Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    21. Lipanj 2021. 12:44

Heeej curke,evo nas s pregleda😊 Dobio je dvije pikice koje je junacko podnio💪🏼 Malo zaplakao i zaspao😅 Nadam se da ce sve biti ok i da nece biti nuspojava. Inace je od zadnjeg pregleda u mjesec dana narastao 6 cm i dobio 1900 g🙈 Sad je na 61 cm i 6300g. Rekla je pedijatrica da mu i dalje dajemo hrane koliko zeli i da mu slobodno damo prokuhane vode s obzirom da je uglavnom na ad-u.

• thera
    21. Lipanj 2021. 12:47

NevaEva,da,prate nas slicne price. Evo stizemo vas i u kilazi😂 Jedva cekam da buhtlice krenu u vrtic u trnskom🤗
    Instagram-ja nisam nesto preaktivna tak da imam svega par slicica. Vise mi sluzi za pracenje suputice i ostalih😂 Ne znam hocu li vas prepoznati po slicicama pa cu za svaki slucaj vjerojatno poslat poruke da budem sigurna😊

• eleonora
    21. Lipanj 2021. 13:10

Meni je patronažna dala neki papir sa uputama kako čuvati mlijeko. Tamo piše da u zamrzivaću (zasebnom a ne u sklopu frižidera može stajati godinu dana.
    E sad ne znam jel bi tako dugo držala jer sam samo tamo pronašla tu informaciju.
    Dakle, ako je pokvareno ima miris? Nije moguće da je pokvareno a da nema miris?

kety992
    21. Lipanj 2021. 13:11

https://ibb.co/SvHhJ2m ovo sam ja na instacu...al sam isto vise aktivna na fb (pod istim imenom naravno ) 🙈🙈 
    Hvala vam na smirivanju..evo sad spava i nema crvenila ...🙈 samo pristici sitni...imam i ja osjecaj da kad je budan i kad place i dira se po licu da je to crvenije 😑 budem probala sve to postepeno..bude valjda otislo kad temp popuste..

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

kety992
    21. Lipanj 2021. 13:15

Mateja95 moguce je imat potjerusu od bh kontrakcija...ja sam ih imala sve skupa 5 tjedana...bas te lazne...otvorena za prst od 34.tj i dnevno sam znala i po 3,4x na wc....ali kad su me ulovili pravi opet sam znala razliku a imala sam 3 dana nepravilne...samo poprati razmak i dal se pojacava bol kad te krene stezat...sretnoo 😊😊

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• NeverEver
    21. Lipanj 2021. 13:15

Kety, imas zahtjev na insta. Probala sam te dodat na fb al neda mi 😅

• NeverEver
    21. Lipanj 2021. 13:18

Uuu bome lijepo napreduje maleni 😍 znaci imate 1cm vise i 100g manje, skoro su nam isti momci 😂 Jeste ti i muz visoki? 
    Koliko prokuhane vode se savjetuje ako je beba na ad? I jel isto 37° ili hladnije?

• ružica
    21. Lipanj 2021. 13:40

Puppeta,

Shvaćaš li me sad koji je to užas?😕
    Da se razumijemo, ja ne mislim da je to nešto liše zdravstveno, ali je uzasno ali baš užasno to gledati...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Jagodica125
    21. Lipanj 2021. 13:44

Zene bok!👋 mi se oko 10h vratili iz Klaiceve bolnice, danas smo imali pregled kod djecjeg fizijatra radi sumnje u hipertonus i sve je proslo super!🥳🎉🎊🍾🥂 bili smo puuunih 45min na pregledu i bas sam odusevljena prvo pristupom doktorice, zatim i kako je moj mali to podnio😌
    .
    Ovo je bila ujedno i prvi pregled na kojemu je i tata smio prisustvovati 👨‍👩‍👦 Jupiiiii! Uglavnom, prvo nas je pitala dokica o trudnoci, kakva je bila, zasto carski, malo o apgaru, pa malo o malisi pri rodenju i kakav je bio 1.mjesec kod kuce i zasto smo uopce upuceni na pregled. 
    .
    Ja maloga polegla na tetricu na onom stolu za pregled i prvo dokica mu prica, skaklja ga, mali se smije, ja mislim okej ovo je super, we've got this👍sa zveckom dokica maloga zeza, on okrece glavicu, guguce, mislim si ja okej to je to. Malo morgen. Dokica veli "mama,tata - sad samo bez straha" mislim si kaj bu sad i ona maloga digne i pusti da onak "propadne", pa hop ga digne opet visoko naglo okrene totalno u lijevo u zraku i hop nazad pa udesno u zrakuu. Tu moj mali skuzi da je vrag odnio salu i krece kao plakat ali dokica vec hop vuce za nogice, pljesce oko uha, mali nas gleda izbezumljeno 🤯
    .
    I sad za kraj, kad sam mislila da sam vidjela sve, kaze dokica, mama, jos samo ovo, bez straha i uzme maloga za jednu nogu i drzi ga naglavacke⬇️🤯🤯🤯 i vrati u normalan polozaj i uuzme za drugu nogu i drzi sad za tu, mali visi naglavacke, ali ne place 🤣
    .
    Cure moje, ako nisam tam od straha se skoro onesvijestila😵🥴 izvrtila ona tak malisu, primila ga na ruke i ide do neke smijesne zirafe i mali se opet smije njoj, zaboravio da je visio prije niti minutu kao mali majmuncek 🐒
    .
    Koliko god smo se isprepadali i ja i dragi, a bome i mali, dokica je stvarno bila temeljita, sve ispitala i pregledala i rekla da se ne radi o hipertonusu🙏sve on radi kak spada i u skladu s dobi, samo ga se eto krivo nosi, dize itd i onda se on izvija. Tako da cemo ici na jednu ili dvije vjezbice da naucimo babyhandling ja i dragi s malim👨‍👩‍👦 kaze dokica da i bez tih vjezbica ne bi bilo nista strasno, ali sada po novom se salje na to. Mi se slazemo s tim, of korz. Rekli smo da nam je prvo dijete i da se jos uvijek ponekad ponasamo kao da je od stakla, kaze da je to totalno razumljivo, no big deal, u srijedu se narucujemo za vjezbice u Dezelicevu 79 (u sklopu Klaiceve)

• thera
    21. Lipanj 2021. 13:58

Ja sam 168, dragi 183. Prosjecni. Ne znam ciji je mali😂
    Voda-kod moje pedijatrice je sve u neogranicenim kolicinama. Sobne temp,prokuhana,koliko zeli. Ali mislim da s time ne bude problema,razocarao se kad je povukao i skuzio da nema okusa😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.