Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    31. Svibanj 2021. 13:27

MareiKate

Emmie

Avama, cjepivo može uzkorovati i promjene u apetitu, šanse toga su 1 u 10. Možda je zbog toga. Eto slikica (podvučemo žutim)
    https://ibb.co/L9B0smk
    .
    Migrene - ja se sinoć hvalila kako nemam migrena i nisam očekivala nikakve velike hormonske promjene sve dok se izdajam, a sinoć dobila prvu menstruaciju 🤷🏻‍♀️. Pročitala sam da izdajanje nije kao dojenje i da menstruacija dođe mamama koje se izajaju. Nisam imala pojma. Eto…čovjek se uči dok je živ.

Baš sam nedavno i ja pročitala a nisam znala prije. Samo dojenje na zahtjev (dakle vrlo često dojenje gdje je sika i utjeha i hrana i sve što može biti) odgađa menstruaciju dulje…
    Nadam se ipak da će te migrene zaobilaziti još neko vrijeme ipak ☺️

Nadam se da se nece jos vratiti, jer kad pocnu onda svaki mjesec isto. I nekad traju vise daa

• NeverEver
    31. Svibanj 2021. 13:32

Jagodica, jel tvoj mali razmazenko moze sam s ledja na bok? Moj to ne radi jos. Thera, tvoj? Nasi su sincici tu negdje po starosti i kilazi.
    Moze jedino s boka na ledja. I nekad dok je tummy time samo legdne i izlezava se a znam da moze dignut glavu jer to redovito radi dok se nosimo itd. Kak da ga motiviram da digne glavu? Legne ko klada i ni makac 😅 a fakat je cvrst, jos je s 2 tjedna lezai na muzu na prsima i s glavicom gledao okolo a kad dodjemo pedijatru on ga stavi na stolu na trbuh i ovaj se rastepe po stolu i nece glavu dic.

🌺Principessa🌺
    31. Svibanj 2021. 13:51

Zvala ja za upis u vrtic, djete mora imat najmanje 6 mjeseci da ulazi u bodovanje za upis,znaci ove godine ju ne upisujem,nego iduce
    A upisi su krajem svibnja.. a ja bi se pocetkom svibnja morala vratit na posao, divno...

• Bebanomoje
    31. Svibanj 2021. 13:53

Emmie

Avama, cjepivo može uzkorovati i promjene u apetitu, šanse toga su 1 u 10. Možda je zbog toga. Eto slikica (podvučemo žutim)
    .
    Migrene - ja se sinoć hvalila kako nemam migrena i nisam očekivala nikakve velike hormonske promjene sve dok se izdajam, a sinoć dobila prvu menstruaciju 🤷🏻‍♀️. Pročitala sam da izdajanje nije kao dojenje i da menstruacija dođe mamama koje se izajaju. Nisam imala pojma. Eto…čovjek se uči dok je živ.

Sad mi je jasnije zašto sam tako rano dobila mengu. znači 38 dana nakon poroda sam dobila prvu mengu i onda sam dobila nakon 17 dana odmah sljedeću, bila sam šokirana jer nikad u životu mi ciklus nije bio tako kratak... i jer je tako uranila, morala sam po drugi put odgoditi pregled kod gin. Valjda ću sad u petak otići, bas me zanima stanje dolje i kaj ona kaže na takav ciklus...

• thera
    31. Svibanj 2021. 14:06

NevaEva,moj moze s boka na ledja,ali obrnuto se jos nije okretao. Zna onako nozice zabaciti ali nije se jos okrenuo cijeli. Glavicu dize kad je na trbuhu i kad ga nosim posvuda mu je pa bas moram paziti na nju😅 
    A nije mu se dalo kod pedijatra,sta ces😂
    Mi za vikend mislimo na more,svo slobodno vrijeme sam na bookingu🤗

Valkris
    31. Svibanj 2021. 14:09

Bebanomoje

Emmie

.

Sad mi je jasnije zašto sam tako rano dobila mengu. znači 38 dana nakon poroda sam dobila prvu mengu i onda sam dobila nakon 17 dana odmah sljedeću, bila sam šokirana jer nikad u životu mi ciklus nije bio tako kratak… i jer je tako uranila, morala sam po drugi put odgoditi pregled kod gin. Valjda ću sad u petak otići, bas me zanima stanje dolje i kaj ona kaže na takav ciklus…

Tak je meni nakon prosle trudnoce.. Dobila duphastone, sve drugo ok bilo...
    Mi napokon dojimo bez sesirica i dobiva puno bolje na kilazi... Vratili porodajnu 🥳🥳
    Drzte se cure koje se mucite s grcevima.. Nama su jedino homeopatske kapi donekle ublazile stvar..

🌺Principessa🌺
    31. Svibanj 2021. 14:27

Girl nisam ti odg🤣 pitala sam te za Zarucnicki jer nama nema ko cuvat bebu pa sam mislila mozda ih nema ili mozda necemo morat😅 jer nam tu u gradu nema ko cuvat bebu, a bas da cu zamolit neku susjedu da mi cuva djete dva sata po 4 dana, necu hahah sa svima smo samo na bok kad smo jos novi

• NeverEver
    31. Svibanj 2021. 14:33

thera

NevaEva,moj moze s boka na ledja,ali obrnuto se jos nije okretao. Zna onako nozice zabaciti ali nije se jos okrenuo cijeli. Glavicu dize kad je na trbuhu i kad ga nosim posvuda mu je pa bas moram paziti na nju😅
    A nije mu se dalo kod pedijatra,sta ces😂
    Mi za vikend mislimo na more,svo slobodno vrijeme sam na bookingu🤗

Znaci isto kao kod mog! 
    A za more sam ljubomorna 😍😍 

Ruska1986
    31. Svibanj 2021. 14:41

Jesu vase bebe imale osip? I s cim ste tretirale?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    31. Svibanj 2021. 14:42

Ruska1986

Jesu vase bebe imale osip? I s cim ste tretirale?

Ne na guzi, nego vrat i ramena i malo lice.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.