Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • CvjetakZanovjetak
    31. Svibanj 2021. 10:51

Bok ekipa!

• NeverEver
    31. Svibanj 2021. 10:51

BruNa

Pupetta, ja se izdajam i samo je na mom mlijeku te zaspi izmedu 22-23 i probudi se izmedu 5-7 za prvo hrsnjenje. Imat ce za 5 dana 3 mjeseca. Tako je unatrag kojih 2 tjedna. Izbacila si nocno hranjenje

Ajme daj boze da i moj takav ritam uzme 🤩🤩
    Mi smo sad 7 tjedana i spava 3 i pol sata u prvom komadu preko noci a kasnije 2 do 2 i pol. S tim da je nocas i zadnjih par dana jeo svakih sat vremena. Nema skokova sa 7 tjedana, nema grceve, mozda mi je mlijeko slabije pa ga ne nokautira? Ne znam. Vise se zivciram i nosim ga, manje spavam i jedem manje kvalitetno. 
    Girl kakve vjezbe radis? Ja bi pocela vjezbat al ne znam odakle da krenem. Imam jos uvijek 60kg na 165, voljela bi doc na 55 al i da ostanem na 60 ok ako cu izgledat cvrsce. 

Emmie
    31. Svibanj 2021. 10:52

Bruna to je super! Moja je isto na mom mlijeku ali se meškolji svaka 3 - 4 sata. Nahranim ju prije nego što počne plakati i tipično pojede 100 - 120 mL. Koliko tvoja beba pojede za jedan obrok?

MareiKate
    31. Svibanj 2021. 10:53

Emmie

Avama, cjepivo može uzkorovati i promjene u apetitu, šanse toga su 1 u 10. Možda je zbog toga. Eto slikica (podvučemo žutim)
    https://ibb.co/L9B0smk
    .
    Migrene - ja se sinoć hvalila kako nemam migrena i nisam očekivala nikakve velike hormonske promjene sve dok se izdajam, a sinoć dobila prvu menstruaciju 🤷🏻‍♀️. Pročitala sam da izdajanje nije kao dojenje i da menstruacija dođe mamama koje se izajaju. Nisam imala pojma. Eto…čovjek se uči dok je živ.

Baš sam nedavno i ja pročitala a nisam znala prije. Samo dojenje na zahtjev (dakle vrlo često dojenje gdje je sika i utjeha i hrana i sve što može biti) odgađa menstruaciju dulje...
    Nadam se ipak da će te migrene zaobilaziti još neko vrijeme ipak ☺️

Emmie
    31. Svibanj 2021. 10:55

Dobrodošla CvijetakZanovetak

• CvjetakZanovjetak
    31. Svibanj 2021. 10:56

Pratim vas vec dugo,ali nikako da se pridruzim! 
    Mi imamo 3 tjedna tek. A mama viska vremena pa zasto ne malo pisati dok damica odmara. Jedva cekamo toplo vrijeme da mozemo u setnje, ovo kisa-vjetar-sunce nam je koma.
    Kad ste pocele nosit bebu u nosiljki? 
    Nakon koliko ste imale odnose ja ne mogu docekat prvi pregled vise.

• NeverEver
    31. Svibanj 2021. 10:57

MareiKate hvala ti, pogledat cu za ovaj na Kajzerici, to mi je blize jos jer sam preko puta. Upisala bi ja njega tu u kvartu u gradski al sad pazi ovo, nasla sam kartu sa zgradama koje bi se srusile kod potresa od 6 i vrtic je oznacen 😂 znaci nema sanse. Tak da cu ga upisat u privatni radije (mali istrazivac je zeleni na karti), meni je u biti bitan broj djece u grupi i da nisu bas raspusteni, da im je vrijeme ispunjeno i organizirano, sto naravno ukljucuje igru itd. ali da ima neke discipline. 

Emmie
    31. Svibanj 2021. 10:58

Hvala ti MareiKate. ⚘ Ja migrene uvijek imam dan ili dva prije menstruacije, ali nisam ovog puta. Nadam se da će tako i ostati. Znaju biti užasne.
    .
     Stvarno se nadam da su Mom_of_4, Ninnach i Zara dobro, a i ostale mame koje su se malo odmakle od foruma.

🌺Principessa🌺
    31. Svibanj 2021. 10:59

Ja stalno cekam da se Mom javi,a nje nema🙈
    Kak se ona grupa smanjila,jos tri bebe u sve smo mame❤️
    Nama je noc bila dobra, jutros se nekaj naprezala i sad evo spava a ja odma kavu pijem hahah🙈🙈 kako je vasa noc prosla?

🌺Principessa🌺
    31. Svibanj 2021. 11:01

Ajme Vrtic! Moram zvati da pitam kak to ide,nikak se natjerat. Ni crkvu jos nisam zvala, radno vrijeme zupnog je od 17-19 i uvijek sam svugdje po kuci i zaboravim,vec sam sama na sebe ljuta🥴😣
    .
    Vidim i da o mengi pricate, ja bi ju mogla uskoeo dobit kad ne dojim,oh no🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI