Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    19. Lipanj 2021. 13:50

I sad mi se mali smije i guguce i osijecam se kao nemajka stoljeca kaj tak mislim... divan je😭😭😭🤱👶💙

Lonmi
    19. Lipanj 2021. 13:56

Erika i Kety hvala zenice 🥰
    Ma jos mi je rekla nek joj s zlicicom to struzem, ma koma. Probala i odustala. Necu jadno dijete s tim gnjaviti, uzas mi to. Ja od pocetka cistim usta s gazicom i kamilicom, sad koliko to sastruzem... nesto ipak ode. Od cega to nastane? Rojazol smo dobile, ja joj prvo kamilicom onda operem ruke i stavim na prst pa joj razmazem u ustima, pojede tu kremu fina joj je 😂
    Kety primjecujem malo manje nervoze od kad stavljam kremicu. I mazem bradavice naravno 😊
    Vec nam puno bolje ide dojenje.
    .
    Tako je vruce vani, ljepimo se jedna po drugoj, sad bi tek mogli biti nervozni.
    Malo si odspava i vec vristi 😂
    .
    Mi smo imali posteni seks lani u kolovozu, jos malo i godinu dana ce biti i jedan jadni tj dana pred porod 😂
    Nadam se da sad nece biti bolno, fali mi vec.
    .
    Znate sta mi je problem, od mlijeka mi premoce sve majice. Osjetim kako me spece u sisama i sve navre van. Jastucice ne podnosim, smetaju me i sve me svrbi. Kako u javnost sad 😂

kety992
    19. Lipanj 2021. 14:32

Jagodica125

I sad mi se mali smije i guguce i osijecam se kao nemajka stoljeca kaj tak mislim… divan je😭😭😭🤱👶💙

Ne brini...svaka majka s prvim djetetom je jednom barem to pomislila...i ja sam...necu lagat...rodila sam prvo s 20, ima teskih trenutaka ali vise onih lijepih i sad kad ih imam troje nebi to mijenjala za nis..stvarno ih toliko volis da ti nema nis bitnije od njih...je da nisam puno toga napravila sa sobom sto sam htjela...al stignem jos uvijek...i putovat i uzivat i svasta...i sa klincima i bez njih...a hvala Bogu bit cu jos mlada kad mi prva navrsi 18 🥳🥳🥳 jos cemo mi lutat po svijetu...💪 samo jako mamice...bit ce to sve ok...💗 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• ružica
    19. Lipanj 2021. 14:32

Hej mame drage❤️,

Mom samo davte pozdravim😍.
    Mame, kako vi hladite stan. Mi smo na sjeveru, novogradnja, zidovi užasni, dakle topimo se. Klima kad nam gori puse lose, dorektno u sobu gdje je mali i bas je ajme. On vrucinu uzasno podnosi.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    19. Lipanj 2021. 14:35

MissGraz, sretna sam da ste bolje.
    Sto je to na kraju bilo?
    Mi smo dobro, jučer sam ja čuvala malenog dok je muž bio gledati utakmicu, danas ga je on pričuvao dok sam ja otišla u centar. Brzinom munje sam kupila japanke, kostim, kremu, njemu dva para hlačica u h@m i pravac doma. Ne mogu se baš opustiti jer naš često plače i žao mi muža....☹️

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• ružica
    19. Lipanj 2021. 14:41

Jagodice,

Ne budali. 
    Kaže Kety da je svaka majka barem jedanput pomislila tko njoj podati dijete🤦🏻‍♂️.
    Ja do sada barem 100 puta😃🤦🏻‍♂️.
    Upravo zato što želiš biti najbolja majka na svijetu takve stvari i misliš. Proći će draga, znaš da je svaki put prošlo. I opet se vratilo.🤣.
    Tu smo za tebe.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• thera
    19. Lipanj 2021. 15:03

Cure,menstruacija mi traje vec 10-ti dan. Jucer je bilo 2 mjeseca od poroda. Pregled kod gin(vaginalni i ultrazvuk) u redu. Kaj da radim? Nisam jos vadila krv,moguce da je stitnjaca mozda? U pon cu zvat ginekologicu. 

• MissGraz
    19. Lipanj 2021. 15:21

Kety, pocelo je ponovo. Ona sad kad povuce, povuce bome silno, bas je dobila na snazi. Hvat joj je super, usnice prema van, sirom otvori usta, ma sve, medjutim ona toliko jako vuce da bradavice jednostavno kao da se “trose”, ne znam kako bi to drugacije objasnila. 🤷‍♀️ Ono bas su nadrazene, osjetljive, kao “izlizane”… crvene. Nema regadi, samo crvenilo i kao neka iritacija. 
    Ruzice, evo nisam pametna sto je to bilo. Vidit cemo veceras, ako opet zaspi u svom kreveticu sama onda je definitivno bilo do okoline. 
    Ajde super da si uspila otic do centra! 💪🏻 Sigurna sam da se odma bolje osjecas nakon trosenja malo love! 😎 ja ni to ne mogu bez nje, jer kad gospodjica poludi i pozeli sisu - nije vazno je li jela prije 20min ili 2 sata. 😵 di si kupila kupaci? Je li se nudi sta visokog struka? 😂

• MissGraz
    19. Lipanj 2021. 15:22

Thera, najbolje pitati ginekologicu. Mada, ako je sve u redu, mislim da se maternica jednostavno jos malo cisti. Menstruacija i je nekakav vid “ciscenja”. Je li obilno ili? 

• MissGraz
    19. Lipanj 2021. 15:28

Jagodice, ja to pomislim na dnevnoj bazi. 😅 kako zavidim zenama koje imaju vremena za sebe i sto puta mi prodje kroz glavu “ooooo da sam znala”. U zivotu sam se provodila dobro, ali da sam znala kako je biti majka zahtjevan posao provodila bi se jos vise. Tako da, ne brini! Sve je to normalno! To ne umanjuje nasu ljubav prema njima nimalo, to je jednostavno prirodan ljudski osjecaj! 
    Ne daj se ♥️
    Evo jedan link svima na tu temu - https://vylson.com/2021/05/ima-li-zivota-prije-djece/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.