Obilnije nego sto mi je bila menga,ali one su meni stvarno bile oskudne,jedino kaj su bile bolne. A sad ne boli ali nikako da prestane curit. Ja od kad sam rodila valjda nisam krvarila 3 dana😰 Netko se gore brine za kontracepciju,ja ni me moram😂
Ruzice,super za shoping pa makar kratak🥰 Ja sam sinoc izasla s curama popit pice,malac me docekao u kolicima,spavao je 3 sata nakon setnje s tatom😂 Preskinuli ga,pojeo je,budenje u pola 6,tata me ujutro ostavio da spavam do 9 tako da sam se osjecala ko kraljica. I danas vecinu vremena spava i zabavlja se sam sa sobom,ja sam u pozitivnom soku i samo cekam da vidim kaj nam sprema😅. Mislili smo u soping ali kad je tako dobar gust nam je lezati uz tv i ne raditi nista.
Jagodice,ne brini,ja sam isto jedna od onih koja to pomisli svaki dan. Fali mi moja sloboda. Isto sam puno toga prosla,putovala,imala bogat drustven zivot i slobodu,mogla kad hocu i gdje hocu. Sad je umjetnost oprat kosu😅 Volim ga vise od svega i ne ga mijenjala za nista ali da se s nostalgijom sjetim nekadasnjih dana,priznajem.
Thera, e onda su to sigurno “zaostatci”. 😅 ali svakako pitaj ginekologa da si mirne glave!
I bome te malac pustio da se nauzivas, odlicno! Ima gore od vas evo, zavidim vam! 😅
Jagodice,ne brini,ja sam isto jedna od onih koja to pomisli svaki dan. Fali mi moja sloboda. Isto sam puno toga prosla,putovala,imala bogat drustven zivot i slobodu,mogla kad hocu i gdje hocu. Sad je umjetnost oprat kosu😅 Volim ga vise od svega i ne ga mijenjala za nista ali da se s nostalgijom sjetim nekadasnjih dana,priznajem.
Potpisujem!
Baby P 03/21 💙
Ne znam jesam li vam pisala ali moj obozava kad mu rezem nokte na rukama. U vecini slucajeva zaspi😂
Gdje ste majke i nemajke 😂😂 Evo moj danas jede, smije se i spava i tako u krug. Ja se ipak nikak pomirit i ipak bi mogla potpisat cijeli therin post gore. Sta da radim.. mogu skrivat jedino. Al fali mi sloboda.
Moj je tak medeni sad. Dok mene vidi se tako smijee.. tko god ga cuva, sa svima si je ok al dok ga ja primim (a to je stalno) il udjem u vidokrug dok ga netko cuva.. iskrena radost na njegovom licu. A onda i na mom. Samo ga gledam i placem.
MissGraz, hvala ti na linku 🧡
.
Znaci citav dan vodimo borbu oko dnevnog spavanja... nikako zaspat... grintav...place...zovem decka na posao da mu se pojadam i kazem "da si sto prije doma!" Of korz drage moje, moja dva decka skupa spavaju vec dobra 2 sata😒 jos drcko pita "kak mislis da je dan bio koma, pa spava mali"... da, spava sad kad je dragi tu🤨
.
Ja sjedim na balkonu i slusam kako susjed kosi travu. E da, drustvo mi pravi nas pas🐶 on ne misli da sam drama queen🤣🤷♀️
https://ibb.co/7K8ghX6P
Sad cu ja zvučat kao da mi
Je prvo i znam da je normalno to i mlada koža, mala beba prozire se jos kapilarice itd Al volim cut da je i kod vas ovako bebama “sarena”koza ruke i noge.mene kad uvati momenat ja nadem oko cega cu dramit..
Thera ma sigurna sam da sve bebe imaju Al eto kad nemas o cemu onda nades razlog za brigu sam sebi🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji