Mi smo na kauču cijeli dan, imamo veliki tabure koji se spoji pa ima dosta mjesta za ležanje. Ili je meni na rukama ili ga spustim u gnijezdo dok spava. A po noći u sobu, iako nekad zaspem u dnevnom pa se tek kasno premjestimo. Dok je budan ga pokušavam spuštat da malo sam leži i u gym, nekad u njegov krevetić, al to ne bude duže od 10 minuta miran.
Poceo je imat slabu stolicu.. Tj jednu do dvije dnevno i to eksplozivno.. A prije toga se pol dana grci i muci.. Pa bi mozda kamilica pomogla
Ridja i Pupetta hvala :) A kupite ga u ljekarni? Ma bas sam mamu ispitivala kak je s nama radila i kaze da smo mi isto bili na njezinom mlijeku i da nam je davala na zlicicu caja i vode malo, pa reko nemre joj valjda nis bit na zlice-dvije caja.
Ridja i Pupetta hvala :) A kupite ga u ljekarni? Ma bas sam mamu ispitivala kak je s nama radila i kaze da smo mi isto bili na njezinom mlijeku i da nam je davala na zlicicu caja i vode malo, pa reko nemre joj valjda nis bit na zlice-dvije caja.
Meni je muž kupio u šparu, bebivita se zove. Može se radit sa vrucom ili hladnom vodom, svejedno
Pozdrav svim mamicama! Vidim da je gotovo svima jucer bio los dan pa tako i nama. Jako je slabo spavala i stalno trazila jesti. Danas je bolje, odspavala je 3 i pol sata u komadu i sad naravno opet papamo. 😊
Šetnja - mi još nismo izašle van. Ovaj tjedan je malo kaotican i ona jako nemirna i slabo spava. Kolko smiju biti vani, pogotovo kad je sad tak toplo? Patronažna mi je rekla najprije 5 min pa drugi dan 10 i tak, ali sad je toplo vani pa si mislim kaj nemremo malo duze biti vani? Kak ih oblacite?
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Pozdrav svim mamicama! Vidim da je gotovo svima jucer bio los dan pa tako i nama. Jako je slabo spavala i stalno trazila jesti. Danas je bolje, odspavala je 3 i pol sata u komadu i sad naravno opet papamo. 😊
Šetnja - mi još nismo izašle van. Ovaj tjedan je malo kaotican i ona jako nemirna i slabo spava. Kolko smiju biti vani, pogotovo kad je sad tak toplo? Patronažna mi je rekla najprije 5 min pa drugi dan 10 i tak, ali sad je toplo vani pa si mislim kaj nemremo malo duze biti vani? Kak ih oblacite?
Nama je patronazna rekla koliko god ocemo da budemo vani. Koliko razlicitih misljenja 🤦🏻♀️
Mamice pitanje. Kada ste, ili mislite, ostavit bebicu bez vas nekom na čuvanje? Pitala me svekrva jučer da ga pričuva za Uskrs da mi odemo na misu, a meni je sa mjesec i pol još nekak premali. Pogotovo jer kad sam morala na hitnu se jadničak nije htio mrdnut od mene ne znam kolko dana i mislim da mu je baš bio šok kaj me tolko nije bilo. A i dojim na zahtjev pa nije baš da mogu naštimat da se najede prije toga. To sam radila kad smo išli doktorici, al bude nervozan i brzo gladan jer ne pojede baš puno tak kad ga ja probudim i stavim na cicu, a on još nije ogladnio. A bočicu mu još nismo davali
Nama je patronazna rekla koliko god ocemo da budemo vani. Koliko razlicitih misljenja 🤦🏻♀️
Nama je isto rekla da budemo kolko hoćemo, tj kolko ja mogu, taman je bilo par toplih dana kad je imo tjedan i pol. Prvi dan smo bili pola sata, i slijedećih par dana ga je muž šeto po sat, dva jer sam se ja razbolila. Sad odemo tak na cca 2-3 sata tak da se vratimo doma na dojenje.
Ivančice,
Ostavila sam ga mami 8 dana nakon poroda na sat vremena dok se sfeniram. Sve je bilo ok, spavao je.🤗
Elly94, kamilica u vrećici, skuhas kao i sebi samo blažu s više vode, pomiješaš mililitara čaja koliko bi inače stavila vode i ad mlijeko...
Mi damo kamilicu s mlijekom oko podne i uvecer da ga smiri pred spavanje...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Mame,
Kako vi vidite konce koji otpadaju od epiziotomije?
Ja nisam vidjela nijedan, za koliko oni otpadaju?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji