Thera normalno je za prvih par menstruacija nakon poroda da su obilnije i da duze traju.
.
Mom normalno je, opusti se. 🤗
.
Jagodice sve je to normalno, i meni je tako bilo s prvim djetetom. Sad sa drugim mi je sve nekako lakse i opustenije jer vec znam sta me ceka.
.
Moja mrvica preko dana papa na svaki sat ako ne i manje zadnja 3 dana...predpostavljam zato jer je +35.
[/ url
Mama je danas malo pazarila ahahha...ove hlačice su mi taman za sad za spavanje il ako je hladnije u prostoriji a bodijima nisam mogla odoliti...ove u sredini sam uzela jer su 9 kn ahhahahah oa eto nek se nade
Cure jel normalno da dojke budu bolne i vruce nakon dojenja? I bradavice mi nonstop bole 😣
Zalila sam se ovdje da mali odbija sisu i da imam sve manje mlijeka. I da mi je mozda vrijeme da odustanem jer jednostavno nejde,mucimo se i on i ja. On jos uvijek odbija sisu,ali natocila ja sebi kadu punu vode,i probam stisnuti kad ono mlijeko curi u mlazovima. Prije kroz dan probala,jedva da koju žlicu skupim. Ja sva sretna,izadjem uz kade,uzmem bocicu,probam opet i nista. Jedva kapa. Jel moguce da je psiha toliko zaj…stvar?
Cure jel normalno da dojke budu bolne i vruce nakon dojenja? I bradavice mi nonstop bole 😣
Ne smiju bit nikad vruce...
Dal se izdajas jos uvijek...dobit ces mastitis takvim tempom...dojis/izdajas/ad...to ti nikako nije dobro...previse mlijeka si stvaras i kad tad ti se stvori upala...moras jedno maknut...ako mala cicka normalno...bolje ju je stavljat na prsa i ostat pri tome i onda ad nakon ako moras...i bradavice bole ako je prepuna..to je normalno
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Zaboravila napisat...izmjeri si temperaturu, pod tus...izmasiraj pod toplom vodom dobro...pusti da malo i iscuri dok masiras...i onda kratko hladan oblog nakon tusa...
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Thera, ja mogu izdojiti podosta mlijeka (120mL najmanje) ali mi mlijeko nikada ne ide u mlazovima niti curi čak ni pod vrućim tušem. Možda ti imaš dosta mlijeka, ali izdajalica nije najbolja?
Sortiraj odgovore
Najstariji