Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    16. Lipanj 2021. 09:36

Mi smo s prvim tjesilicu (obicna bijela tetra) krenuli koristit kad je micao stvari sa lica. Bilo me strah ranije.. Ne sjecam se koliko je mjeseci tad imao.. Ali i dan danas koristi tetru..
    Narucene kapi lefax (zena u ljekarni se cudila sto je to ali je narucila?) i za svaki slucaj homeopatske kids colic relief.. Pa cemo vidjeti.. Danas je stenjanje krenulo u 05 pa smo bar dio noci spavale 🙈
    .. 
    Nego, sto mislite o odlasku na more s ovako malom bebom? Općenito o putovanju od 2 i pol sata? 

• thera
    16. Lipanj 2021. 09:51

Tjesilica-mi ju imamo. Stavljamo ju uz njega kad god se sjetimo a sad koliko ju je prihvatio tesko je reci. Mislim da treba jos vremena. Znam da voli bljucati po njoj😂
    NevaEva,ja mislim da je moj blizu litre🙈 S time da je on uglavnom na ad. Ne racunam ono sto povuce od mene dok je raspolozen. Ima dana kad bez problema pojede 2 dcl odjednom i imam osjecaj da bi i jos da mu dam. Pa toliko je meni previse🤦‍♀️
    More-mi smo isli kad je imao mjesec i pol,i ici cemo jos. Ja sam stava,ako moze šuput,mogu i ja😂 Jedino se mi ne naslikavamo po privatnim brodicima i luksuznim restoranim ali zato je šeširić na glavi😎

• thera
    16. Lipanj 2021. 09:57

Moj malac danas ima foru spavanja na meni. Zalijepio se i ne mice se😂❤️
    I zadnjih par dana vristi na cicu. Bas sam tuzna zbog toga. Mislim da cu ako zelim sacuvati mentalno zdravlje u jednom trenu morati odluciti i prestati s time. Ali cijelo vrijeme se nekako nadam jos...A mlijeka naravno sve manje.Dobila sam mengu prije 6 dana. Vise nemam bolova ko prije poroda ali krvarim jace i evo 6.dan a nemam osjecaj da ce stati. Ima netko iskustva s time? Jel to normalno? Na pregledu je sve bilo ok

• Bebanomoje
    16. Lipanj 2021. 10:06

thera

Tjesilica-Znam da voli bljucati po njoj😂
    More-Ja sam stava,ako moze šuput,mogu i ja😂 Jedino se mi ne naslikavamo po privatnim brodicima i luksuznim restoranim ali zato je šeširić na glavi😎

Ali si me nasmijala s ovim 🤣🤣🤣

Ruska1986
    16. Lipanj 2021. 10:38

Elledanse

Kako vi koje dojite znate kada imate let down?

Ja bas osjetim... Mlijeko nenormalno krene. Kad let down prodje, onda normalo ide, a dok je let down, ona se bori za zrak a guta 😂😂😂
    Inace, jucer je bila budna svega sat vremena znaci i jutros u 4 nas probudila. Ali ono, mlati rukama i nogama pa umire od smjeha pa place.. Trajalo je i vise nisam znala sta bi pa ju nosila pa ju presvlacila i tek se nakon nekog vremena smirila na sisi. Al kao da je u snu cijelo vrijeme bila. Jel to regresija sna onda?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Girl1234
    16. Lipanj 2021. 10:44

Drage mame, zelim vam dobar dan svima. Ja sam bas u pripremama za vjenčanje pa se rijetko javljam. Al citam redovnoo. Mi idemo na more, na krajnji jug, k mojima. Jedva čekam, idemo početkom 7. Baš se veselim :)) mislim da moze to beba, radit cemo pauze, temperatura u autu ce biti okej. Mislim da ce sve biti dobro. 😊😊
    Ja moram priznati, otkad su grčevi stali (ima sigurno 2, 3 tjedna, mozda i vise), bas uzivam s njim. I super mi je sto se sam zna zabaviti u gymu, bude tamo po par sati 🙈 i naravno, okretanje na bok mu je sad glavna zanimacija 😊

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• ertzui
    16. Lipanj 2021. 10:45

Thera normalna su jaca krvarenja kod prvih par menstruacija i da traju duze, kasnije to dode opet u normalu. 😉
    .
    Kety i ostale mame koje znaju - zatvor popila sam jucer 2 caja od kamilice (jedan sa 2 zlicice secera, drugi sa 3 zlicice) i litru soka od jabuke...navecer sam ja zavrsila na wc-u, a malena se jos nije pokakala. Muce ju vjetrovi, a nikako da se pokaka. Jutros sam popila caj od kamilice za 4 zlicice secera i malo lubenice pojela, sad cu jogurt vocni pojest, muz ce donijet jos jedan sok. Ne znam vise sta da radim..na kraju cu sebe iscistit, a kod nje nema pomaka. 😞 ne znam koliko smijem jos cekati, prosla su 3 dana? Po noci mirno spava i dalje 5 sati u komadu (vise od toga joj ni nedam da spava). I sada spava mirno..sinoc je bila nervozna i puno prduckala (smrdi kao kad se pokaka) i svakih 45 min je trazila papati.

[/ url

• avama
    16. Lipanj 2021. 10:47

I moj mali se poceo nocu buditi. Lijepo je soavao od 23,24 do 5,6,7  i sas se poceo buditi. NOCAS U 2, pa u 3, pa 5 i tako

• thera
    16. Lipanj 2021. 11:44

Ertzui,meni su rekli da je normalno da beba do 10 dana nejde na wc,ko sto je normalno i da ide nekoliko puta dnevno. Tako da mislim da nemas brige osim ako bas osjetis da se muci jako.Uvijek joj ako nista ne pomaze mozes dati cepic ali mislim da ne preferiraju precesto koristenje.

• NeverEver
    16. Lipanj 2021. 11:53

More i putovanja - mi dok idemo u Podravinu stanemo jednom da ga proluftamo, nekad cica, nekad ne, protegne se i tak. Dakle to je putovanje od sat i 20 min. Tak cemo i za more. Nama treba neka 3 sata do nina, ici cemo navecer ili ranom zorom zbog sunca i to je to. Na moru sesiric i suncane (narucila iz nexta 😂😂😂) i hlad. Necemo ga mazati s nicim i nece ici u vodu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI