MissGraz- ako ti potraje bol jos par dana...kontaktiraj patronaznu il pedijatricu...nemam iskustva s tim..mene je bolilo naknadno jedino kad je dobio zubic s 3 mjeseca pa je nesvjesno grickao...al kad mi je ona pocetna bol prosla nije se vracala unatoc tome sto je vukao jace i igrao se vec s bradavicama..🤔🤔🤔 probaj si stavit komprese da te hlade il luftaj cike...nemam ti pametniji savjet...
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Emmie,imam elektricnu izdajalicu i dvije rucne. S ni jednom ne mogu izdojiti skoro nista. Tako da sam se do sad rucno izdajala,bez izdajalice I ovo sto sam pricala je bilo tako
Znači luda sam od ovih komaraca. Svaku večer dobro provjerim sobu da ih nema, sad idemo dragi i ja leći i čujem ga zuji, dragi donese bateriju i nadjemo ih i ubijemo 6 😤 jadnog mi bebača svaku noć barem jedan ugrize ☹️ iako imam i ono iz dm što se lijepi na krevetić, ne pomaže, što vi koristite, ili nam ne preostaje ništa nego u ponoć imati lov na komarce
Cure jel normalno da dojke budu bolne i vruce nakon dojenja? I bradavice mi nonstop bole 😣
Ne smiju bit nikad vruce…
Dal se izdajas jos uvijek…dobit ces mastitis takvim tempom…dojis/izdajas/ad…to ti nikako nije dobro…previse mlijeka si stvaras i kad tad ti se stvori upala…moras jedno maknut…ako mala cicka normalno…bolje ju je stavljat na prsa i ostat pri tome i onda ad nakon ako moras…i bradavice bole ako je prepuna..to je normalno
Izdojim se samo jedanput ili dvaput u noc dok se probudim i osjetim da su tvrde ko kamen 😣
Onda to dam maloj da popije na flasicu, inace kroz dan samo dojim. Kroz noc mi je tako jednostavnije jer je brze, ona bi po 2h bila na sisi kroz noc jer spava, a ako joj uzmem vristi.
Sad su ok, poslje dojenja su postale vruce, vruce tako da sam se za brinula 😣
Znači luda sam od ovih komaraca. Svaku večer dobro provjerim sobu da ih nema, sad idemo dragi i ja leći i čujem ga zuji, dragi donese bateriju i nadjemo ih i ubijemo 6 😤 jadnog mi bebača svaku noć barem jedan ugrize ☹️ iako imam i ono iz dm što se lijepi na krevetić, ne pomaže, što vi koristite, ili nam ne preostaje ništa nego u ponoć imati lov na komarce
Komarnici na prozore su spas. Imas i za kinderbet onu mrezu
https://www.babycenter.hr/jane-ostalo-mreza-protiv-insekata-za-krevetice-univerzalna-050230c01-731677.html?gclid=CjwKCAjwq7aGBhADEiwA6uGZp51I-1hpnDMSLaiGj_svSLUbult6nyzMc3qURs_XInqqIajOXzijTRoCOuQQAvD_BwE
I dobro jutro drage msme 🙂
Uzivajte u danu 🥰🥰
Ja jucer bila na masazi, zena me istukla tamo i razvukla 😅😅
Mame,
Noć iza nas užas, mali se cijelu noć baca po krevetu, postalo je neizdrživo. Nismo spavali već danima. Moze li to biti skok ili regresija sna? Trebamo li mi njega voditi na kakav pregled?☹️
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Jutro mame,jučer sam nekoliko puta krenula pisati i svaki put me prekine bebo 😬 ništa jučer spavao nije, prehlađen je, seka nakon kozica počela kašljati jako i evo prešlo i na njega. Pun mu je nosić, jedva diše i kašlje dosta 😔 inače, ove vrućine nas ubijaju, imamo klimu na katu, tamo upalimo jer smo mi kroz dan dolje i bude ok i dolje preko dana, svježe a ne puše nam direktno, a navečer kad legnemo ugasimo klimu, i onda pred jutro bude pakao 🙄
Jastučići za dojilje netko je pisao da mu smetaju, pa evo ja imam platnene višekratne i te nosim po doma, bolja su mi opcija od jednokratnih. Pa možda da probaš? Ja jednokratne stavim samo kad idem negdje jer su mi ovi pamučni već dosta stari pa su malo izgubili oblik pa na usku majicu to smiješno izgleda 😅
Ja sam u svog bebu isto zaljubljena, samo zurim u njega. A starija je jučer neplanirano poželjela ostat kod bake kad ju je išla odvesti s tatom i meni je to teško palo. Baš mi fali. Idemo po nju u utorak, i dobro mi dođe to dok je manji bolestan, i mi ovako krepani, ali ajme kako mi fali. Znam da ju ne smijem sputavati, inače je bila teška za odvajanje od mene tako da je za nju dobro kad hoće ostati, ali ono, prazna kuća bez nje ❤️ iako je mali hahar i teška je i ništa ne sluša 😅
Thera, slozi opustajucu kupku i uzmi izdajalicu 😂 Mozda i je psiha. Glava je strasna stvar.
.
Mom moj ima kapilarice (ne vidim tvoju fotku) i ja sam imala do 4.osnovne na licu "sunce" 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji