Emmie - a zato kazu da je trudnoca blazeno stanje, jer nema migrena. Samo ti nastavi izdajati 😉
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Kety - poceli su ispadati od 11. dana. Mozda su i prije ali ja to nisam primjetila. Izdrzi par dana!
.
Bas lijepo sto cete na kavicu, ovo je super skupina. Kada se bude sastajalo u Splitu eto i mene ako mognem.
.
Dodir - moja curica jos nekako ne reagira na to. Jedva cekam kada pocne.
.
Bebice su vam predivne, bas ih je divno vidjeti. No kao i uvijek nisam mogla sve slike otvoriti.
Evo i moje curice, malo sam je bila sredila za slikanje jer je vjencana kuma pravila sliku sa njenim podacima rodenja.
https://ibb.co/XCT7tG9
Laku noc drage mame!
Uff...a izdrzat cu...nema druge 🙈🙈🙈 moram priznat da mi cak i odgovara ovo lezanje. Da nisam pukla tako jako...i sivana...vec bi ja po kuci divljala uz ovo dvoje starijih(em škola em malac od 5 g stalno nesto) ...sad se bas stedim...a i oni me stede kolko se mogu snac sami...muz je stvarno stalno uz njega kad dode s posla pa se ja malo i sebi posvetim...dok ne dojim naravno 🤣🙈
Curica je predivna 🥰🤩🤩🤩
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Doziranje mlijeka kod dojenja - nasla sam na internetu da neki pedijatri predlazu okvirno ovako: dnevni unos mlijeka možete izračunati na sljedeći način: kilogrami x 140 te dobijete mililitre potrebnog mlijeka. Na primjer, ako dijete ima 4 kg, dnevno okvirno treba pojesti oko 560 ml mlijeka.
Moj je dakle na cca 750. I ja bi bljuckala 7 puta dnevno da popijem tolko 😆
Ruzice, sad sam se sjetila... Jeste probali sa pilates loptom? Meni je bila spas kod grceva.. Koliko sa skuzila, sva djeca ju vole i umire se kroz par trenutaka.. Moja se bas ukomira, a ako place, prestane za par sekundi... Tebe sam se jutros sjetila her znam da ti beba puno place..

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska,
Hvala ti što misliš na nas.
Eto pilates loptu valjda jedinu nismo provali.
Mame, ja neznam što je njemu. Jutros kao nešto cvili i grinta.
Pojeo je, promjenjen je. Ja ne znam jeli on možda umoran jel svaku noć spava nemirno, miče se, trza stalno, možda to nije dubok san pa se ne naspava dovoljno? Molim vas savjet!!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ruska,
Hvala ti što misliš na nas.
Eto pilates loptu valjda jedinu nismo provali.
Mame, ja neznam što je njemu. Jutros kao nešto cvili i grinta.
Pojeo je, promjenjen je. Ja ne znam jeli on možda umoran jel svaku noć spava nemirno, miče se, trza stalno, možda to nije dubok san pa se ne naspava dovoljno? Molim vas savjet!!
Kod nas isto...u pocetku bolje spavao a nocas od dva sata konstantno prduckanje meskoljenje podrigivanje koma sam danas
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Evo da s ejavim. Bebica.vise nije povracala vjeroiatno je ono bila reakcija na cjepivo.
Grcevi su i dalje tu, nakgore je navecer kad jako place.
I sad je poceo malo manje papat, tako da imam previse mlijeka. Vev 3 dana ne papa uopce po noci. I nekad kad mu nudim da papa, napravi kao da ce povratit, valjdau je previse, sto prije nije radio.
Danas je bar sunce, ako nista drugo.
Migrena i ja sad nemam migrene, moje su isto uzrokovane hormonima jer ih uvijek imam kad trebam dobit. Kako je lijepocbez migrne!
Elledanse - prelijepa bebica! Kakve divne oke ima🥰🥰🥰🥰
Ružice, je li maleni kakao? Opet da ga nešto boli ja mislim da bi plakao. Možda je baš preumoran. Bebe su ponekad prava misterija. Žao mi je što nisam mogla više pomoći.☹

Cure, jos ovaj tjedan su upisi u vrtice tko zeli da mu bebaci krenu u jaslice slj. godine...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji