Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matejaa95
    08. Lipanj 2021. 11:51

anaAn

Matejaa95

Iskusnee zene,majke. U 34 tjednu sam trudnoce. Danas mi je dosta lose. Tlak mi je 107,56 i 110 otkucaja. Bas mi je nekak mucno . Imate kakav savjet. Mis moj se nesto umirio🤔

Mjeri tlak, lezi, odmori. Ako ti se nastavi biti lose i ne osjetis bebu, idi na hitnu. Uvijek mozes nazvati bolnicu za savjet, tipa ja sam u trudnoci i sad u babinju zvala Sv.Duh
    Niski tlak nije problem koliko znam, problem je moj visoki😅🙈
    Lezi na lijevi bok i u sat vremena beba se mora pomaknuti

Hvalaaa, bas sam legla i evo je udara nogama ko luda🤭 
    Ova vrucina ce me ubiti. Dosla malo u slavoniju a vruce nema zraka,spavam lose,pa sam mozda i iscrpljena. Puno hvalaa jos jednom😁

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

• NeverEver
    08. Lipanj 2021. 11:53

Thera, nadam se da ne gori kod tebe, mi se preplasili dima..

Ruska1986
    08. Lipanj 2021. 12:15

eleonora

Ima li netko problema sa dojenačkim aknama? Mislim da je to zadesilo moju curicu danas 6 tjedana staru. Jeste tretirale to nečim? Jeste išle pedijatru sa tim? Nije strašno ali ima dosta sitnih prištića po licu i iza uha. A pedijatru je naručena za dva tjedna. Ne znam da li da poduzimam išta ili ne.

To ti je skroz normalno i ne trebas ni sa cim nuzno tretirat, prodju same od sebe. Ja sam ju samo sa fizioloskom brisala i povukle su se. Neko zna tapkat i kamilicom, ali mi je patronazna rekla da ne.. I, kako mi je rekla, ni slucajno stiskat!a kao planirala sam rovat djetetu po licu 🤦🏻‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    08. Lipanj 2021. 12:15

Ruska1986

eleonora

Ima li netko problema sa dojenačkim aknama? Mislim da je to zadesilo moju curicu danas 6 tjedana staru. Jeste tretirale to nečim? Jeste išle pedijatru sa tim? Nije strašno ali ima dosta sitnih prištića po licu i iza uha. A pedijatru je naručena za dva tjedna. Ne znam da li da poduzimam išta ili ne.

To ti je skroz normalno i ne trebas ni sa cim nuzno tretirat, prodju same od sebe. Ja sam ju samo sa fizioloskom brisala i povukle su se. Neko zna tapkat i kamilicom, ali mi je patronazna rekla da ne.. I, kako mi je rekla, ni slucajno stiskat!a kao planirala sam rovat djetetu po licu 🤦🏻‍♀️

I kod moje ih je bilo hrpa po licu, celu, bradi... Dotad nisam ni znala da bebe imaju pristice

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

pupetta
    08. Lipanj 2021. 12:18

Eleonora samo cisti s fizioloskom ili prokuhanom vodom. Nema nekog lijeka, proci ce s vremenom. To je ciscenje od tvojih hormona 
    Mateja95 pij puno tekucine, pojedi stogod slano (tuc krekeri, pereci) i odmaraj. Pazi da se ne dizes naglo s kreveta da ti se ne bi zavrtjelo u glavi. To ti je od promjene vremena i od vrucine. Ali, ako potraje duze i vidis da ne mozes funkcionirati onda podi u bolnicu radi svog mira 
    AnaAn slazem se s curama. Ja sam znala mlade mame pitati kako su znale da su spremne za bebu. I sve su rekle da nisu bile spremne jer nisu znale sto ih ceka, ali da su osjetile da je sad vrijeme za to. I naravno da potpisujem to u potpunosti sada kada sam i sama to prosla.

Baby P 03/21 💙

• ružica
    08. Lipanj 2021. 12:38

Elsa i MareiKate,

Hvala na iskustvima s zahtjevnom dječicom.
    Jako puno to znači, jer ti se nekako čini da drugi imaju mirniju djecu.
    A jeste li ih ikada puštali da plaču malo, dakle on traži cjelodnevnu animaciju?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• thera
    08. Lipanj 2021. 12:40

Ne gori moj,ali gori neboder do mog. Vani je hrpa ljudi,novinara,vatrogasaca. Nadam se da nitko nije stradao,dovoljno je i ovo sto je valjda pola zgrade obuhvatilo😰
    I nadam se da moje sise nece zavrsiti na rtl-u,malo smo se navirivali kroz prozor😂😅

• NeverEver
    08. Lipanj 2021. 12:53

thera

Ne gori moj,ali gori neboder do mog. Vani je hrpa ljudi,novinara,vatrogasaca. Nadam se da nitko nije stradao,dovoljno je i ovo sto je valjda pola zgrade obuhvatilo😰
    I nadam se da moje sise nece zavrsiti na rtl-u,malo smo se navirivali kroz prozor😂😅

Danas gledamo rtl  😂
    Evo citam da su svi evakuirani i nitko nije stradao. Vjerujem da je zivo kod tebe jer se do nas u drugi kvart cuje.
    .
    Ja zamijesila pizzu dok je mali spavao a dok se tijesto dizalo njega hranila. Sad se pizza pece. Danas sam si mocna 💪💪 Sutra mpzda opet budem nemajka.

Lonmi
    08. Lipanj 2021. 12:56

I kod moje bebe lice puno pristica.
    Valkris zutica je hvala Bogu prosla. Ona papa ko zmaj i dugo je na sisama.
    Ja sam sad pocela kombinirati jedan obrok ad, drugi obrok sise jer vise ne znam kako bi eto...ako joj dam dohranu poslje podoja ona mi se cijela zbljuje nakon par minuta, znaci previse joj je.
    Jos se usput i izdajam pa ju tata u noc hrani s mojim mlijekom.
    I od ad-a mi bljuje nakon 1h 😂
    Izluđujuće uglavnom to kombinirati.
    Mi nismo imale nikakve pokusne podoje, ali osravila mi je vagu pa mogu pokusati sama. 

• avama
    08. Lipanj 2021. 13:06

Pozdrav mamae,nadam se boljem danu danas, ali cini mi se da ni danas ne bude bolje. Bas sam izvam snage i opet me boli glava,cekam dan kada ce prestati grcevi i cjelodnevno nosanje. Ne ostavljam ga da place,jer to ne zavrsi dobro. Pocne jako plakat i onda se ne moze smirit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.