Bebolinka vidiš nije mi to palo na pamet, obično ga par puta tijekom dojenja dižem da podrigne i svaki put bude baš glasno kad jede ko da će mu neko otet cicu. Ali da, onda zna naknadno još jednom podrignut ili bljucnut pa moguće da je do toga.
.
Kety mene dok dojim ne boli, osim to na početku desetak sekundi, ali kad pojede onda me iznutra nekak probada. I dok ga dignem podrignut i naslonim na sebe bude još gore. Blister ne vidim, kvrge sam prije imala, sad tu i tamo neku manju koju odmah izmasiram dok cica. Bradavice su mi crvene, osjetljive i svrbe. Možem purelan, stavljam multi mam komprese, al nemam osjećaj da se popravlja. Doma sam stalno bez majice, mlijeko curi na sve strane čim prođe sat vremena od cicanja, čari dojenja 😕
.
Ružice ja ne držim razmak, doji kad on hoće. Većinom je to svaka 2-3 sata, al zna bit kraće preko dana ako ne spava, i duže po noći jer zna i po 5, 6 sati spavat nekad.
.
Pupetta mi ne steriliziramo stalno, opere muž par puta dnevno i to je to. Ali nije baš htio dudat do sad, možda ukupno pol sata dnevno, danas je dobio novu dudicu i nju hoće. Pa sad budemo vidjeli.
Ines kako si ti lijepo pohvatala što tvojoj Nei kakav plač i ponašanje znače 😊 Ja još to ne kužim, tj došla sam do stadija da kužim da različito plače, sad još samo trebam naučit kaj je za kaj... I baš lijepo da uživate zajedno 🥰
.
Cure zaboravila sam kome su muževi išli na poso pa su ostajale same doma. Kak je prošlo to, jeste preživjele? 😁
Cure,
Držite li razmake među obrocima recimo svako npr 3 sata, ili nekada date i za sat ipo ili dva?
Ja dojim na zahtjev, nekad zna proc sat i pol, nekad 3, a po noci nekad i 6. Al razmak od sat i pol je rijetki, najcesce me prek dana trazi svaka dva sata.
.
Sterilizacija - dude svaki dan, iako ju ima u danu par minuta samo, odbija ju 😒 Ako ju pruhvati, duda minutu-dvije i izbaci ju van.
Hvala svima na odgovorima za sterilizaciju
TheTina takva je situacija i kod nas s dudom. Doduse probala sam mu dati samo Bibs, imam kuci jos i Avent pa cu probati i s njima
Baby P 03/21 💙
Moja bas voli dudicu i ima je često 😁
..
Kako ste mamee? 🌸 ja danas evo krepana, zaspala mi tek u 1:20 🤯
Dobro jutro 😃 Mi smo evo završili s papanjem, tolko se pokako da je propustila pelena, a osjetim da još prducka i sad se nadam da će zaspat natrag. On je nekak baš lijepo ulovio spavanje po noći, nadam se da će i dalje tak, papali smo navečer oko pol 7, pa oko 1, pa sad oko pola 6.
.
Pupetta mi smo imali avent soothie i ta mu je stalno ispadala ako netko ne drži. Sad smo uzeli nuk i mam, nuk za sad hoće pa ćemo vidjet.
Mi smo bili budni do 2, sada čvrsto spava i produdila se da doji, ali je preumorna da podoji puno🤦🏻♀️
Hvala svima na odgovorima za sterilizacijuTheTina takva je situacija i kod nas s dudom. Doduse probala sam mu dati samo Bibs, imam kuci jos i Avent pa cu probati i s njima
Imam doma nuk i tommy tippee, nuk odbija skroz, a ove barem malo prihvati.
.
Ja sam sinoc bila krepana, jedva sam se otusirala. Jela je sat vremena, od 9 do 10 i spavala na cici i na meni, i cim sam ju polegnula u kindic probudila se 🙁. Onda ju je muz na kraju uspavao jer ja nisam imala snage 🥰. Noc je super prosla...probudila se oko 3 papat i evo sad.
Pretpostavljam da i oblik dude ima veze, ova avent nam je okruga, a nuk je ona spljoštena asimetrična kaj je s donje strane ravno.
Sortiraj odgovore
Najstariji