Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    07. Lipanj 2021. 18:32

thera

Jagodice,Fran stvaaaaarno raste🥰 Koji broj odjece nosi sad?

Thera, bas sam sad htjela napisati da smo od jucer na 68🥳🥺 i to lijepo ispuni🤗 dugacak je on. Vizjast je. Bit ce sigurno kosarkas🏀🤣
    .
    Komarci - malisa ima crvenu pikicu na obrazu od sinoc 😡 ima ih kod nas u sobi, navecer otvorim prozor da proluftam prije spavanja, valjda onda i dodju😤 kupujem i monitram onu komarica mrezu na prozor asap👍

• julesica
    07. Lipanj 2021. 18:33

Kad smo kod Rota virusa, kad ste cijepili bebu, na drugom pregledu?

• julesica
    07. Lipanj 2021. 18:37

Mi imamo te komarnike, ali valjda udju kada otvorimo balkonska vrata. I mog su piknuli u ličeko, imao je samo malu točkicu jer sam ja taman naišla i potjerala ga. To je bio smijeh, ja udjem u sobu navečer oko 22, provjeriti bebu i vidim onako u polumraku neku crnu točkicu na licu i krenem rukom da vidim što je i komarac odleti, ljuta govorim dečku pa kak je taj komarac idiot, pa kak moze pikati malu bebu, on umro od smijeha 🤣🤣

• Elsa
    07. Lipanj 2021. 18:54

Thera…kad sam rodila prvu curku bila sam
    3 tj kod svojih doma jer carski i muke po dojenju, grčevi, bila sam van sebe od muke...i taman se ushemili koliko toliko i odlučili u svoj stan nazad...koji je btw 500 m dalje😂😂😂, ali visoko u neboderu i mala je od promjene toliko vrištala satima dok se ja nisam vratila nazad svojima od straha jer nisam imala pojma šta joj je...tako da sigurno može reagirati tako na bilo kakvu promjenu...

• Elsa
    07. Lipanj 2021. 19:02

Ružice…već sam ti pisala jer mi je zao šta se tako osjecas, ali ponovit ću ti opet...moje bebe su bile horor cisti...plakanje cim bi ih se odložilo u horizontalu, grčevi neprestano, mir jedino na sisi i kad bi ih se nosilo i to ako...u kolica nema šanse, samo u nosiljku i tako i na wc...tjesilica i duda 0 bodova...dok su moje frendice uživale...
    Neke bebe su takve i šta prije to prihvatiš bit će ti lakše...i ako te tjesi obično te “dobre” bebe u početku dobiju žutu minutu oko 1.g. dok su moje bile savršeni toddleri...jednom kad preživiš prvih x mjeseci😂
    Nemoj se uspoređivati s drugima tako ćeš se samo još
    gore osjećati, svaka faza nosi nešto drugo i nemoj se bojati nijedne jer svaka prođe...probaj uživati u bebici koliko možeš jer nećeš nikad taj period vratiti...
    Razmisli o klokanicama...nije ni to lako, ali moje su bile sretne unutra i ja sam znala satima tako šetat s njima i pit kavu...i sad je s ovom isto...strpam je unutra i starije u vrtić i školu...špeceraj...dan po dan🤗

• Elsa
    07. Lipanj 2021. 19:05

thera

Jagodice,Fran stvaaaaarno raste🥰 Koji broj odjece nosi sad?
    Komarci-cure,mene su sad u setnji komarci pojeli. Kako da zastitim dijete? Sta se smije ‘dati’ tako maloj bebi?

Do 6 mj ništa...ja stavim kap lavande na maramicu i u kolica...jednu kap na ledja na odjeću...i tako i u kindac...malo limuna u difuzor...i mreža...nemaš šta drugo nego preživit ljeto...

• NeverEver
    07. Lipanj 2021. 19:14

MisdGraz pa grozna si 😂😂 nemoj se s tim zamarat, jos malo pa si doma s njom sama. Koma mi je to. Nekad je tesko vjerovat da su dobronamjerni savjeti mama jer zvuci kao bezobrazluk. Mi imamo visok krevet jer nam je tp bilo fora u jednom hotelu i kad smo kupili stan tak smo slozili. Nama je super, krevet  gleda na balkon a balkon na grad (5.kat) tako da s visokog kreveta vidimo zagreb. Moja mama: nemoj ga stavljat na krevet, past ce sigurno i ubit se. - a ne smijem komentirat da ne moze s ledja na trbuh jos jer bude rekla da kaska s tim a ne kaska. Ah. 
    .
    Jagodica mene brine da tak i kod mene bude. Zasto uzv mozga? I mi smo na 68.😂😂😂 Na odjeci pise od 3-6 mj.a nema ni 2. Sta cu, raste.. i plavi je. A mi svi mali i tamni 😅

• thera
    07. Lipanj 2021. 20:00

NevaEva,bude on potamnio. Tak se moj dragi tjesi jer trazi slicnosti sa svojim sinom😂 Najbolje mi je kad kaze da imaju istu kosu,a on crn a mali plavusa😂

• thera
    07. Lipanj 2021. 20:04

Elsa,hvala na savjetu😘 Sva sreca pa uz mamu komarci nece ni primjetiti njega. Frka me jedino kad ga tata negdje vozi😂

kety992
    07. Lipanj 2021. 21:16

NeverEver

MisdGraz pa grozna si 😂😂 nemoj se s tim zamarat, jos malo pa si doma s njom sama. Koma mi je to. Nekad je tesko vjerovat da su dobronamjerni savjeti mama jer zvuci kao bezobrazluk. Mi imamo visok krevet jer nam je tp bilo fora u jednom hotelu i kad smo kupili stan tak smo slozili. Nama je super, krevet gleda na balkon a balkon na grad (5.kat) tako da s visokog kreveta vidimo zagreb. Moja mama: nemoj ga stavljat na krevet, past ce sigurno i ubit se. - a ne smijem komentirat da ne moze s ledja na trbuh jos jer bude rekla da kaska s tim a ne kaska. Ah.
    .
    Jagodica mene brine da tak i kod mene bude. Zasto uzv mozga? I mi smo na 68.😂😂😂 Na odjeci pise od 3-6 mj.a nema ni 2. Sta cu, raste.. i plavi je. A mi svi mali i tamni 😅

Ja sam i s curkom i sa sinom isla na uzv mozga. Nisu se izvijali..i nismo imali problema nit morali na vjezbice..al s obzirom da sam radala na dripu preporucila nam je uzv.i nemam nista protiv toga...bolje da znam da je sve ok nego da se poslije klepnem po glavi jer nismo otisli. I sad cemo isto vjerojatno ic...jer em sam bila 7h na dripu...em je on bio velik i omotan pupcanom oko vrata i ruke. 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.