Jutro, drage mame!
Noc iza nas isto koma. Doduse malome je bilo dobro, al meni ajme majko
Probudi se za jesti, pojede, zaspe na sisi i nakon 3 minute krene show. Nikad se jace nije bacao po krevetu, Boze mi oprosti kao neka zivotinja
Presvukla sam ga jer sam mislila i da mu je vruce, al nije bilo do toga.
I tako se trzao s boka da zavrsi na trbuhu, al jedna ruka mu ostane zarobljena ispod trbuha jer nema jos snage da je izvuce. Ja ga smirim, drzim na sebi neko vrijeme, spustim i opet ista stvar. Stavim ga na trbuh u krevetic i zaspe za sekund, ne budi se satima. A ja nisam mogla zaspati, strah me ostavljati ga na trbuhu preko noci iako super odize glavu vec dugo. Uglavnom, sve me boli i umirem
uzice bas mi je drago to cuti, i ja sam to mislila predloziti da ga nahranis pa da vidis je li do toga. Drzim fige da se tako i nastavi
Baby P 03/21 💙
Jutro! Moja malecka je bila tak umorna da mi je odspavala 5 i pol sati. Zato je ujutro odma jela ko da joj je zadnje😅 sad ce opet papat da nadoknadi.
Upravo idemo sa uzv kukova,bili smo prek uputnice u Koprivnici. Kazu da je sve okej. Tak ju je brzo pregledal da smo bili brze vani neg unutra.
Moja inace dok ju nahranim oko 4-5-6, kako kad se hranimo, vise ne spava, ili spava na rate po 10-20 min..
Navecer ide dosta kasno spavat,tek oko 23h odemo jer je jako vruce i nervozna je jako.
Jel ih vi ostavite u kratkom bodicu spavat il kak?
Ja sam joj stavila dugi bodic i imamo "deblju" tetru prekrivac kaj smo si narucili, s tim ju pokrivam da ne zakuha pod poplunom😅
Cureee trebam pomoc,znam da ste vi vec iskusne pa moram tu pitat. 35+4 nocas sam imala par onako srednje jacine bolova ispod trbuha. A danas imam kao menstrualne grceve. Kao ono kad trebam dobiti. Nr.2 vec drugi put u pola sata. Od nocas piskim svako malo. Sto bi mi vi preporucilee? Hvalaa curke, puno mi znaci sto imam di pitat iskusne mamee😁
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Jutro mamasite! 🌸
.
Thera, mi smo imali laganu temp jedan dan nakon cijepljenja, nista vise. Neposredno nakon cijepljenja je bila jako uspavana, a sutradan temperatura sa malo nervoze.
MareiKate haha, nadam se da to mislis pozitivno nesto. 😎😘
NeverEver, ja svoju preko dana drzim da spava u gnijezdu na kaucu ili na jastuku, kako potrefi… ne voli ici u sobu, vrlo brzo se probudi… pa mi je ovako lakse.
Ruzice, super da je bilo bolje! Bas mi je drago! Mozda je bas bilo do hranjenja. Sto se tice regresije, moguce da ova djeca koja se hrane na bocu to dozivljavaju iskljucivo kao hranjenje, pa nece traziti jesti, a djeca koja doje to dozivljavaju kao nekakav bliski kontakt s majkom pa ih to umiruje i onda se zapravo prejedaju… ne znam. Tako nesto sam i ja procitala.
Puppeta, suosjecam, kod nas je noc isto bila malo nemirna. Mislim da joj je bilo vruce jednostavno, non stop se okretala, bacala, vrtila… imam osjecaj k’o da me kamion pregazio. 😵
Principessa, moja spava vec 2 tjedna u bodicu kratkih rukava bez carapa, pokrijem je pamucnom tetra pelenom mrvicu debljom. Samo sto ona tu tetru obavezno baci sa sebe 100 puta pa je vise ne pokrivena nego pokrivena. Nije se prehladila jos, tako da mislim da je ok.
Klima - nama je stan prilicno hladniji, nema neke ceste potrebe za klimom, ali kad ju upalimo nju odnesemo u drugu sobu dok se stan malo rashladi.
Cure koliko dugo cuvate izdojeno mlijeko u frizideru?
Ne zamrzivacu, nego bas u frizideru.
Ja za sad ne smrzavam pa ne izdajam puno jer su mi i ovak sise ludo pune nego joj dajem jednu po jednu, a s druge pumpam 20 ml i onda dolijevam u posudici pa mi to popije ili u noc dok mama ne moze stajati na nogama ili kroz dan dok ima zutu minutu pa me grize i navlaci.
Matejaa95, Javi se svom ginekologu da si mirna. Mozda su samo lazni trudovi. Probaj mijenjati polozaje lezanja, sjedenja, pokusaj pratiti razmak izmedju grceva - lazni trudovi imaju nepravilne razmake. A mozda si prehladila mjehur? Mada, cesto piskenje je u tim tjednima skroz normalno. Ali eto, posto imas grceve uz to, to mi je palo na pamet? 😘
Mateja,
Nažalost nema ti pravila.
Ja sam imala takve bolove stalno, i bili su lažni trudovi.
Javi se ginekologu ako se nastavi, neka te spoje na ctg trudova... sretno!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Matejaa95,Javi se svom ginekologu da si mirna. Mozda su samo lazni trudovi. Probaj mijenjati polozaje lezanja, sjedenja, pokusaj pratiti razmak izmedju grceva - lazni trudovi imaju nepravilne razmake. A mozda si prehladila mjehur? Mada, cesto piskenje je u tim tjednima skroz normalno. Ali eto, posto imas grceve uz to, to mi je palo na pamet? 😘
Mjenjam polozaj svako malo, al nista. Menstrualni grcevi prisutni i bol u donjem djelu leda. Vidjet cemo kako ce se odvijati. Pa ako bude jace i bolnije otici cu radi mira🥰 hvalaa ti
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Lonmi,moze stajat 24 sata i duze mlijeko u frizideru. Samo pomirisi prije nego das jesti.
Sortiraj odgovore
Najstariji