I da,moram vam se pohvaliti da vidite kak se planinari😂😂
Rekla sam dragom da smo mogli tako i odozdo skroz😂
https://ibb.co/NndKJ3m
Znači moj je tek sad zaspao, crkla sam 🥴
Curke prihvatila sam vas sve, stiglo je više zahtjeva, neke sam vas prepoznala neke nisam još 😁 npr MissGraz mi totalno odgovara onome što sam zamišljala o njoj ☺️
Poslala sam i ja zahtjev na insta. S obzirom da ja to ne koristim u smislu objavljivanja slika dodajte me na fbu pod tim imenom i prezimenom (ime je Maja, a prezime necu javno pisati. Samo da znate nisam suput 😂 ). Tu barem ima nesto mojih slika od prije 😂. Ovako nije fer kad me ne vidite
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Po danu mi najcesce zaspne u kolicima i mozda koji put u sobi ako ce netko sa njom biti na velikom krevetu jer joj krevetic nije stao u sobu (a kod mojih smo sada)
Klimu palimo pa gasimo i sve tako da njoj ne bi bilo previse.
.
Ja evo izdajam i kao i uvijek tesko mi se probuditi po noci pa mi omakne sat i poremetim raspored.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Dobro jutro mame drage,
Noć iza nas odlična.
Ja kad odspavam od ponoć do 4 meni je to savršena noć.
MissGraz i BebanaMoje, nahranili smo ga kad se poceo bacati, i mirnije je zaspao s tim da nikada do 4 sata ujutro se nije manje bacao tako da ne znam je li od toga. Pratit ću dalje.
Thera,
Mali je već pravi planinar🥰.
Daj mi reci je li ovo ga nosite u jaju? Je li njima prerano biti u jaju u kolicima radi sjedećeg položaja, to jaje je tako dobro jer su kolica s njim najlakša...
Naš ero spava samo u svom krevetiću i sretna sam da je tako. Mislim da je za njih bolje da imaju red.
I plus čitala sam za regresiju sna ako nedaj Boźe dođe da je bitno prije ih učiti redu i ugasiti svjetlo kad je noć. I našla sam neki članak gdje piše da djeca na bočicu manje osjete regresiju, MissGraz si čula za to? Ne kužim zašto to ali ok.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ruzice,da,u jaju je. Puno vise voli biti u jajetu nego u kolicima,a rekli su mi da je njemu to prirodan polozaj i da ne treba ogranicavati im vrijeme provedeno u njemu. Mi se svejedno trudimo da ne bude predugo unutra,posebno sad kad su ove vrucine jer bude potpuno mokar kad ga izvadimo van iz njega. Ali da,puno je zgodnije,posebno zato sto ga za sad koristimo i kao autosjedalicu pa ga kad zaspi u autu samo stavimo na kolica i ne probudi se.
Ja iza ponoci vise nisam spavala. Mali je nemirno spavao cijeli noc. Okretao se,stenjao u snu,proizvodio razne zvukove a ja sam mu sto puta stavila dudu u usta i nadala se da ce se smiriti. I nije. Tako da sam danas zombi😅
Ne znam jel to nervoza od vrucine,ili nesto trece ali sve je bilo u snu. Sad spava snom pravednika a ja cekam hocu li mu opet morati staviti dudu u usta🤦♀️
Thera, i moja mala je cijelu noć bila jako nemirna a praktički se nije budila. Sve u snu. Počne tako vrištati i plakati u snu kao da ju netko kolje. Jel sanjaju nešt ružno? Ili je to do vručine?.. Iako mislim da je moja baš u skoku trenutno.
Nemam pojma. Do sad se to isto dogadjalo ali u drugom dijelu noci. Ovu noc skoro cijelu🥵
Sortiraj odgovore
Najstariji