MissGraz i Bebanamoje, jedino da to provam.
Ali onda ga jadnog treba buditi?
Kako vi s klimom, palite li je u prisustvu beba?
Missgraz, što je onda bilo prošlih dana kod tebe, samo promjena okoline?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ona meni u snu jede, da se niti ne probudi, probaj ga ne buditi nego lagano uzeti i ponuditi bocu… trebao bi je prihvatiti bez da se probudi. Javi kako je proslo!
E da, mislim da je bila promjena okoline u kombinaciji sa regresijom. Jos uvijek ima lagan san i malo teze zaspi, ali ovdje to nekako lakse prodje, bez histericnog placa i uspavljivanja po 3 sata. 😵
Da li je normalno da se ti pristici sire i po kosi, vratu, ramenima bebe, ili je to nesto drugo sad?
Ona je sva crvena, samo izbijaju neke te crvene tockice i sire se po tijelu, a ja luda.
I danas uopce ne sisa, samo spava na dojci i zeza me.
Ako ju i muci nesto evo stvarno nezz sta, dosta mi je vise tog soora i tog crvenila po kozi, stalno nesto, a pedijatrica samo prica da ne tretirati s nicim.
Jos i te vrucine, znoj, katastrofa.
Ja sam ti rekla da je moja nakon pristica dobila osip koji je bio po licu, oko vrata i na ramenima.. I tu i tam koji po trbuhu. Ja nisam nista specijalno radila! Kupala ju svaki drugi dan(voda i maslinovo ulje)i namazala nekad bepanthenom.. I jednostavno cekala da se povuce i samo je jedan dan sve nestalo. I sad kad su ove vrucine ne izbacuje joj...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruzice,da mu po sredini noci pokusas dati jesti? Moja postane nemirna u krevetu kad je gladna, ne place, nego bas postane nemirna i okrece se i vrti… podojim ju i ona mirno nastavi spavati. Mozda bude gladan, a ne moze se probuditi?
I kod moje je ovako. Čim ona postane nemirna i vrti se, ja ju uzmem i dam jesti. Ona se neće probuditi još sat dva, a meni zao da se muči, a bome i mene muči jer ne mogu spavati uz njeno meskoljenje. Po noći stvarno rijetko kad place, nego baš bude to meskoljenje i okretanje. Ako zaplače po noći, ustajem iz kreveta ko da me ne znam sta goni jer me prepadne 😁
Ista stvar! Meskolji se i to me probudi, a po noci uopce ne place... Dam jest i sve super 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Tko je preporučio od Bioderme Cicabio-velika hvala ❤️ krema je zakon!!
Ja sam ta. Bas mi je drago. Ja sam se iznenadila da zak obrzo djeluje.
I moja u snu pojede, ja ju razbudim jedino kad joj presvlačim pelenu nakon flašice, ali uglavnom mi brzo zaspi natrag.
Klimu smo palili jucer I danas. Dio dana bude u drugoj sobi, a dio dana je u boravku ali u kutu do kojeg klima ne dopire, bar ne osjetimo puhanje. Danas mi je malo više kihala, pa me to brine i morat ću malo pripaziti s tom klimom 😏
Missgraz,
Samo da ti kažem da moja frendica ima 4 ero djece, njoj nije poznat pojam regresija, pa valjda bi znala da su joj djeca to imala? Kaže da su se s 4 mjeseca njihovi ritmovi ustalili...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Tko je preporučio od Bioderme Cicabio-velika hvala ❤️ krema je zakon!!
Ja sam ta. Bas mi je drago. Ja sam se iznenadila da zak obrzo djeluje.
Daaa, super je 😍
Mom,
Daj nam iskustva u svezi regresije sna u 4 mjesecu, i zubića, kako je to prošlo kod tvojih?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Missgraz,
Samo da ti kažem da moja frendica ima 4 ero djece, njoj nije poznat pojam regresija, pa valjda bi znala da su joj djeca to imala? Kaže da su se s 4 mjeseca njihovi ritmovi ustalili…
Da, ja isto poznajem jednu sa 3 djece i kaze da nisu to imali nikad. Evo ja nisam bila te srece… ili su skokovi ili regresija… ali skokovi kakve smo imali nisu izgledali ovako. Ovo je bas “problem” sa spavanjem, tj. sa uspavljivanjem uz cesce budjenje nego inace. Za par dana punimo 4mj, nadam se da ce biti bolje i da je to to sto je trebalo biti. Jer se stvarno odjednom okrenulo naopacke, bez da smo ista mijenjali u rutini ili sl. 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji