Dosli doma, nahranila malog, zaspao na meni, dragi otisao raditi podnevnu smjenu, ja evo s malim lezim. Umoran je, pa si mislim kak nebi bio, nije bilo niti 09h00 ujutro, letio je zrakom🤣
.
Neva, ajme i ja svom malom pjevam "La vie en rose"😍
.
Ja danas vazem maloga prije kupanja, nego htjela sam pitati mi smo i dalje na 120ml svaka 3 sata kad je budan, tj kad se probudi. Sam kuzim ja da on tih 120ml pukne odjendom i mislim si da bi jos mogao🤔 uvijek kad je gotov s jelom onak budno gleda kao da bi jos, nikad ne bljucka, gura flasicu van itd... a opet me strah mjenat bez konzultacije s pedicom da nebi dobio prevec na tezini, kak cu mu onda objasnit sa mora na dijetu?!🤣
.
Mi imamo zadnjih dana ovakvu rutinu - budi se oko 05h30, dragi se ustane, previje ga i nahrani, s malim se mazi do 06h10, odlazi na posao, malisa i ja jos lezimo, ne spava vise, izbacuje dudu oko 100put do 07h20. Onda ide jutarnja higijena, pa idemo u kuhinju i dnevnu k baki, tamo pricamo, pjevamo, pa malo u babygym, malo u ljulju i kad je pospan ga uzmem, zamracim spavacu sobu i nunam. Nekad odspava 10min, nekad ni toliko, nekad 4 sata kao jucer npr🤷♀️ opet igranje i dolazi tata oko 16hkusur. Papa, odlazimo u setnju di zaspe. Napravimo krug, vratimo se domeka, sljedi kupanje, mazanje, vecernja higijena, malisu uzme onda tata ili je u ljulji dok se ja otusiram, on vec pocinje onda trljat oke, odemo oboje u spavacu, zanunam i duboko spava od cca 21h00 do ponoc 02h30 ili 03h00. Tu presvucemo ako treba i nahranimo i onda plitko spava do 05hkusur kad ide sve ispocetka🤣🤷♀️👨👩👦
.
Mucim muku s komarcima, jel smijemo stavljat one štekere u
uticnice? Ovdje na selu su kapitalci, mali mi je u peleni pokriven laganom tetricom👶💙
.
Happy sam kaj ja bolje funkcioniram nocu i sad kad se nocu mali budi, popapa flasu u polusnu i vise to nije ono nunanje od satipol, nego odmah natrag u kidnru. E da, tokom dana ga uopce ne stavljam u kindru, spava u gnijezdu, u kolicima, sad na nasem krevetu 👍 ja cak pronadjem 10min vremena za yogu 🧘♀️ moram i zelim, 6kg smo promasili, a ledja me ubijajuuuuuuuuu😫😫
Poslala sam vam zahtjeve pa eto ja sam ona prekrasnoca ahhahahhahahahahhaha medu zahtjevima 😝😂😂😂😂
Ugl ja svojih troje nisam osjetila neznam sta znaci zub koji izbija ni regresija sna🥴 nadam se da me Pia nece sad uciti svemu ahahhaha ..ok malo bi biki nervozni dan dva ,rukice u usta,balavili su i eto ga zub Al nista vise od toga...
Trenutno se mucim s saunom u kuci i vrućinom..ne stignem nista od male a imam ptsp od vrucine znoja vlastitog smrada i nape koja bruji cili dan jer moja dama spava uz napu 😓🤔
Drage mame, upadam da pitam je li neka od vas rodila na merkuru? Ja sam prije 4 god pa me zanima jel se nesto promijenilo. Za porod njihova spavacica??? I trebaju li i dalje pelene za bebu? Spakirala sam 10 kom jer mi ne stsne cijeli paket. Kak je sa posjetama? I moze li mi muz naknadno donjeti stvari? Jer naravno da mi nije stao cijeli paket chico ulozaka. Svaka info je dobro dosla. Hvala unaprijed 😀
Jagodice,moj ima 10 dana manje od tvog a dajem mu svaka 4 sata 180🙈 Ne pojede uvijek toliko i nekad je to i svakih 5 sati ali bome nekad nakon 2 sata cvili. Ja bi radije da mu ne treba toliko ali mom je 120 za pod zub i onda place dok ne dobije jos najcesce. Bavit ce se nekim sportom cim prohoda😅
E a sto se tice caja - radim sad vise puta dnevno, 100ml Hipp caj od komoraca i onj drugi njihov, nudim mu vise puta, bome dobro potegne👌rekla pedica da se dehidriranost kod malih bebica skuzi po fontaneli naprijed, da se onda bas onak kuzi na glavici bebe di je fontanela jer upadbe od dehidriranosti. Mislim si bolje da mi to nije rekla, sad mu samo glavicu skeniram🤣🤷♀️
.
Instagram imam ali samo za pracenje, ja nista ne objavljujem.
.
Sorry na spamanju, zene🧡
Jagodice,moj ima 10 dana manje od tvog a dajem mu svaka 4 sata 180🙈 Ne pojede uvijek toliko i nekad je to i svakih 5 sati ali bome nekad nakon 2 sata cvili. Ja bi radije da mu ne treba toliko ali mom je 120 za pod zub i onda place dok ne dobije jos najcesce. Bavit ce se nekim sportom cim prohoda😅
Sad mi dodje da idem probudit malog i vagat ga🤣
Ja sam na instagramu teja287, dodala sam one ciji sam nick zapamtila 🤦, pa molim ostale koji zele da me dodaju pa se pratimo. 😁
Evo moj je danas beba za neprepoznati, da nisam s njim cjeli dan mislila bi da ga je netko zamjenio. Spavali od 01-09 nocas, naravno uz hranjenje ali bez ikakvih drami, mjenjanje pelena, hranjenje i nunanje cca desetak min i spava. Inace spava samo dok smo vani u setnji, vec sam rekla prodat stan i na klupicu otic, cim se priblizavamo stanu on vec drami i dreci. Danas pojeo u 9, otisli u setnju, zaspao, vratili se doma, pojeo u 12 i jos uvijek spava 🤷🤷🤞🥳 necu ga hvalit nista, da nebi bilo
On je na dohrani, neki put 90ml, neki put 120ml, neki put mi se cini da mu ni to nije dosta. Patronazna rekla da mu dajem koliko trazi, isti princip kao i dojenje. Pa se drzim toga do 02.07 kad idemo na prvi pregled pa cu tamo dodatno ispitat pedijatra, vec si pisem u biljesku sta sve pitat 🙂🙂
Drage mame, upadam da pitam je li neka od vas rodila na merkuru? Ja sam prije 4 god pa me zanima jel se nesto promijenilo. Za porod njihova spavacica??? I trebaju li i dalje pelene za bebu? Spakirala sam 10 kom jer mi ne stsne cijeli paket. Kak je sa posjetama? I moze li mi muz naknadno donjeti stvari? Jer naravno da mi nije stao cijeli paket chico ulozaka. Svaka info je dobro dosla. Hvala unaprijed 😀
Ja rodila 23.5 😊 njihova spavacica, za bebu uzmi sve svoje...pelene,maramice i kremicu(bebu presvlacis sama-oni obave prvo presvlacenje da ti pokazu kao)
Ja san uzela 15 kom jer sam bila 2 dana tamo...posjeta nema,muz moze donijet stvari i ostavi ih na porti pa sestre donesu naknadno popodne il kad stignu. Uzmu bebu ako zamolis, maska treba...al u radaoni sam ju skinula...i oni su mi rekli da skinem. Uglavnom rekla bi da je sve po starom 😊
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Vidite me mamice s foruma kako sam ja veeeejiki dečko 💙👶🥰🤗 https://ibb.co/0Y2VT2L
Vidite me mamice s foruma kako sam ja veeeejiki dečko 💙👶🥰🤗https://ibb.co/0Y2VT2L
Bas je pravi veliki decko 😍
Vidim da pricate o tezini...ja i muz smo niski a nasa beba 5200 sa 3 tjedna 🙈🙈 mama ce se nabildat 🤣🙈
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji