Pupetta, ja se izdajam i samo je na mom mlijeku te zaspi izmedu 22-23 i probudi se izmedu 5-7 za prvo hrsnjenje. Imat ce za 5 dana 3 mjeseca. Tako je unatrag kojih 2 tjedna. Izbacila si nocno hranjenje
Ajme daj boze da i moj takav ritam uzme 🤩🤩
Mi smo sad 7 tjedana i spava 3 i pol sata u prvom komadu preko noci a kasnije 2 do 2 i pol. S tim da je nocas i zadnjih par dana jeo svakih sat vremena. Nema skokova sa 7 tjedana, nema grceve, mozda mi je mlijeko slabije pa ga ne nokautira? Ne znam. Vise se zivciram i nosim ga, manje spavam i jedem manje kvalitetno.
Girl kakve vjezbe radis? Ja bi pocela vjezbat al ne znam odakle da krenem. Imam jos uvijek 60kg na 165, voljela bi doc na 55 al i da ostanem na 60 ok ako cu izgledat cvrsce.
Bruna to je super! Moja je isto na mom mlijeku ali se meškolji svaka 3 - 4 sata. Nahranim ju prije nego što počne plakati i tipično pojede 100 - 120 mL. Koliko tvoja beba pojede za jedan obrok?

Avama, cjepivo može uzkorovati i promjene u apetitu, šanse toga su 1 u 10. Možda je zbog toga. Eto slikica (podvučemo žutim)
https://ibb.co/L9B0smk
.
Migrene - ja se sinoć hvalila kako nemam migrena i nisam očekivala nikakve velike hormonske promjene sve dok se izdajam, a sinoć dobila prvu menstruaciju 🤷🏻♀️. Pročitala sam da izdajanje nije kao dojenje i da menstruacija dođe mamama koje se izajaju. Nisam imala pojma. Eto…čovjek se uči dok je živ.
Baš sam nedavno i ja pročitala a nisam znala prije. Samo dojenje na zahtjev (dakle vrlo često dojenje gdje je sika i utjeha i hrana i sve što može biti) odgađa menstruaciju dulje...
Nadam se ipak da će te migrene zaobilaziti još neko vrijeme ipak ☺️

Pratim vas vec dugo,ali nikako da se pridruzim!
Mi imamo 3 tjedna tek. A mama viska vremena pa zasto ne malo pisati dok damica odmara. Jedva cekamo toplo vrijeme da mozemo u setnje, ovo kisa-vjetar-sunce nam je koma.
Kad ste pocele nosit bebu u nosiljki?
Nakon koliko ste imale odnose ja ne mogu docekat prvi pregled vise.
MareiKate hvala ti, pogledat cu za ovaj na Kajzerici, to mi je blize jos jer sam preko puta. Upisala bi ja njega tu u kvartu u gradski al sad pazi ovo, nasla sam kartu sa zgradama koje bi se srusile kod potresa od 6 i vrtic je oznacen 😂 znaci nema sanse. Tak da cu ga upisat u privatni radije (mali istrazivac je zeleni na karti), meni je u biti bitan broj djece u grupi i da nisu bas raspusteni, da im je vrijeme ispunjeno i organizirano, sto naravno ukljucuje igru itd. ali da ima neke discipline.
Hvala ti MareiKate. ⚘ Ja migrene uvijek imam dan ili dva prije menstruacije, ali nisam ovog puta. Nadam se da će tako i ostati. Znaju biti užasne.
.
Stvarno se nadam da su Mom_of_4, Ninnach i Zara dobro, a i ostale mame koje su se malo odmakle od foruma.

Ja stalno cekam da se Mom javi,a nje nema🙈
Kak se ona grupa smanjila,jos tri bebe u sve smo mame❤️
Nama je noc bila dobra, jutros se nekaj naprezala i sad evo spava a ja odma kavu pijem hahah🙈🙈 kako je vasa noc prosla?

Ajme Vrtic! Moram zvati da pitam kak to ide,nikak se natjerat. Ni crkvu jos nisam zvala, radno vrijeme zupnog je od 17-19 i uvijek sam svugdje po kuci i zaboravim,vec sam sama na sebe ljuta🥴😣
.
Vidim i da o mengi pricate, ja bi ju mogla uskoeo dobit kad ne dojim,oh no🙈

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji