Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    07. Lipanj 2021. 00:26

Oblacenje - kod nas u kuci je oko 23-25° kako kada, pa smo u bodiju dugi rukav, hlacice i carapice. Ako joj je vruce obucem joj kratki rukav. Isto tako s carapicama, ak vidim da su joj stopala znojna skinem joj ako joj budu hladnija obucem nazad i to je sva mudrolija. Kad idemo van, ovisno o vremenu. Ak je ko ovih dana onda samo  ponesem vesticu ako zahladi jer je u kratkom rukavu. A ako je hladnije vani, opet mi je u dugom rukavu bodiju, al ponesem vesticu ili trenerkicu za gore, dekica i tetrica velika su uvijek s nama oviso o vrememu, da li treba deblje ili tanje. Kapicu smo skinuli davnih dana, jer ona ima jaaako puno kose i posteno je vec duga i samo se uznoji. Trakica za usi je spas.

Ivancica i MissGraz ako se ne varam, nemate se sta ubedirat na Neu hahha 😲 svaka beba ima svoj ritam. Ja samo pricam nase iskustvo 🤷‍♀️ a i da moze bit i do toga sto je MissGraz tvoja beba rodena ranije. Moja je terminska (40+0)..

Nea 💗

Emmie
    07. Lipanj 2021. 05:53

Bila sam uvjerena da se rodimo sa talentom za pjevanje ili se ne rodimo. Ali, evo nakon 20 tog puta pjevanja Zeko i Potočić da bih malenu uspala, ja mislim da se svakako poboljšavam u pjevanju. Znači ima nade i za one koji nisu rođeni talentovani. Neka samo vježbaju😆😆😆😆😆

Emmie
    07. Lipanj 2021. 05:56

Zaboravih reći da se i Ayaat pridružuje pjevanju koje ovako zvuči: AAAaaaAAAaaaa....znači samo A zvuk sa nekim trilerom hahahahhaha

• MissGraz
    07. Lipanj 2021. 07:41

Hahahah Emmie bas si me nasmijala! ♥️

Ruska1986
    07. Lipanj 2021. 07:55

Emmie

Zaboravih reći da se i Ayaat pridružuje pjevanju koje ovako zvuči: AAAaaaAAAaaaa….znači samo A zvuk sa nekim trilerom hahahahhaha

Mozda se sprema za Zvezde Granda 😂😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• thera
    07. Lipanj 2021. 08:49

Emmie,😂😂😂 Svakako cu probati sa par pjesama😂 Moj jos uvijek vise od pjesama voli šššš,šššš. Ne znam jel do toga sto mu ja pjevam😅
    Mi se vracamo u zg😔 Isprobali smo par dana na moru i zadovoljna sam. Jucer smo stvarno imali lijep dan,jedino sam skuzila da sam ja malo ukocena,moram se opustiti. Npr odemo jucer s prijateljima na rucak i ja cijelo vrijeme gledam u njega,hoce li se probuditi i poceti plakati. Odemo na kavu,ista stvar. Mogla bi uzivati i puno vise ali sama sam si kriva za to. 
    On mi se u ta 3 dana bas nekako promijenio,puno vise nego u 2-3 tjedna u zg-u. Puno vise ‘prica’,gleda okolo,smjeska se. Hvata me nostalgija kad vidim kako brzo rastu. I vise nikad nece biti ovako mali.
    Bucko-kakvi su vasi klinci? Nas obozava papati i raste ko gljiva. Dobio je podbradak i popunile su mu se ruke i noge. Jel to ok?😅

• julesica
    07. Lipanj 2021. 09:02

Emmie

Bila sam uvjerena da se rodimo sa talentom za pjevanje ili se ne rodimo. Ali, evo nakon 20 tog puta pjevanja Zeko i Potočić da bih malenu uspala, ja mislim da se svakako poboljšavam u pjevanju. Znači ima nade i za one koji nisu rođeni talentovani. Neka samo vježbaju😆😆😆😆😆

🤣🤣 Mog najviše smiri išao medo u dućan i medjimurski lepi dečki 😉😉 ja grozno pjevam ali on se ne buni 

Emmie
    07. Lipanj 2021. 09:19

MissGraz drago mi je da sam te nasmijala. Rekoh da podjelim svoje misli sa vama hahaha 😄😘
    Ruska...možda i hoće hahaha...baka bi bila najponosnija 😏🙄😆
    Thera...voli i moja šššš...ili moju klasičnu pjesmicu "neda mama bebu" a voli i zeko i potočić (to nam je za uspavljivanje, voli "zeko hop", to nam je za igranje, a danas sam se sjetila i pjesmice koja ide :" nije lako bubamarcu...zum...zum...zum...zum". Ta će isto biti dobra za igranje.
    Danas se Ayaat smijala dok sam pjevala zeku i potočić. Pomislila sam : " Pa kako se možeš smijati, to je najtužnija pjesmica ikada" 😄
    Julesice, medo i dućan je isto dobra! Ne znam tu o Međurskim momcima. Idem vidjet na YouTube.

Emmie
    07. Lipanj 2021. 09:21

Thera, moja je buca bila i ostala.😆

• NeverEver
    07. Lipanj 2021. 09:40

Emmie podsjetila si me kako je meni moja mama pjevala zeko i potocic i nekad smo to onda ucili u skoli i zvucalo je skroz drugacije 😂😂 moja mama nije bila talentirana za pjevanje al to mi je najbolja verzija te pjesme i moj sincic istu takvu slusa 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.