Ocigledno svi nuzevi imaju taj sindrom
Ruzice to ti je opet 10 razlicitih patronaznih i 10 misljenja Nama je rekla da cistimo jos malo tu sukrvicu i da ce doci iduci tjedan da ga zajedno okupamo. Te sukrvice vise nije ni bilo dan nakon, ali meni je svejedno drago da ona dolazi za prvi kupanjac cisto da se mi opustimo i pohvatamo sve
Lady E zao mi je sto ti je pregled bio bolan, mislim da ce nam svima biti tako jer cemo se dodatno zgrciti. Ne znam za vas, al kad sam bila prst/dva otvorena meni su ti pregledi bili uzasno bolni, doslovno sam morala prodisati dok mi provjeravali otvorenost. Tako da samo jedva cekam da to prode. Zna li tko mogu li na tom prvom pregledu obaviti usput papa test? Taman ce mi biti godina dana pa sam mislila usputno i to rijesiti.
Ja imam zelju za odnosom jer predugo nije bilo akcije i fali mi muz 100 od 100 Ali me strah i znam da cu se cijela stisnuti prvi put. Mislim da svakako prva 2 mjeseca nista.
Baby P 03/21 💙
Bruna, kao da opisuješ moju malenu. Dan i noć- non stop. Počelo je biti bolje od petog tjedna, a počelo je prvi ili drugi tjedan. I sada to radi ali samo kad baš mora kakati osim što se sada više napinje guzom nego cijelim tjelom. Sinoć je kakila u snu, a ni čula je nisam...znači ide na bolje. Drži se Bruna, proći će⚘
Pozdrav mamice ☺ samo vas citam...mi jos imamo vremena 💪
Imam samo Ivančici poruku, moja rodakinja je imala neki stafilokok u dojci..imala je tak svrab,bolove itd...rekli joj pa nema beba soor nije nista i na kraju je nasla sto je bilo...raspitaj se za to.i pogledaj za blister da nemas mozda, on zna bit dosta opak...ja sam imala i bolilo me bas jako..
Držite se mamice super vam ide 💞
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Moj dragi sasvim suprotno. Ja mislim kak mali slabo jede a dragi govori da nisam normalna 😂😂Mislim da slabo jede jer zna proc 4-5 sati da ne jede.Ne trazi svakih 2 - 3h.Ponekad se zareda al ne cesto.
Puno mi pomaze u svemu i da njega nema ne znam kak bi sama♥️Dragi cisti nosic.. Drzi ga kod kupanja.. Premata kad sam ja u nekom poslu, hrani na bocicu kad me nema u tom trenutku pored male smizle. Bas smo tim!!
Danas smo bili prvi put kod pedijatrice. Znaci pusteni smo iz bolnice sa 3210 a mali debeljuco ima danas 4610.Ipak je dragi bio u pravu i mali jede dovoljno😂😂😂
Netko je na forumu rekao da mu je dobra ona pumpica od babylove i nakon toga smo ju uzeli i stvarno je odlicna. Svaki dan mu zelembaci izlaze i to iznenadjujuce veliki iz tako malog nosica😂
E sa pitanje.Rekla nam je pedijatrica da kupimo inhalator za bebe. Dal ima tko kakvu preporuku??
Pozdrav mamice ☺ samo vas citam…mi jos imamo vremena 💪
Imam samo Ivančici poruku, moja rodakinja je imala neki stafilokok u dojci..imala je tak svrab,bolove itd…rekli joj pa nema beba soor nije nista i na kraju je nasla sto je bilo…raspitaj se za to.i pogledaj za blister da nemas mozda, on zna bit dosta opak…ja sam imala i bolilo me bas jako..
Joj hvala, jel znaš možda kako je dijagnosticirala stafilokok? Blister mislim da nemam, već sam par puta pregledavala, i prije i nakon dojenja i nisam našla. Ili se dobro sakrio. Već sam luda s tim, em boli, em svrbi, a svi sam komentiraju da mi se trebaju naviknut cice. Al mi nema smisla ta bol duboko unutra sa navikavanjem
Cure,
Držite li razmake među obrocima recimo svako npr 3 sata, ili nekada date i za sat ipo ili dva?
Moj mali je sad plakao čini mi se glad a jeo je ima sat ipo? Malo je dužu pauzu napravio noćas kad je spavao pa kontam da to možda miže biti uzrok pa sam mu dala jesti...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Pupetta i mene su ti zadnji pregledi dosta bolili. A ma sad kad razmisljam, oduvijek me pregledi bole jer sam uvijek u grcu i imam neku blokadu u glavi.
Meni su sad napravili papa test jer isto nisam malo vise od godinu dana tako da svakako pitaj kad ces ici.
.
I ja bas imam zelju za odnosom jer je puno previse vremena proslo. Nadam se da cu se uskoro odvaziti 🙈
Cure koje su to vec prosle - jel boli taj prvi put ili je to vise do nase glave?
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Lady - ja se sjećam da sam bila sva u grču kao da mi je prvi put sva sam se ukočila ali u biti vise je u glavi, bilo malo čudno ali u biti mislim da je vise psihički od straha nego sto je neugodno. U biti ne boli nego je samo čudno. 😉
.
Mene su isto ti pregledi ubili kad su provjeravali koliko sam otvorena i pogotovo kad sam dosla u rađaonu i onda me ful s rukom nešto čačkala kad sam bila 5cm otvorena kao da potakne da se još brže otvorim to je bilo koma i u tom trenu kad je ona kopala dole mi pukla voda. Uglavnom to kopanje me rasturilo. I kad sam rodila samo sam rekla molim vas nemojte vise kopat dole.🤣🤣 i onda su mi jos probali kateter i šivanje i jos jedan pregled to mi isto bilo koma.
.
I sad stvarno jos nebi na pregled nebi da me jos čačka. Možda tamo kad bude 2 mj proslo cu bit spremna 😉
.
E ja od jučer dojim samo 2 puta dnevno i nakon toga naravno boca jer mi se samo dva puta napune i ja prijavljujem bol u lijevoj cici ja neznam sta joj je ali boli stalno i kad je prazna i kad je puna i to pogotovo kad on ide jest onda kao neki živac da me boli onako od bradavice pa skroz do pazuha i sad npr prazna cica a bol i dalje prisutna i i ovako a kad dotaknem boli jače. Isto neznam od čega je to kad mi nije ni upaljena ni nista . A neznam ni kako si pomoć da tu bol ublažim.
.
Meni također bila danas patronažna i rekla mi ga sad nemoram vise budit za hranjenje jer je dobio na kilaži da neka ga pustim koliko želi da spava. I da ako se budi svaka tri sata dajem 120ml kao i do sad a ako npr odspava 5 sati u komadu onda mu mogu napravit 150ml da pojede ako želi. Uglavnom rodio se sa 4280 a danas ima 4890. Ali vidim i po robi jer smo na broju 62, 56 nam je malo.😉
Pozdrav mamice ☺ samo vas citam…mi jos imamo vremena 💪
Imam samo Ivančici poruku, moja rodakinja je imala neki stafilokok u dojci..imala je tak svrab,bolove itd…rekli joj pa nema beba soor nije nista i na kraju je nasla sto je bilo…raspitaj se za to.i pogledaj za blister da nemas mozda, on zna bit dosta opak…ja sam imala i bolilo me bas jako..
Joj hvala, jel znaš možda kako je dijagnosticirala stafilokok? Blister mislim da nemam, već sam par puta pregledavala, i prije i nakon dojenja i nisam našla. Ili se dobro sakrio. Već sam luda s tim, em boli, em svrbi, a svi sam komentiraju da mi se trebaju naviknut cice. Al mi nema smisla ta bol duboko unutra sa navikavanjem
Isla je na bris...kolko se sjecam...probaj nazvat rode i pitat ih,one ce te znat uputit.
Stvarno treba vremena dok se naviknes...al bol bi trebala bit kratkotrajna vec sad kad mu stavis ciku u usta pa ono na prvu i trebalo bi prestat...mene svrbilo jedino kad sam imala blister...i to sam ga redovito cistila pa je bilo lakse.a stalno mi se vracao jer mi je mlijeko bilo u vecim kolicinama stalno...i curilo stalno.
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji