Jagodice,meni je pisalo za 2 mj ponovit ogtt i tsh. Narucila sam se na pregled kod privatnika pa ne znam hoce li mi ona sta spominjati ali svakako s moram javiti svojoj ginekologici i provjeriti sta je s time,makar da mi da uputnice.
Anaan -rekla bih da je to skroz normalno, moj šuti uglavnom dok se skida i dok mu peremo i brišemo guzu/pišu, dragi i ja se zezamo da kao i svako muško voli kad mu se taj dio tijela dira pa šuti 🤣🤣 ali kad krene oblačenje plač samo takav, kao što su ti cure rekla istrpiš tu minutu dvije, ja mu znam pjevati, zezati ga, maziti ga po licu, glavici, ljubiti ga...dok ga na brzinu oblačim, baš ako jako vrišti podignem ga da ga malo umirim pa nastavim dalje.
Izdrzala si prvi dan sama s malim, svaki sljedeći će biti lakši 💪 i mi smo opet od sutra sami, dragi danas nije radio jer smo išli pedijatru, sutra po starom
Moj je danas neprepoznatljiv, samo spava i jede, imao je samo jednu epizodu plača danas i to za čudo kad je bio u kolicima, u šetnji, na kraju sam ga ja nosila do auta, a dragi gurao prazna kolica. Kavu naravno nismo popili 😁😁
Ja moram pitat sto sam zaboravila:
- kada se smijem kupati u kadi?
- smijem li krenuti vjezbati?
.
Zadnjih nekoliko dana spavam na trbuhu, preporodila sam se cure, kad bih barem mogla duljeeeee🤣😴
.
Prijavljujem da sam dobila mengu 55 dana nakon poroda 😇
A kako vi sve znate da moramo raditi te vjezbice tj stavljati na trbuh da vjezba glavu? Meni pedijatar nista nije rekao. Ja to nisam radila. Evo danas prvi put i nije joj bilo ugodno. Pa da nema ovog foruma pola stvari ne bih znala. To me zivcira sto nisu rekli
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
AnaAnn-kod mog kod preskidanja pomaze kad upalim fen i kad mu ugrijem robicu u koju ga preskidam. Fen naravno ostavljam da gori dok nismo gotovi😅
Jagodice-meni je patronazna rekla kupanje nakon sto prestanem krvariti. Ja sam se kupala vec dva puta ali krace nego inace i nisam stavljala one kupke nego samo u vodi. Za vjezbanje ne bi znala,mozda netko drugi ima informaciju
A kako vi sve znate da moramo raditi te vjezbice tj stavljati na trbuh da vjezba glavu? Meni pedijatar nista nije rekao. Ja to nisam radila. Evo danas prvi put i nije joj bilo ugodno. Pa da nema ovog foruma pola stvari ne bih znala. To me zivcira sto nisu rekli
Pa meni je pedijatrica za curku prije 8g rekla da ju probam cim vise na trbuh...toga sam se i drzala.a s malim smo to samo potvrdili..,morao je kod fizijatra zbog tih stopala a fizijatar nam je odmah pokazao vjezbice za poticanje puzanja,samostalnog posjedanja,pravilnog nosenja beba,presvlacenja beba...tj babyhandling..i tak...tek sam s malim vidjela koliko sam gresaka radila kod nosenja i bilo kakvih radnji s njom.
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Nabrzaka sam procitala, uglavnom ja sam za kavicu gdje god u Zg 🤗😊
Danas smo prvi put sami proveli od 7 do 15 h, bio je super, osim kod presvlacenja.
Cure, on meni place kao da ga koljem (boze oprosti na izrazu). Zacrveni se, vristi, suze… Moram ga previti, ali previjanje mi uzrokuje nocne more.
Danas sam muzu rekla u placu da cu se ubiti, jer toliko sam bespomocna kad ga previjam da placem skupa s njim.
Jel ima tko kakav savjet? Ovo je uzas, osjecam se bespomocno.
Isuse samo kukam, od pocetka trudnoce do evo sad😭😭😭😭
Idem na pregled ne na Sv.Duh, nego kod prof.Matijevica. Dosta mi vise aljkave obrade, jer tlak je i dalje luduje.
Eto, ja samo kukam. Zavidim vam svima na uspjesnim previjanjima.🍀
E i moj je plakao prvih mjesec dana dok sam ga presvlacila, a narocito po noci. Sad je to prestalo.
Evo uživo vam se javljam. Malena me dotjerala skoro do suza. Neće da zaspi od ponoći, ili plače, ili jede ili se igra. Evo je sada u krevetiću i radi ono "lepršanje" nogicama i rukicama samo da je uzmem. Toliko sam umorna, a još moram oprati bočice i izdajalicu i izdojiti se, a i nešto skuhati jer ću sutra biti koma.☹
I ne vide joj se rukice na slici koliko maše sa njima🤦🏻♀️😆
https://ibb.co/3ysgnCG
Dobro jutro,
Mi smo sinoć bili na hitnoj pomoći. Plakao je kao nikada. Poslali su nas kući da ništa ne vide.
Plač mu je bio drukčiji nego inače, baš kao bolan.
Može li skok s 3 mjeseca uraniti 10 dana? Ima li netko s iskustvom? Nisam oka sklopila noćas od stresa iako je dijete spavalo od premorenosti.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji