Zvala ja za upis u vrtic, djete mora imat najmanje 6 mjeseci da ulazi u bodovanje za upis,znaci ove godine ju ne upisujem,nego iduce
A upisi su krajem svibnja.. a ja bi se pocetkom svibnja morala vratit na posao, divno…
Moja ima 2 mj... I ne znači da ce krenut na jesen 2022 jer su mi danas rekli da na proljece kad navrsi godinu, mozda je mogu ubacit ako ce biti mjesta.. Al da do petka posaljemo zahtjev i dokumentaciju.. Al gledam i privatne vrtice...
Izdajanje - bome nije lako. Ja tek pocela i vec mrzim jer me boli na pocetku. Stisne mi aerole i crvene se. Onda prvih pet minuta skakucem u ritmu izdajalice 😂. Gledam i ja da sto cesce izdajem radi kolicine mlijeka. Bas se pitam dokad cu ja ovo...
.
Spavanje - pocela je po noci produzivat prvo budenje na 5-6 sati. Ima 8 tjedana i jedan dan
.
Okretanje - sa boka na leđa može.
.
Zubici - vidite li vi zubice ispod mesa? Ja vidim da se bijele ispod.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Jagodica, jel tvoj mali razmazenko moze sam s ledja na bok?
Kak da objasnim - na trbuhu je i recimo ja sa zveckom idem oko njega, on ide kao za njom, e onda dodje na bok pa se tak malo odmori, ajmo rec🤣 ak to mislis. Ali izvrpolji se on brzo natrag😌 ja mislim da imamo bas malo tummy timea🤔
.
E da, Pupetta, veeeelika ti hvala na preporuci za kontrastne slikovnice "Moje prve"... ja danas uletila u Skolsku knjigu na Trgu, uzela paket i maloprije malisi pokazala, odusevljen je🤩 a bome i ja🤩 sad je na snizenju, 6 slikovnica za 129kn, curke da znate. Pun pogodak👌
.
Zato obozavam ovaj forum 😇
Dora, koji privatni ti se cine ok?
Ja gledam da mi je blizu kvarta, maksimir, pa prema centru gdje mi posao... Đe ti?
Ja gledam da mi je blizu kvarta, maksimir, pa prema centru gdje mi posao… Đe ti?
Dobila sam savjet upisat ga blizu posla a ne stana. Sta vi mislite o tome? Ako je blizu stana onda novi zagreb, a posao mi je na krizanju vukovarske i savske pa nesto u tom predjelu. A ne znam ni sama a malo me iznenadilo sto vec sad moramo odlucit 😅
.
Dakle normalno je sto moj moze s boka na ledja al ne s ledja na bok? 7 tjedana?
Jagodica i ja sma kupila al se za sad menk svidja vise nego njemu 😂 Moj mozda bude trcao za loptom a manje za knjigama 😂😂😂
Ja gledam da mi je blizu kvarta, maksimir, pa prema centru gdje mi posao… Đe ti?
Dobila sam savjet upisat ga blizu posla a ne stana. Sta vi mislite o tome? Ako je blizu stana onda novi zagreb, a posao mi je na krizanju vukovarske i savske pa nesto u tom predjelu. A ne znam ni sama a malo me iznenadilo sto vec sad moramo odlucit 😅
.
Jagodica i ja sma kupila al se za sad menk svidja vise nego njemu 😂 Moj mozda bude trcao za loptom a manje za knjigama 😂😂😂
Sad sam zbunjena...🙈😅 kak mislis s boka na leda? Pa mislim da pedijatar gleda okret s leda na trbuh i obrnuto...nema bok...barem su tako gledali kod mojih...oni su s neka 4 mjeseca obavljali jedno i drugo...al znaci samostalno kad se okrene s leda na trbuh ...i opet se vrati na leda..a naravno dok ga zabavljam nekom igrackicom pa poseze za njom....sory ak sam krivo shvatila 🙈🙈🙈
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
.
Sad sam zbunjena…🙈😅 kak mislis s boka na leda? Pa mislim da pedijatar gleda okret s leda na trbuh i obrnuto…nema bok…barem su tako gledali kod mojih…oni su s neka 4 mjeseca obavljali jedno i drugo…al znaci samostalno kad se okrene s leda na trbuh …i opet se vrati na leda..a naravno dok ga zabavljam nekom igrackicom pa poseze za njom….sory ak sam krivo shvatila 🙈🙈🙈
Tek sa 4 mjeseca? Ooo super, ja sam zapamtila da to morajz moc tipa s 2 mjeseca a moj vec ima 7 tjedana a ne rostilja se sam, moze bogec samo s boka na ledja. 😅
.
Sad sam zbunjena…🙈😅 kak mislis s boka na leda? Pa mislim da pedijatar gleda okret s leda na trbuh i obrnuto…nema bok…barem su tako gledali kod mojih…oni su s neka 4 mjeseca obavljali jedno i drugo…al znaci samostalno kad se okrene s leda na trbuh …i opet se vrati na leda..a naravno dok ga zabavljam nekom igrackicom pa poseze za njom….sory ak sam krivo shvatila 🙈🙈🙈
Tek sa 4 mjeseca? Ooo super, ja sam zapamtila da to morajz moc tipa s 2 mjeseca a moj vec ima 7 tjedana a ne rostilja se sam, moze bogec samo s boka na ledja. 😅
Ne brini, ne mora još 😁
Vrtić blizu posla 🤔 da, brže si po njega ali onda njega moraš vozit po gužvi... Nema logike. Također, treba biti blizu i tebi i mužu, najlogičnije je da je blizu vašeg doma a ne nečijeg posla. Tko zna gdje ćeš raditi za godinu dvije na kraju krajeva, to nikad nije sigurno...
.
Ma ne...vjerujem da je on super..! Ja sam recimo sa sinom puno vjezbala zbog kiflastih stopala i propuzao mi je sa 5 mjeseci...ali u dobi od 4 mj je normalno da se zarolaju..do tad cim vise na trbuh da vjezba vratne i ledne misice,jer bez drzanja glave samostalno nema ni okreta...jer moraju glavu dic sto im je ubiti i najteze.
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji