MisdGraz pa grozna si 😂😂 nemoj se s tim zamarat, jos malo pa si doma s njom sama. Koma mi je to. Nekad je tesko vjerovat da su dobronamjerni savjeti mama jer zvuci kao bezobrazluk. Mi imamo visok krevet jer nam je tp bilo fora u jednom hotelu i kad smo kupili stan tak smo slozili. Nama je super, krevet gleda na balkon a balkon na grad (5.kat) tako da s visokog kreveta vidimo zagreb. Moja mama: nemoj ga stavljat na krevet, past ce sigurno i ubit se. - a ne smijem komentirat da ne moze s ledja na trbuh jos jer bude rekla da kaska s tim a ne kaska. Ah.
.
Jagodica mene brine da tak i kod mene bude. Zasto uzv mozga? I mi smo na 68.😂😂😂 Na odjeci pise od 3-6 mj.a nema ni 2. Sta cu, raste.. i plavi je. A mi svi mali i tamni 😅
Ja sam i s curkom i sa sinom isla na uzv mozga. Nisu se izvijali..i nismo imali problema nit morali na vjezbice..al s obzirom da sam radala na dripu preporucila nam je uzv.i nemam nista protiv toga…bolje da znam da je sve ok nego da se poslije klepnem po glavi jer nismo otisli. I sad cemo isto vjerojatno ic…jer em sam bila 7h na dripu…em je on bio velik i omotan pupcanom oko vrata i ruke.
Kaj im drip moze ostetit mozak?! Nebi nikad pristala da sam znala. Vjerujem da je kod mog sve ok al to trebaju naglasit kvragu.
Ja sam sa svojim isto isla na ultrazvuk mozga. Radili su mu ga u bolnici jos ali mu ga nisu uspjeli napraviti kako treba jer mu neke kosti jos nisu bile razvijene pa smo ponavljalo za mjesec dana. Sve je bilo ok
Hvala vam na vibrama za uzv i ja vjerujem da ce biti dobro
Mi smo jucer imali malu sovicu, ne bi ona oka sklopila na duze od 5/10 min...dragi vise nije znao sta bi pa sam ju ja uz pripremu za goste nunala u kolicima...kolac nikak ispao, od kiflica odustala, na kraju otisla u ducan i pokupovala sve...od kolaca dobar samo preljev kojeg sada jedemo sa sladoledom
Lonmi da i ja sam 10 na jednu 10 na drugu (ali aktivnoj sisanja) i ponudila svoje izdojeno...ali sad me Valkris podsjetila mi smo imali ta pokusna dojenja sa patronaznom...pa smo tek onda uveli 30ml dohrane par dana samo da ojaca i caj od piskavice, jer nije dobivala, bila je slaba i uspavana, pa sam se borila da ju probudim to mi je iskreno bilo najteze...cim je ojacala od tada samo sisa - svakako radi kako tebi pase jer dobiva ti na kilazi i slusaj samo sebe
Thera super za more...kak je dobro proslo sad jedva cekam da i mi odemo
MissGraz ko da citam svoj post - dakle nemamo pojma
Ove fore u prolazu o Suputici i Bloomu - super ste, bas se nasmijem
NevaEva- ma ne...dok smo mi na dripu oni su pod pritiskom vecim.,stresom...tako nesto(davno mi je to ped objasnjavala) jer ipak to nisu prirodni trudovi...kuzis...recimo meni je mala od tih silnih trudova lupala glavom u zdjelicu lijevom stranom i imala oteklinu veliku na glavi kad se rodila...ja nemam srecu s trudovima jer nisu dosta jaki i dugi i stvarno su svaki puta morali drip...sad mi je Mateo uz taj grozan drip trpio i vadenje krvi iz glave...ja mislim da mi je to bio najgori dio poroda...rodio se s razderanom kozicom na glavi jer su mu vadili pa sigurno 8x😭 krastica jos uvijek nije cijela otpala...zato recimo zelim da mi ga provjere na sve moguce nacine...on je za sad ok...
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Jagodice, drago mi je sa si se javila i da maleni super napreduje. Već mu je dva mjeseca, vrijeme leti...🙂
.
Ružice jesi li sigurna da maleni nema refluks? Beba koje to imaju su jako nervozne.
.
MissGraz, ajme...ja bih skrenula s'pameti. Ali, imam i ja takvu. Kad sam mami rekla da se malena pokušava okrenuti na trbuh, umjesto da kaže nešto pozitivno, ona je samo rekla: " Nemojte malenu ostavljati samu na kauču." A ja zanijemila hahahahha. Odakle joj samo ta ideja da malenu ostavljamo samu na kauču?! Svašta 😆😆😆😆
NevaEva, Blossom, Emmie.. Eto sve znate onda! 😅
A da ne pricam o tome “ne ostavljaj je samu na kaucu”. Tako ju danas stavim na kauc i sjedim kraj nje, a moja mama panicno - okrenit ce ti se i past na pod! Pa zaboga, sjedim kraj nje, ne bi da ima posebne moci dijete pa ce se magicno okrenit da je ne vidim i to takvom brzinom da je ne uhvatim.
A kad za nesto kazem da sam procitala mojoj svekrvi sam ja “internet mama”, pa kad kazem da to pisu strucnjaci ona da komentar - ma sta oni znaju?! Hahahaha. Ukratko - ajme. 😅
Uf, a ja mislila da moje dijete veliko kad sa njenih 2 mj razmisljam o 68 broju, dobro je 😜😂😂
Mi smo imali grceve i kad sam izbacila oleovit, spava ko beba, moja spava cijelu noc, prišteka se tu i tam i jede dohranu mozda oko podneva tek... Kaze pedica da moram davat d3, jucer na nasem krstenju kazu mi babe, ma izadji na sunce, nama nisu davali te kapi, nego neko ulje, ricinus mislim, i da joj nebu ništa... A meni je milo gledat kako se ne grči i da ju šopam sa kapima za kolike..
Kuzim Kety, hvala na pojasnjenju. Ja sam bila 4 sata na dripu pa carski, svoje trudove nisam imala, nadam se i vjerujem da su nam malci skroz zdravi 😘
.
MissGraz da da, sve znam, odnosno nista ako malo proucis te komentare. A jedino sta mi ne ide a jos se nitko ne zali - sto vrijeme vise prolazi to je meni gore dat ga nekome u ruke 😂 bolesna sam, ja bi samo ga da cuvamo muz i ja. Mislim dam im al bi ga najradije odnah uzela 😁 voljela bi da mi kazu "bebu treba cuvat samo mama" i da se ja slozim s komentarom 😂 A fakat su svi super i imaju vise iskustva od nas. Valjda neka faza kak bebe imaju fazu kad bi samo mamu.
MissGraz stvarno sam se nasmijala na tvoju mamu i svekrvu 🤣 sve su iste! Mojoj mami je glavna izjava za sve: ti nju/njega ne smiješ ostavit nigdje samu/ih...
Ja svako malo čujem u dućanu: mama zima mi je, mama vruće mi je, mama gdje su mi čarape, pa imam tek dva mjeseca i već sam u shoppingu (?! ono, da, muž radi, imam i drugo dijete i obaveze, nemam sluškinje doma) a moram vam ispričati vrh priču što mi se dogodilo s prvom curkom kad je imala nešto manje od godine dana. Znači bila sam s njom na sprovodu jer se radilo o vrlo bliskom članu obitelji i željela sam biti tamo, makar iz daljine ako bi ona plakala ili nešto. I prije sprovoda stojimo na dvorištu crkve i prilazi neka tamo balerina sa komentarom da di su joj cipele. Ja kažem nije mama kupila, nema vremena 🤣 i žena se njoj unese u facu i krene ju dirat po ručicama i tepat i u tom svom deliriju uzme njenu ruku i stavi ju i svoja usta 😱😱🤨 znači da nije bio sprovod ja bi tu ženu zatukla palicom po glavi 🤣 ja sam se samo odmakla i rekla da moram po nešto u auto i ja po maramice za dezinfekciju i briši jednom, dva put, tri put... Vratila se nazad, otišla ona u međuvremenu, brat kaže, svaka čast na kuliranju... E ti ljudi, kakvih sve ima 🤯😅ali to da netko stavi djetetovu ručicu u usta, pa to ni ja ne radim a mama sam im i preslatki su mi prstići i pojela bi ih ali ne radim to 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji