Ja mlijeko držim do 3 dana u frižideru. Razne su informacije na netu što se toga tiče. Negdje čak piše 8 dana
NevaEva moja spava preko dana u boravku u cosku sofe na jastuku za bebe, rasiren izgleda kao poploncic i gore stavim tetru.
.
Princippesa spava samo u bodicu kratkih rukava i peleni jer joj je vruce. Ima manje od mjesec dana ali nogice i rukice i vrat su topli znaci da joj odgovara tako.
.
Lonmi ne znam osobno ali citala sam da moze stajati par dana u frizideru (ne u vratima frizidera). Takoder se ne usipava frisko, toplo izdojeno mlijeko direktno u ovu bocu iz frizidera, nego se ovo toplo ostavlja u svojoj boci u frizideru, a kada se ohladi moze se sipati u tu prvu bocu ali rok mlijeka se naravno racuna od tog prvog izdojenog mlijeka.
.
Mateja ja bi se na tvom mjestu javila gin ili otisla do bolnice. U svakom slucaju sretno. 🤗
[/ url
I ja sam razne info nasla na internetu, inace cuvam 24h ili malo duze.
I to da se toplo ne ulije sam isto nasla, ja sam tako bila radila i sve je ok.
Hmmmm a meni to mlijeko opcenito ima "svoj" miris, jel se bas usmrdi ili sta ako ne valja?
https://ibb.co/z86YLwL
Evo sad i mene smotane, s obzirom da mi prvo dvoje nisu imali ovako nesto..molim vas ak mozete skicnut vi mame cija djeca su imala pristice te sitne po licu i vratu...jel to od vrucina sad il je to ono ciscenje...i jel vam pomoglo to s cim ste mazale...ta termalna ili ta cicabio krema...? Pomagajte ...zelim mu cim prije pomoc..nadam se da mu to ne smeta..🙄😔
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
https://ibb.co/z86YLwL
Evo sad i mene smotane, s obzirom da mi prvo dvoje nisu imali ovako nesto..molim vas ak mozete skicnut vi mame cija djeca su imala pristice te sitne po licu i vratu…jel to od vrucina sad il je to ono ciscenje…i jel vam pomoglo to s cim ste mazale…ta termalna ili ta cicabio krema…? Pomagajte …zelim mu cim prije pomoc..nadam se da mu to ne smeta..🙄😔
Mislim da ti je osip i sigurno od vrucine! Ja sam samo sa vodom cistila i mazala bepanthenom. I bilo je sigurno tjedan dana, ali nisam imala dojam da ju je svrbilo. Ne znam dal nest drugo moze brze djelovat? 🤔
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Joj grozno, imam osjecaj da mu jos vise pocrveni kad vodom isperem....onda se smanji neko vrijeme pa se opet vrati crvenilo...jucer sam mu cijeli dan onak blazinicom samo potapkala ..preko noci je ok...smanji se crvenilo skroz i vide se samo blijedi pristici...cim ugrije odmah krene
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Kety i kod moje tako. Prvo bili samo pristici po licu, sad i to po vratu i po glavi. Prvo sam mislila tjemenica po kosici, a to ti pristici svuda. Bas su dosadni 🤦♂️
Thera, mijenjaju nas zene vec kolko smo imale iste price 😂😂 al da ti i ja odgovorim, ni moj nije bas precesto u kinderbetu prek dana. Ne znam koja mu je tp fora al budi se. Ja sam ga dojila na mekanom jastuku kad smo krenuli i mislim da ga on vidi kao svoju tjesilicu 🙈🙈🙈 uglavnom, kad se muci sa spavanjem, stavim ga na jastuk i zaspe za 10 sec. Cudo. Kak nije bas anatomski, izbjegavam ali nekad mi prek dana i tak spava, sam nemajka sad? 🤔🤔
.
I btw imas zahtjev. Sonja mi je uvijek bilo super ime. Pozvala sam jos neke cure koje imaju Lussi i Daria a koje mi je insta nudio. Nisam bas aktivna bila na tome, na fb sam bila godinama pa tek sad obljavljujem vise ali pazit cu da dok stavljam na instagram budem top kao suput jer vidim da ste i vi 😍. Bas mi je drago sto vas vidim konacno :)
Lonmi, izdojeno mlijeko moze stajati 3-4h na SOBNOJ temp i 3 dana u FRIZIDERU. Mozes podoje pomijesati i nemoj podgrijavat u mikrovalnoj nego u lonac vrucu vpdu, hranu u flasicu i grijes. Najbolje je da papa na temp od 37° al ne moras mjerit nego pazi da nije toplije od toga. Ako zamrzavas, mozes drzati do 6 mjeseci.
Sortiraj odgovore
Najstariji