AnaAn i ja sam vidjela na tetri na kojoj spava u kinderbetu dlacice sitne. Stavim frisku i opet. Trebalo mi je malo da skuzim da je njegova kosa. Normalno je da im ispadne malo kose i dlacice pa naraste novo. To je sitno kod nas pa se nd brinem, normalno je. A ako je dosta, onda je znak da fali d vitamina i treba otic pedijatru. Ako bas ono, ostane cuperak.
.
Lonmi meni ti to sve zvuci normalno kod tvoje. Mala neda mamu ni cicu.
Kety kod nas je znaci isto i kao sto i Ruska kaze, kad je let down samo sta mi ne umre kolko se zagrcne 😂😂 prvih 10ak puta sam bila u panici, sad lagano na bok ili rame, potapsamo, iskaslje i jos nije ni ulovio zraka kako treba, vec histerizira da hoce jos 🙄
Emmie 😂😂😂😂😂 povuci malo kose od naprijed 😂 prekrasna je!
.
"Mama sad ide stavit losion na busicu da se strije manje vide!", evo reakcije.
https://ibb.co/vd3yRs3
Moj je, sta cu.
Danas dan ludila, nece ni jedn usekundu biti sam, samo na rukama. Ooludit cu, ne mogu kosu oprati ma nista. Dere se i cim ga primem suti
Lussi ja imam pregled u petak i nadam se da necu opet neku mrljicu nac. Uopce me strah sta ce reci s obzirom na sav koji je otisao. Idem privat pa ve reci tocno kako je 😂
.
Ma mala je cijela bucka.
.
AnaAn moja se dere danas nonstop, osim kad je sisa u ustima, a uopce ne jede nek spava, pristava je cijela i vec idu pristici iza na vrat, luda sam. Dere se strasno. Prdi nonstop i vec je 3 put kakala tako da grcevi nebi bili. Znaci ludilo, jedva cekam da dođe muz da ju on preuzme malo jer ce mi ruke i kicma otpasti, a uopce ju ne mogu umiriti jer cim ju dignem zvace mi majicu i hoce jesti.
Znaci raspad sistema 😂
Ruska koliko su tvojoj ti pristici bili izrazeni?
Meni to koma izgleda. Puno, puncato lice 🤦♂️sitni bijeli i crveni flekici oko njih.
Avama žao mi je. Nemam ništa pametno da kažem, sigurna sam da si i sve sama probala. Proći će, to je sigurno. ⚘
NevaEva pa koliko sam ti ja sladak decko
Emmie malena je cukric i sestra nam je po kosi
https://ibb.co/yV6X7hM
Avama mozda je skok u pitanju? Drzi se, i to ce proci. Probaj s nosiljkom, mozda se umiri, a tebi ce biti lakse
Baby P 03/21 💙
Upravo jedem treci Kinder Country od muke. 12:45 je, moj malac cijelo jutro od pol6 zajebava da tako moram reci. Leda me bole od dojenja, ne znam kako vi, ali ja se nikako ne mogu namjestiti da dojim, bole me od nosenja. Uglavnom, u jednom trenutku place on placem ja i razmisljam si zasto muskarci ne prolaze sve ovo.
Danas sam luda ko kokica, idemo u klaicevu pa ja sutra na pregled. Ne znam samo kad cu stici obrijati noge, onu stvar i oprati kosu. Sve u svemu luda sam.
.
Jel vasi klinci bljucaju? Ja svom dnevno presvucem jedno 5-6 bodija.
Mom otpada kosa 😳😳 jel to normalno.
Isuse, cujem ga kako se meskolji.
Pozdrav, ode umrijeti
anaAn mene je patronažna na prvoj posjeti polegla na bok na moj bračni krevet i malu stavila ispred i mi samo tako dojimo, odmorim ja odmori ona.... Umrla bi od bolova u kičmi da dojim sjedečki jer me svako malo zaboli gdje su mi spičili epiduralnu .. Probaj ležeći jer i beba se tako lakše uspava 😉
Ruskakoliko su tvojoj ti pristici bili izrazeni?
Meni to koma izgleda. Puno, puncato lice 🤦♂️sitni bijeli i crveni flekici oko njih.
Jaaaako, jaaaaako izrazeni. Potrazit cu sliku pa stavim! Po obrazima, po bradi, po celu... Ma uzasno mi je izgledalo, prist do prista. Cak sam i u uhu jedan vidla! I frendica mi rekla da to traje i po mjesec dana. Na kraju je ipak trajalo tjedan dana i samo sam ju sa fizioloskom brisala. I kazem, kad se to ocistilo, eto ti osipa 🙆🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruskakoliko su tvojoj ti pristici bili izrazeni?
I kad je osip dobila, lice joj je uzas hrapavo bilo..Mazala sam ju sa bepantenom ponekad.. I isto, nakon tjedan dana se skroz iscistila i sad ima lijepo, cisto lice 🥰🥰 kao beba 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji