Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    07. Lipanj 2021. 07:55

Emmie

Zaboravih reći da se i Ayaat pridružuje pjevanju koje ovako zvuči: AAAaaaAAAaaaa….znači samo A zvuk sa nekim trilerom hahahahhaha

Mozda se sprema za Zvezde Granda 😂😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• thera
    07. Lipanj 2021. 08:49

Emmie,😂😂😂 Svakako cu probati sa par pjesama😂 Moj jos uvijek vise od pjesama voli šššš,šššš. Ne znam jel do toga sto mu ja pjevam😅
    Mi se vracamo u zg😔 Isprobali smo par dana na moru i zadovoljna sam. Jucer smo stvarno imali lijep dan,jedino sam skuzila da sam ja malo ukocena,moram se opustiti. Npr odemo jucer s prijateljima na rucak i ja cijelo vrijeme gledam u njega,hoce li se probuditi i poceti plakati. Odemo na kavu,ista stvar. Mogla bi uzivati i puno vise ali sama sam si kriva za to. 
    On mi se u ta 3 dana bas nekako promijenio,puno vise nego u 2-3 tjedna u zg-u. Puno vise ‘prica’,gleda okolo,smjeska se. Hvata me nostalgija kad vidim kako brzo rastu. I vise nikad nece biti ovako mali.
    Bucko-kakvi su vasi klinci? Nas obozava papati i raste ko gljiva. Dobio je podbradak i popunile su mu se ruke i noge. Jel to ok?😅

• julesica
    07. Lipanj 2021. 09:02

Emmie

Bila sam uvjerena da se rodimo sa talentom za pjevanje ili se ne rodimo. Ali, evo nakon 20 tog puta pjevanja Zeko i Potočić da bih malenu uspala, ja mislim da se svakako poboljšavam u pjevanju. Znači ima nade i za one koji nisu rođeni talentovani. Neka samo vježbaju😆😆😆😆😆

🤣🤣 Mog najviše smiri išao medo u dućan i medjimurski lepi dečki 😉😉 ja grozno pjevam ali on se ne buni 

Emmie
    07. Lipanj 2021. 09:19

MissGraz drago mi je da sam te nasmijala. Rekoh da podjelim svoje misli sa vama hahaha 😄😘
    Ruska...možda i hoće hahaha...baka bi bila najponosnija 😏🙄😆
    Thera...voli i moja šššš...ili moju klasičnu pjesmicu "neda mama bebu" a voli i zeko i potočić (to nam je za uspavljivanje, voli "zeko hop", to nam je za igranje, a danas sam se sjetila i pjesmice koja ide :" nije lako bubamarcu...zum...zum...zum...zum". Ta će isto biti dobra za igranje.
    Danas se Ayaat smijala dok sam pjevala zeku i potočić. Pomislila sam : " Pa kako se možeš smijati, to je najtužnija pjesmica ikada" 😄
    Julesice, medo i dućan je isto dobra! Ne znam tu o Međurskim momcima. Idem vidjet na YouTube.

Emmie
    07. Lipanj 2021. 09:21

Thera, moja je buca bila i ostala.😆

• NeverEver
    07. Lipanj 2021. 09:40

Emmie podsjetila si me kako je meni moja mama pjevala zeko i potocic i nekad smo to onda ucili u skoli i zvucalo je skroz drugacije 😂😂 moja mama nije bila talentirana za pjevanje al to mi je najbolja verzija te pjesme i moj sincic istu takvu slusa 😊

• NeverEver
    07. Lipanj 2021. 09:44

Thera, odlicno! Probali ste, moze se, veseli se ljetu :) odma je i meni lakse, valjda cemo i mi uspjet. Kakav je bio put doma?
    Moj je bucko, pravi michelin man. Sve se faldice preklapaju na rucicama i nozicama, voli papat, ja volin da se smije.. nije debel da velis dijete je nenormalno debelo al bucmast je prilicno. 
    .
    Znaci ima nas koje si mislimo sta ce biti s tijelom i hoce li se vratiti na staro..ili bar priblizno.. budemo vidjele s vremenom. Kod mene je sad skoro proslo 2 mjeseca, na more idem za mjesec i pol, bas me zanima.. 

Elledanse
    07. Lipanj 2021. 09:56

Ines - kod tebe je sada situacija takva kakvu zamisljas ono kad si prvi put trudna. Sve ti se poslozilo, pogotovo seks. Ma uzivaj kad ti moze biti. 
    .
    Emmie - prilikom prve posjete pedijatrici upozorila me je da se prilikom dobivanja menstruacije mlijeko moze smanjiti, ali bi se poslije trebalo vratiti. Tako je njoj bilo, a dobila je menstruaciju 35. dan. 
    Ima hippov caj (meni finog okusa) i caj od piskavice (kazu da ima okus kao neki zacin. Ja ga jos nisam kupila).
    .
    Kada izdajas ide li ti mlijeko u mlazu ili u kapljicama? I ostale mame kako je vama? I koju izdajalicu koristis? 
    .
    Bruna - hvala na savjetima.. Probat cu taj power pumping. Gdje si ti nabavila spectru? Vidim da je dosta hvale. Koliko ti vremenski izdajes? 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

Elledanse
    07. Lipanj 2021. 10:01

Kile - ja jos imam 5 kila viska i stomak. Da nisam pocela vise jesti radi dojenja vjerujem da bi spalo i to (10 kg je otislo). Sad jedem vise nego kad sam trudna bila, a i tad mi je velika potreba za jelom bila. Samo sam cekala da mi taj osjecaj nestane, ne znam sta je to bilo. Uglavnom sad je normalan osjecaj gladi tj podnosljiv haha. 
    Ne bojim se tih kila jer znam da mogu smrsati ali sa tim cu jos cekati dok ne odlucim smanjiti izdajanje. No za stomak nisam bas sigurna kakav ce biti... To je upitno

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

• BruNa
    07. Lipanj 2021. 10:02

Elledanse, nabavila sam preko amazona.uk, ali u sloveniju jer nema za hrvatsku dostave, placala sam porez. Imas stranicu bettershop24 koja ima dostavu za hrv i nema poreza. Izdajam se 15 minuta.

Emmie,bas si me razveselila i nasmijala. Ni ja ne pjevam lijepo, al moja kcer uziva. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI