Julesica ja ti ne znam ali i mene zanima pa bas super sto si pitala :)
.
Moj je jucer, nocas i danas toliko divan.. obozavam ovu njegovu fazu i tak me strah iduce lose 😅 spava 3-4 sata u komadu po danu pa je 2 sata budan, smije se, pricamo, cica.. pa spavanje. Po noci isto s tim da zaspe nakon dojenja. Dakle idila. Vodili smo ga s nama u ducan pa smo stali i u ducanu s cipelama. Pokazujem mu sandale, on se smjeska 😂 Kupila sam mu 2 neke igracke u bubamari, jedno ono za iznad glave i nest na povlacenje. Medeno je. Jucer se tako uneredio da sam bacila i bodi i hlacice u smece 😂😂😂😂
MissGraz multi mam komprese na hemeroide? 😲🧐🤔
.
Onda se sigurno ljutila jer se morala pomucit za mlijekeco, iz druge je lakse islo jer je bila punija pa je onda zato bila mirna. 😄
.
Lonmi 🙈🙈😂😂 ma bit ce bolje, mora bit. 🤞😃 uf, kod tebe jos veci sou s dojenjem. 🙈
Sta bi ja dala da ona zavristi, ja joj dam cicati, najede se 20 min i idemo dalje. 2h zvace i nervozna je 🙆
.
Mene isto zanima to za prelazak na ad, da znam kad se odlucim sta cu sa sisama 😂
MissGraz multi mam komprese na hemeroide? 😲🧐🤔
.
Onda se sigurno ljutila jer se morala pomucit za mlijekeco, iz druge je lakse islo jer je bila punija pa je onda zato bila mirna. 😄
.
Lonmi 🙈🙈😂😂 ma bit ce bolje, mora bit. 🤞😃 uf, kod tebe jos veci sou s dojenjem. 🙈
Da, da, dobro si procitala. 😅 ja od muke nisam znala sta cu vise, pa sam isla nekom logikom - ako omeksava i sanira upalu na bradavici, mozda upali i sa hemeroidima. Tako je i bilo. Nakon cca dan - dva bol skroz nestala.
E sad redom bar ovo sta sam povatala…hvala za utjehu ahhaha sad znam da su i kod vas “sarene”rukice nogice znala sam da je to normalno Al Aj ludu glavu umiri pa i da 15 puta rodis i sve prodes svaki put bi se iznova pitala i nervirala Al ok…
Sta se tice povoja širokih kod nas je praksa od rodjendana do uzv kukova i ako je sve ok na uzv onda skidamo ako ne onda nedaj Boze produze ili sta je jos gore podebljanu na dvi tetra pelene i trokut ..ja isto imam onu debelu na cicak pa stavljam nju nisam tetra i trokutic onaj vruce je i ovako jos kad je pobijem time ima da ispali bidna i ja bi pukla ko kokica da me neko fiksira posebno kad je stomak boli i zeli prducnit..kad je legnem u tim povojima covjece glava joj visi a guza u zraku koliko je to debelo 😂🥴anaAnkoju termalnu si uzela ,ciju? Mogla bi bas uzeti za osvježit je…ja imam od la roche-a nezz jel ima neka posebna za bebe il je to sve isti klinac …
Sta se tice sexa i mora cekam pregled kod ginica jer ja jos smeđarim ,moji uveliko idu na plazu i kupanje i to mi teskoooo pada jer smo ljeti svaki dan na moru tako da mi je ovo precudno da sam bijela ko sir i da nisam na plazi😬..moja Pia nije od setnje ,kolica itd tako da ce doma uzivat s tatom dok se mi kupamo plaza najbliza nam je Žnjan ,nase Splićanke ce znat o kojoj se radi plazi i to nam je od doma 5 min (da nema semafora plisnavih)..obozavam kad me nakaci crveno na svakom semaforu posebno od zurim doma pa dode mi da ih priskočim ..
Jos sam tila nesto pitat pa sam zab..volila bi da se Palonkica javi strasno mi je kad je se sitim dusa me zaboli🙏🏻
E da … koristite sve instagram??? Da vas nadem 😂😂😂😂🙌🏻🥳 znamo se vec godinama cini mi se a opet neznamo 🤔
Evo mene Mom ❤️ https://ibb.co/zZ812Vx
Znači luda sam od ovih komaraca. Svaku večer dobro provjerim sobu da ih nema, sad idemo dragi i ja leći i čujem ga zuji, dragi donese bateriju i nadjemo ih i ubijemo 6 😤 jadnog mi bebača svaku noć barem jedan ugrize ☹️ iako imam i ono iz dm što se lijepi na krevetić, ne pomaže, što vi koristite, ili nam ne preostaje ništa nego u ponoć imati lov na komarce
Komarnici na prozore su spas. Imas i za kinderbet onu mrezu
https://www.babycenter.hr/jane-ostalo-mreza-protiv-insekata-za-krevetice-univerzalna-050230c01-731677.html?gclid=CjwKCAjwq7aGBhADEiwA6uGZp51I-1hpnDMSLaiGj_svSLUbult6nyzMc3qURs_XInqqIajOXzijTRoCOuQQAvD_BwE
Komarnike imamo, a sad ću kupiti i mrezu, Hvala, nazalost nedostupna je online, no našla sam sličnu na web shopu mali putnici, ako još nekome treba
Pozdrav mamice🥰
Za tijelo-nisam nista posebno kupovala. Koristim neko loccitanovo mlijeko koje obozavam,iako nije za strije. Ali ni to ne redovito,mislim da je vrijeme da krenem. Na more smo trebali pocetkom 8.mj ali cemo napraviti jos jedno probno od par dana sredinom 7.-mog dok su moji dolje da se i mi probamo malo okupati jer kad budemo sami s njim tko zna😂
Mi smo jucer imali savrsen dan😊 I danas isto,do sad. Spavali do pola 10,s par budnih pauza po noci. Pa isli na kavu,nakon toga na Japetić s autom naci se s frendovima,pojeli tamo,podruzili,otisli vidjeti prabaku i pradedu i sad se vozimo na primopredaju njihaljke😊 Jedva cekam vidjeti hoce li mu biti zanimljiva. On je pola vremena prespavao. Ostatak gledao okolo,smjeskao se,jeli smo,prematali se,preskidali sve dok ga jadnog izvadimo iz jajeta jer je sav mokar. Jedva cekam da ga okupamo kad dodjemo doma. Bas je ful tolerantan bio,jadno dijete kaj sve mora s nama prozivjeti😅
Kad smo oboje doma super je,kad sam sama s njim drugo dijete. Sve me strah tjedna😅
Lonmi 🙈🙈 bude valjda i to proslo, a nesto drugo ce doc. 😆
.
MissGraz bome interesantno. 😃 drago mi je da ti je pomoglo. Ostalo mi je jos tih kompresa, a za grudi mi vise ne trebaju pa cu razmislit zbog rane dal cu probat i to...svakako je dobro za znati. 👌😃
[/ url
Lonmi 🙈🙈 bude valjda i to proslo, a nesto drugo ce doc. 😆
.
MissGraz bome interesantno. 😃 drago mi je da ti je pomoglo. Ostalo mi je jos tih kompresa, a za grudi mi vise ne trebaju pa cu razmislit zbog rane dal cu probat i to…svakako je dobro za znati. 👌😃
Mislis rana od epi.? E posto ove komprese omeksavaju, ne bi ti preporucila ako ti je rana jos uvijek friska.
Da li je normalno da se ti pristici sire i po kosi, vratu, ramenima bebe, ili je to nesto drugo sad?
Ona je sva crvena, samo izbijaju neke te crvene tockice i sire se po tijelu, a ja luda.
I danas uopce ne sisa, samo spava na dojci i zeza me.
Ako ju i muci nesto evo stvarno nezz sta, dosta mi je vise tog soora i tog crvenila po kozi, stalno nesto, a pedijatrica samo prica da ne tretirati s nicim.
Jos i te vrucine, znoj, katastrofa.
NevaEva, ja mazem sa tom Niveom vec dva mj. i nista ne vidim da je bolje. Uzela sam i contracubex - takodjer nema promjene. Rez mi je dosta ljubicast i jako uocljiv. Nadam se da ce s vremenom izblijedit.
Sortiraj odgovore
Najstariji