..ima da se oboje otvorimo ko grlice😂

Lady_E
    07. Travanj 2021. 13:47

I kod nas su zadnja dva dana laksa. Ok, vidjet cemo jos danas do kraja dana, ali za sad je stvarno super 😁 spavanje od 22 do 08.30 uz 3 budenja za papanje. Evo je sad spava vec 2 sata u kindicu, uspavala se uz onaj vrtuljak iznad sta svira i okrece se. 
    .
    Skuzili smo da bas voli muziku i zvukove pa zadnjih dana stalno nesto svira. 
    I vec neko vrijeme joj dok pripremam ciku za sisanje vicem "cika cika" i sad se pocela smijati i mlatiti nogicama jer valjda kuzi sta ide 🤣 to mi je tak slatko 🥰

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

• EmEn9
    07. Travanj 2021. 13:56

Tamo je zara bila pisala da je dobro željezo Kendural C da joj se krvna slika popravila od toga i ja sam danas baš mami naručila da mi kupi to u ljekarni i da mi kupi čaj od piskavice da isprobam 😉😁
    .
    Znači možemo piti i kamilicu?? Sad cu si ju odmah skuhat mozda ga umiri za noć 🤣🤣
    .
    Cure šta vi jedete od povrća. Ja koliko vidim kao nebi smjele nista osim blitve, špinata i mrkve. Tako da sam ja većinom na ugljikohidratima krompiru, pašti itd jer i ovo malo sto dojim me strah pojest neko povrće pa da zbog mene ima grčeve. I dali vi jedete slatkiše, čokoladu i slično??

• BruNa
    07. Travanj 2021. 14:04

Cure koje hranite adaptiranim ili izdojenim, a imate dijete 4-5 tjedna staro. Kolko vam pojedu po obroku?

pupetta
    07. Travanj 2021. 14:15

EmEn9 ja sam dosad pojela krumpir, batat, mrkvu, blitvu, spinat i tikvice. To mu nista nije smetalo 
    Ne jedem cokoladu, iako inace zivim na njoj. Strah me da mu ne bi smetalo, a i ako krenem mislim da necu moci pojesti jedan red. Od slatkoga jedem kekse Petit beurre, Plazmu i cajne kolutice. Jela sam pogacu i malo laganiju verziju paradizota. I skuham si ponekad puding od vanilije pa na vrh stavim tamni kakao. 

Baby P 03/21 💙

Elly94
    07. Travanj 2021. 14:17

Netko je pitao za ciscenje nosica.. Mi imamo problem jos od onda kad smo zavrsili u Klaicevoj kad smo se preplasili zbog nosica i disanja.. Od tog cistimo fizioloskom i nakon nje pumpicom koju je netko ovdje preporucio isto.. Mislim da je babylove iz dma za 25kn.budem sliku prilozila. I stvarno mu puno zelembaca izađe. I difuzor palimo, vlazan rucnik na radijator i proluftavamo puno.. Dalje mu je svako malo pun nosic al ovo stvarno pomaze kaj sam napisala. I jos nam je rekla Pedijatrica da kupimo inhalator za bebe.. Pa cemo ga uzet.

Elly94
    07. Travanj 2021. 14:20

Bruna ja tu i tamo dajem dohranu i kad je imao manje od mj dana reko ke doktor da mu dajem do 70ml da je 90ml previse.. Makar mi smi znali davat 60-90..ovisi sve o bebi.. Nisu sve bebe iste a i nekad kombiniram.. Na cicu prvo pa kasnije ak je gladan dohranu dam od koje pojede 30ml

• ružica
    07. Travanj 2021. 14:22

Bruna,

Moj će sad mjesec dana, dajem mu 150 ml po obroku, ali on je velika beba.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.