Sto se tice nemirnog spavanja,ista stvar. Spava bez problema u prvom dijelu noci,a tamo nakon prvog hranjenja ne spava ni on ni ja😅 Jucer je npr cijeli dan bio budan,oko 6 navecer smo izasli u setnju. Vozila sam ga i tek je nakon nekih 45 min zaspao. Ali zato je kad sam dosla doma odspavao jos 3 sata nakon toga u kolicima😂 Morali smo ga buditi da pojede i to smo jedva uspjeli. Nastavio je spavati do nekih pola 3 i nakon toga sve isprekidano i nikako.
Ništa ne stižem ali komentar na temu od možda jučer 🤔 kad dobijete dijete znate kako kažu - kao da ste si nešto istetovirali na čelo, uvijek je tu s vama.
Spavanje po cijelu noć 🤣 moja ima dvije i nešto sitno godine, spava cijelu noć tek nekoliko mjeseci... I to ako nije bolesna, žedna, ne sanja nešto, ne mora piškiti... 🤣🤣
Ružice i moja curka spava nemirno drugi dio noci. Ja se nikako ne odmorim kad ona pocinje se komesit po kreveticu i onda je uzmem na sebe, smiri se i spustim na sredinu kod nas i spava do jutra. Znam,nije rjesenje ucit je na nas krevet, al ja sam shvatila da mi je tako najlakse i odspavamo skupa svi onda nakon toga.
I moj malac spava nemirno drugi dio noci, al on spava sa mnom i svejedno je takav. Doslovno stenje i baca se po krevetu Od danas ga sluzbeno ponovno vracam u krevetic jer smo jucer napunili 3 mjeseca
Btw kada su vam se bebice pocele smijati na glas?
Baby P 03/21 💙
Evo i mene drage curke, sad sam skužila di je nova tema i to ste već fino napunile 300 stranica 😂🤭 u debelom sam zaostatku....
Kako ste mi žene, majke kraljice?
Kako idu oporavci?
Ja se nakon carskog držim okej, uspjela sam se ugurati u hlače od prije trudnoće, a danas je 14,-ti dan od poroda.... Trbuh mi je užas ali dobro, znam da treba vremena, imam osjećaj da je više popucao nakon poroda ili na samom porodu jer sad imam baš puno strija.... Osjećam se totaIno neprivlačno, plus cmizdravo jer me ulovio ili taj famozni baby blues ili postporođajna depra.... Al i to će proći nadam se brzo....
zanima me kada ste počele voziti?
Smijem li ja s autom do dućana?
Šaljedm zagrljaje svima 😘
Pupetta, svako dijete drugacije. Meni je drago da mojoj to odgovara😃😂
Moja curka ima 3.5 mjeseca,puni se smije, al ne jos na glas. I mene zabima kad su pocela vam djeca se smijat na glas
I moj se meskolji tako :)
.
Thera nasi ce na kraju skupa odrastat jer savski gaj navodno nema jaslice pa cemo u trnsko vjerojatno! 😂 Dok su potuku nasa dva buckića pa nas pozovu na raport 😂😂
.
Gdje god sam citala o razvoju, pise da spavaju po noci uz 1 budjenje s 4 mjeseca. Vidjet cemo :)
.
Rucice u ustima sa 2 mjeseca - nisu zubi. Uslo su u fazu otkrivanja i sami sebe tjese s tim. Normalno ponasanje.. i slinjenje isto.
.
Moj jos spava.. od pola 9. Samo da ga ne bole nozice od pikica 🙄🙄
Da da,vrtic je u trnskom,odmah do naseg stana. Imat cu ih pod kontrolom😂
Kad dodjemo po buckice u lelossi tajicama😂
Moj ispod lakta i na jednoj i na drugoj ruci ima sitan osip. Jel moguce da je od vrucine? Ako se ne povuce ili bude gore zovem pedijatricu.
Trenutno otkrice nam je luster na koji sam mu objesila pletene loptice koje mu je prijateljica isplela. Kako on obozava te lopticeeee. Smije im se,prica i mlati rukama i nogama ko navijen. Mislim da bi mogao to satima😂 Nekad si mislim kako samo jede a nista ne trosi jer ne hoda,a kad ga vidim takvog,trosi vise kalorija dnevno od mene😂
Sto se hrane tice i debljanja,nama je pedijatrica sama rekla da on moze vise i da mu damo jesti koliko trazi. I bome moze. Kad tu citam koliko mlijeka popiju pojedina djecica sve me sram🙈
Ma ja vise ne znam u koji polozaj za dojenje, u svakom joj nest ne pase. Pusta i lovi tu bradavicu nonstop. Lagala bi kad bi rekla da me to dojenje ne muci, ali tako valjda mora biti. Stalno mislim da se nije najela, da su bar prozirne pa da vidim koliko jede 😅. Mislim i mi vidimo kolicinu na tanjuru koju pojedemo, a za dijete ne znam 😂. Jos se sve oznojimo i mucimo od premjestanja, namjestanja, koma.
Dojenje je i super i koma 😅.
Ja stalno strahujem da je gladna od tih sisa, cak i dok joj na usta tece van. Svaki dan pop.... i kazem idemo na ad i opet dalje dojim 😂😂😂😂 tako to valjda mora biti.
Moja za sad super spava po noci, javi se za papati i to je to.
NeverEver, mi smo drugi dan nakon cijepljena bile ful pospane i orespavale skoro cijeli dan. Cula sam to od vise frendica da je takoo
Sortiraj odgovore
Najstariji