Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    16. Lipanj 2021. 10:47

I moj mali se poceo nocu buditi. Lijepo je soavao od 23,24 do 5,6,7  i sas se poceo buditi. NOCAS U 2, pa u 3, pa 5 i tako

• thera
    16. Lipanj 2021. 11:44

Ertzui,meni su rekli da je normalno da beba do 10 dana nejde na wc,ko sto je normalno i da ide nekoliko puta dnevno. Tako da mislim da nemas brige osim ako bas osjetis da se muci jako.Uvijek joj ako nista ne pomaze mozes dati cepic ali mislim da ne preferiraju precesto koristenje.

• NeverEver
    16. Lipanj 2021. 11:53

More i putovanja - mi dok idemo u Podravinu stanemo jednom da ga proluftamo, nekad cica, nekad ne, protegne se i tak. Dakle to je putovanje od sat i 20 min. Tak cemo i za more. Nama treba neka 3 sata do nina, ici cemo navecer ili ranom zorom zbog sunca i to je to. Na moru sesiric i suncane (narucila iz nexta 😂😂😂) i hlad. Necemo ga mazati s nicim i nece ici u vodu.

• NeverEver
    16. Lipanj 2021. 11:55

Ertzui evo meni jucer pedijatar rekao da do 10 dana bez stolice nije alarmantno. Moj je imao 4, 5 puta dnevno do prije 4 dana. Sad odjednom samp jednom dnevno 😳 Meni to nije jasno..

blossom
    16. Lipanj 2021. 12:06

Pozdrav mamice
    Ne stizem ni pratit, evo sad mi spava pa da se javim i pozdravim vas
    Mi imamo po par dana kaos, pa par dana super...kad je dobro zaboravim sve lose od prije
    Moju bas muci spora probava, sta god da ja uzimala ili joj davala... kad obavi kakicu postaje vesela beba...a da to obavi cekamo po tjedan dana...a prdi stalno 
    Voli se igrat, grize ruke, dosta vriska jer je skuzila da moze, pokusava ulovit nogice i ljuti se kad ne uspije...sve u svemu veselo je...stigle su nam knjige jedva cekam da se probudi da joj pokazem...thx za preporuku
    Mom, Bubice i ostale cure koje ne stizu pisati drago mi je da se javite i da je sve ok kod vas
    NeverEver maleni je taman...presladak 
    Emmie koliko kosice 
    Lonmi tak i moja, jos kad se ide nasmijat i sve iscuri...kad krene navlaciti stavljam ju da podrigne...a cesto ju i zablokiram rukama jer se i izvija
    Ruzice mlataraju oni...ja svoju po noci znam nac na pol trosjeda i skroz naopacke...na koji foru uspije ne znam
    MareiKate kak su tvoji, nadam se da maleni nije dobio kozice
    AnaAn kak je prosao pregled?
    Principessa ja sam svojoj napipala odozada kvrzicu...receno mi je da limfni cvorovi znaju naoteci od nasih horomona i da joj ne pipam nista jer se to jos sve razvija...kad smo bili na uzv vrata rekla sam dr. nek baci pogled i nije nista i on mi je rekao da ju ne prepipavam da mogu svast napipat da budes mirna pitaj pedijatra
    More - jedva cekam da odemo, samo cemo vise stajati i obavezno idemo starom cestom...svatko jutro/predvece cu je vodit na plazu i drzat da udise iznad mora...vidim da je na nest alergicna kad izademo kise ko luda i zacrvene se oci, nos zastopa...a posto tata ima alergije, astmu i na moru mu je ok, mislim da ce i njoj joj more dobro doci
    Uzivajte...ja cekam da sunce splasne pa idemo do grada 

Lonmi
    16. Lipanj 2021. 12:07

Cure bolje da mi to niste rekle. Moja ga dudla i dudla. Ponekad se 10 min samo namjestamo, pa navlaci bradavicu itd. Kad se probam maknuti (jer zaspi) dijete vristi i mase s rukicama hoce sisu. Pa da mi podoj traje 20 min ja bi bila presretna.
    A tko zna mozda i moja samo zvace pol h, ali neda mi da odem.
    Kako smo imale zastoj s dobivanjem na tezini mene nju sad strah maknuti za 20 min jer si mislim bit ce gladna i opet ce mi ovi medicinari kenjkati s tim dobivanjem.
    A istina da ju ponekad vise ne cujem da guta, ali ne pusta i hoce svakih 1h 😂
    Ja sam zene moje tanjur 😂😂😂
    Patronazna mi isto rekla 15 min svake cice dosta.
    Mislim si daj joj ti 15 min pa slusaj vriskove, to je Perica žderica doslovno.
    Trenutno drzi sisu u ustima i smije se 🤦‍♂️

Lonmi
    16. Lipanj 2021. 12:08

Jedino da si kupim vagu i pratim 🙆

kety992
    16. Lipanj 2021. 12:13

Let down- osjetim bas jako...onak me stegne i krene mlijeko curit isto nenormalno..on to jedva savlada...vecinom se zagrcne jer ne zeli pustit 🙈🙈😅 
    NevaEva pa mislim da kolicinski i moj otprilike toliko povuce kroz dan...jer po noci ima dva podoja a preko dana minimalno 10x. I moj isto dok cicka vuce stalno i guta...ne spava uopce...kad pusti onda zaspi...i spava kako kad 🤷‍♀️  
    Stolica kod beba- nisam strucnjak i necu tvrdit..al kolko su meni rekli bebe do 6tj moraju imat stolicu...10dana je za njih previse...eto samo prenosim. Nakon 6 tjedana tolerira se do 10 dana ako ih to ne muci..u smislu napuhnutog trbuscica..plakanja..prduckanja prekomjernog i tak.
    Tjesilica - to je spas. Moja curka je s 3 mjeseca prigrlila dekicu i to je njena mazica...znaci sad s 8g ju nosa sa sobom i spava s njom. Sinu sam ja bila tjesilica..tj njegova ruka u mojoj majci 🙈🤣 odvikli smo ga od toga..sad nema tjesilicu...voli se mazit jako...al vidim da mu fali to nesto. A sad cu se bacit u potragu za necim mekanim da probam uvalit dok jos ide...iako mu nema draze nego priljepit se na mamina prsa 🥰 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

kety992
    16. Lipanj 2021. 12:21

Lonmi

Jedino da si kupim vagu i pratim 🙆

Najbolje da se savjetujes sa pedijatrom. S obzirom da kombiniras i ad...vaga u tvom slucaju nije potrebna...a i dobila ti je super na tezini. To jedino da prebacis skroz na dojenje(ukines ad skroz) onda bi trebala pratit tezinu.

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Lonmi
    16. Lipanj 2021. 12:22

Kety moja 10 min aktivno dudla i dalje me zeza, spava, navlaci, malo dudla, podignem ju, mase s rukama, dere se i opet spava na sisi 😂
    Zasto nisu prozirne 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.