Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    15. Lipanj 2021. 22:20

anaAn

Ruska1986

Ja sad citam ovo o dojenju… Pa moja nikad ne doji 20 min, cak mislim ni 10 min ne traje podoj. Ali stvarno pojede i dobiva na kilazi i uredno piski i kaki.. I jede svaka 2, 3 sata.. 🤷🏻‍♀️🤔

Tako i moj, a na tezini super dobiva. Stolica i mokrenje supet

Ma dok dobivaju, nema frke! 🙂 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Bebanomoje
    15. Lipanj 2021. 22:24

Moram Suputicu skomentirati - fura malog na brod bez kapice i mali ima doslovno vjetar u kosi 😱😱 pa malog će propuhat samo tako, jadno dijete...

• avama
    15. Lipanj 2021. 22:28

Emmie

MissGraz...moja malena isto tako ima poteškoća sa uspavljivanjem, kao da ne zna kako će sama zaspati. Traži moju ruku da čuva, okreće glavicu sa jedne strane na drugu, stavlja rukice na oči i ponekad plače od umora/nervoze jer hoće da spava, a ne uspijeva joj.

Evo ii se opet borimo da zaspi. Isto place od umora, a nece zaspat..i onda ne ce ni sisu samo se dere. 
    A danasnji dan je prosao,bolke nego jucer, cak smo se uspijeli prosetat i nisam.ga morala vadit iz kolica. Cak je i pricao dok se vozio. Nadam se boljim danima

Elledanse
    16. Lipanj 2021. 04:11

Avama - drzi se, proci ce! 
    .
    Miss Graz - nadam se da nece biti tako 🤞 Promjene su to za bebu sve, vjerujem da ce se prilagoditi

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

Elledanse
    16. Lipanj 2021. 04:13

Malom Bloomu nece nista biti od malo vjetra. On je rodena zvijezda 😂 

Elledanse
    16. Lipanj 2021. 04:14

Kako vi koje dojite znate kada imate let down? 

• ružica
    16. Lipanj 2021. 06:45

Dobro jutro mame drage,

Joj MissGraz draga, meni je ovo teško čitati. Em mi je žao tebe, em se mislim što nas čeka. Da nisu zubi? Plače li malena po noći, kako to izgleda?
    Ma kakva regresija sna sada? Ima li mama koje imaju više djece s tim iskustvom? Podijelite ga molim vas.
    Ja sam zadnjih dana slomljena, mali veliku paznju zahtjeva, na dane je jako nervozan, po noći se cijelu noć baca tako da ni ne spavam... što da vam kažem mame moje, vjerujem da je mnogima slično...
    E i zovu velike vrućine, s čime ćete hladiti stan, sobe itd? Mi samo klimu imamo.
    Svima vam želim miran dan mame drage.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Bebanomoje
    16. Lipanj 2021. 07:59

Da li vaše bebe koriste one tješilice? Znam da je jedna mama ovdje to spominjala i od tada bas razmišljam da nekako nagovorim svoju malu da to uzme kada ide spavati.  Zašto? Zato što sam primjetila da kada ju uspavljujem, ima fazu gdje ful jako mase s rukicama, po glavici se trlja i slično, a čim ju ja uhvatim za rukice ili dam joj svoju ruku da ju uhvati rukicama bas se smiri. Slatko mi je što tako drži moju ruku, ali šta kada ju ne budem ja uspavljivala ili ako budemo negdje? 
    Prislanjala sam tjesilicu uz nju ali nije skuzila. Možda bih trebala pričekati da nauči bas dobro drzati stvari u rukama, ne znam...

🌺Principessa🌺
    16. Lipanj 2021. 08:43

Bebanomoje

Da li vaše bebe koriste one tješilice? Znam da je jedna mama ovdje to spominjala i od tada bas razmišljam da nekako nagovorim svoju malu da to uzme kada ide spavati. Zašto? Zato što sam primjetila da kada ju uspavljujem, ima fazu gdje ful jako mase s rukicama, po glavici se trlja i slično, a čim ju ja uhvatim za rukice ili dam joj svoju ruku da ju uhvati rukicama bas se smiri. Slatko mi je što tako drži moju ruku, ali šta kada ju ne budem ja uspavljivala ili ako budemo negdje?
    Prislanjala sam tjesilicu uz nju ali nije skuzila. Možda bih trebala pričekati da nauči bas dobro drzati stvari u rukama, ne znam…

Mi imamo tjesilicu i deblju tetra pelenu iz Pepca
    Nekad se mazi sa tjesilicom a nekad s pelenom,kak joj dode,jos je mala ali ja ostavim kraj nje dok spava i onda si ima.. i dok ju uspavljujem stavljam joj u ruke samo da osjeti mekocu ili pelenu onak izmedu ruku kraj nje..
    I skuzim dok je u kolicima i probudi se da se pomazi malo i nekad opet zaspe
    S tim da smo tjesilice kupili u Pepcu na Minnie Mouse i to uzeli odma 3,da nebi bilo za godinu dana dok se jedna pere da nemamo kaj dat,pa neka se nade odmah😅

Emmie
    16. Lipanj 2021. 08:46

Bebanomoje, mi imamo ovo. Lagan je, mekan i pomalo ga kuži. 

https://ibb.co/r0nn3jW

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.