Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BruNa
    01. Travanj 2021. 05:10

I mi papamo! Nakon ture grceva i placa u 1 ponoci!

• BruNa
    01. Travanj 2021. 07:23

Emmie nakon koliko jr Ayaat skuzila kako kakati? Mislim da to muci uz grceve i moju malu. Crveni se, izija, stenje i place u vecini slucajeva, i ponoci kad spava. 

• Ivancica90
    01. Travanj 2021. 08:35

Dobro jutro 🥰 Mi smo se po noći probudili samo oko 2 za papanje i onda oko 7 😁 

.

Ali nešto ga muči, svaki put nakon papanja se dere desetak minuta do pol sata i onda se umiri. A mene bole cice nakon dojenja, a nemam kvrga ni zastoja sad, bar mislim. Sve više sumnjam na soor iako on nema naslage u ustima jer ja imam sve simptome kaj su na rodi opisani. A ne znam kom bi se trebala javit, pedijatrica je sam rekla kak nije jer on nema ništa po ustima. Idem u srijedu ginekologici pa se nadam da će mi nešto dat jer mi ovo već mjesec dana traje. Kad ga držim na sebi ko da mi neko cice probada iznutra, u grudnjaku me peče i svrbi. Sad samo izdržat još tjedan dana 😔

.

Ajme, ja sam misla kak bi samo moj muž stalno malog na cicu stavljo čim se nešto oglasi. Po njemu on ili treba spavat ili je gladan pa treba na cicu. Pa ak mu se ne smiri za minutu već meni viče da je gladan i da mu dam jest.

• ružica
    01. Travanj 2021. 08:40

Dobro jutro mamice❤️,

Mi smo imali dobru noć.
    Maleni spavao od 12 do 3, pa 3 do 6, pojeo i zaspao.
    Mame, njemu je pupak otpao ima skoro 2 tjedna, ali ima neke sitne suhe sukrvice, mogu li ja njega kupati? Kislim da će se dijete spasiti. Danas nam je 22 dana.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Ivancica90
    01. Travanj 2021. 08:55

ružica

Dobro jutro mamice❤️,

Mi smo imali dobru noć.
    Maleni spavao od 12 do 3, pa 3 do 6, pojeo i zaspao.
    Mame, njemu je pupak otpao ima skoro 2 tjedna, ali ima neke sitne suhe sukrvice, mogu li ja njega kupati? Kislim da će se dijete spasiti. Danas nam je 22 dana.

Nama ga je patronažna okupala dok je još imo malo toga u pupku i još par dana poslije smo čistili. Ali možda bi bilo najbolje da nju pitaš jer nama prvo nije htjela kupat zbog toga što nije zaraslo pa za par dana je, a meni je izgledo pupak isto.

• MissGraz
    01. Travanj 2021. 09:09

Ruzice, nama je patronazna okupala bebu cim je otpao pupak, a jos je bilo sukrvice. Rekla je da to nema veze, nego da je vazno samo dobro posusiti iza kupanja pocistiti sa maaaalo octenisepta i posuti praskom i staviti preko gazicu da se ne trlja pupak o pelenu. Tako smo i radili i ta sukrvica je nestala za koji dan. A rekla je da s tim mozemo prestati kad 3 dana uzastopno ne bude nista na pupku, jer je to znak da je skroz zarastao. Tako je i bilo.
    Svaka patronazna ocito ima svoju teoriju, pa evo ja dijelim nasu... 😅 

Lady_E
    01. Travanj 2021. 09:34

Jutro zene 😊
    I mi smo papali oko pola 5, ali nam je na mobitelu bio upaljen zvuk fena da gospodicna zaspi 😄
    Pridruzujem muza vasem klubu onih koji nose bebu odmah na cicu cim zaplace. Redovno mi stoje u wc-u dok se tusiram jer eto beba je gladna 😄
    .
    Jucer sam oprala kosu nakon skoro 2tj i osjecala sam se kao da sam sa wellnessa dosla. Vec me glava bolila od repa i pundze. Tako da suosjecam sa svima vama koje isto ne stizete. 
    .
    Bila sam na prvom pregledu nakon poroda. Jako me bolio sam pregled, tj kad je stavio dolje onu spravicu i kad je pipkao s prstima 😰 vjerojatno je pridonijelo i to sto sam ja bila sva ukocena i nikako se nisam mogla opustiti, ali sama pomisao da mi netko cacka dolje mi je jos uvijek uzasna. Ako nista brzo je proslo i nije me kasnije bolilo. Bilo kakvo krvaruckanje mi je stalo oko 4.tjedna. 
    Rekao je da mozemo polako poceti s odnosima, ali mene je jos uvijek bas strah. Kakve ste vi po tom pitanju? 

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

blossom
    01. Travanj 2021. 09:49

Pozdrav svima, evo i mene da se javim, pa ce biti poduzi post...pratim vas, nekoliko puta krenula pisat, stala i nisam poslala..idem redom koliko se sjecam
     .
    Prvo cestitam svima mamicama kojima nisam, da su vam bebice sretne i vesele 😍
    Ostalima zelim da dan prode sto mirnije
    .
    Kupanje- okupala ju patronazna dok je jos imala zamotan pupak, dalje samo suho pranje..pupak nam je otpao i sad ju mozemo kupat al ne u puno vode nego samo poljevanje i osusiti pupak nakon
    .
    Setnja - patronazna nam rekla da sto vise budemo na zraku..jucer smo bile u prvoj setnji prespavala ju je..nakon toga smo imali show sa grcicima i kakicom od 4 do 22 navecer..nekad joj dam sisat kad ju muce jer se utjesi, a nekad primi i dudu al ona nam je zadnja opcija
    .
    Spavanje - svakak ju stavljam na leda, bok jer spavam pored nje...po cijele dane/noci smo u boravku na kaucu..moramo raditi vjezbice za vrat i glavicu al ne uspjevam kad ju muce grcici zadnjih dana tako da se nadam da ce joj proci uskoro da krenemo i sa tim redovito
    .
    Kakica - imala je zatvor 6 dana, davala sam joj zasladenu kamilicu ali nista i na kraju nisam ju mogla gledat kak se pati i kupila Dylax i to nas je spasilo
    .
    Krvarenje mi je sve slabije i koncici su mi ispali, vidjela ih na wc papiru 😅
    .
    Cuvanje - mi smo odmah pored mojih tako da mi mama uskoci kad treba, do sad 2-3 puta, izdojim se za svaki slucaj al ju ne ostavljam duze od 2 sata
    .
    Znojenje - po noci se uzasno znojim, a po danu smrzavam 😨...temp. drzimo na 20
    .
    Dojenje - napokon smo krenuli uzlaznom putanjom od svega 20 grama...tako da nastavljam svaka 2-3 sata, s tim da izdajam prije dojenja da povuce ono gusce, a izdojeno joj dam na kraju...pijem caj od piskavice i osjetim kako su mi cice punije

blossom
    01. Travanj 2021. 09:54

Sto se tice pranja kose pridruzujem se klubu, punđa mi je spas 😂 
    Sto se odnosa tice uffff mislim da ni nakon pregleda necu pomisljat jedno vrijeme...mislim bi ja imam zelju ali me strah, neka kocnica...vidjet cemo mozda kocnica popusti do tada

01. Travanj 2021. 10:29

Hvala cure :) sanjala sam ga nocas pa se nekak veselim jos vise i puno sam opustenija zbog toga i vasih savjeta i iskustava. Svim bebicama 😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.