Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mikica5
    21. Lipanj 2021. 12:15

Drage mame, 
    imate li preporuku za UZV kukova bebe u Zagrebu? 

:) 

🌺Principessa🌺
    21. Lipanj 2021. 12:16

Elledanse

Poslala sam i ja zahtjev na insta. S obzirom da ja to ne koristim u smislu objavljivanja slika dodajte me na fbu pod tim imenom i prezimenom (ime je Maja, a prezime necu javno pisati. Samo da znate nisam suput 😂 ). Tu barem ima nesto mojih slika od prije 😂. Ovako nije fer kad me ne vidite

Dodala sam te,valjda 🤣 nudi mi 3 profila pa sam pokusala pogodit haha🙈

🌺Principessa🌺
    21. Lipanj 2021. 12:16

NevaEva jel ti na uzv kukova u Kc bio celav doktor? 

• NeverEver
    21. Lipanj 2021. 12:18

Mateja, meni zvuci kao prave kontrakcije i otisla bi na tvom mjestu k dr. Vidim da si u 36.tjednu i ako jesu prave kontrakcije, drzim fige, jos malo pa si mama 💜
    Mislim da bh ne tjeraju na wc.

• NeverEver
    21. Lipanj 2021. 12:20

🌺Principessa🌺

NevaEva jel ti na uzv kukova u Kc bio celav doktor?

Nenad vondracek. Imas samo njega i jos jednu zensku. On je ostar i brz ali odlican pedijatar. Odlican. Da je samo sitnica bila po njegovom krivo nebi vas pustio doma. Mozes biti mirna ;)

Matejaa95
    21. Lipanj 2021. 12:20

Evooo javljam da se smirilo sveee. Pa ako opet bude ici cu provjeriti. Hvalaa vam cure, vi ste sve to vec proslee pa mi je lakse vas pitati za savjet.😀

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

pupetta
    21. Lipanj 2021. 12:21

Dode mi da sad i ja napravim instagram da ne budem izopcena iz drustva 
    Moj je nekoc preko dana spavao na kaucu na otvorenoj jastuk dekici. Sad vec duze vrijeme spava u zamracenoj sobi jer mu tako vise odgovara. Najcesce je na nasem krevetu jer mi ga je tako lakse spustiti bez da se probudi. Iako se u zadnje vrijeme zna sam uspavati sisajuci palac, tako da ga na pocetku stavim u krevetic, pa ako ne zaspe sam, onda ga ja uspavam i spustim na nas krevet. 

Baby P 03/21 💙

• Bebanomoje
    21. Lipanj 2021. 12:35

Sad sam već i zaboravila šta sam htjela kom 😏

Lomni, savjetujem da se uključiš u grupe na fejsu Mame izdajalice i još Adaptirano mlijeko - uvođenje i prehrana. Hrpu korisnih informacija ces tamo saznati!

Uzv kukova u Zgu - poliklinika Sabol, preporuka 😊

Kety - meni se isto čini kao osip od vrućine. Moja nije imala tako jako, ali prvo je počelo sa pristicima od čišćenja i onda bas osip. Prošlo uz pomalo bepantena na pocetku i na kraju samo od sebe.

Ruska1986
    21. Lipanj 2021. 12:36

kety992

Joj grozno, imam osjecaj da mu jos vise pocrveni kad vodom isperem….onda se smanji neko vrijeme pa se opet vrati crvenilo…jucer sam mu cijeli dan onak blazinicom samo potapkala ..preko noci je ok…smanji se crvenilo skroz i vide se samo blijedi pristici…cim ugrije odmah krene

Da, tapakaj samo, nemoj trljat. Mojoj se pojavljivalo cim krene plakat... Ali proci ce, nije to nista opasno! Sam meni je ruzno izgledalo i vise sam brinula da ju mozda ne svrbi, ali nije. Probaj sa tom vodicom sta cure kazu ili nakon sta malo prebrises vodom, mazat bepanthenom. Meni je pomogao

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• NeverEver
    21. Lipanj 2021. 12:43

Thera i nama klima nezgodno stoji ali smo skuzili da upravljacu da se moze namjestit da puse ravno a ne dolje-gore pa nikad ne puse direktno na trosjed. Provjeri na upravljacu :)
    .
    Jaje - mi jucer prvi put koristili za shopping i super nam je. Ova kosara je super za male bebe al moja mrvica sad vec ima 6 i pol kg i cvrst je, sam drzi glavu, mislim da 1h dnevno moze bit u jajetu u setnji. Necemo ni na more uzet kosaru nego samo jaje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.