Ružice i Emmie, dijelim muke s vama jučer. Znači on se meni toliko derao i ništa ga nije moglo smiriti. U nekom trenu sam odustala i jednostavno hodala s njim po kući lijevo desno ali bez ikakve emocije, tupa od umora. Krenulo je oko 5 popodne i prestalo oko 11 sa povremenim kraćim pauzama. Ja se nisam extra uzrujala jer mi je prva znala imat puno gore epizode i znala sam da će se umoriti i zaspat, ali iscrpiiii 🥴 meni isto tak skok pada na pamet, mom je za par dana 3 mjeseca 🤔
Marei kate, po mojoj računici mi bibsutra ušli u 12 tjedan, ali koliko sam shvatila ti skokovi nisu točni u dan? Misliš da kod tebe nisu grčevi? Kako si ga smirila na kraju? Koj nas je bilo cviljenje, to je bio HOROR.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Skokovi ne budu u dan, mogu gore dolje do 10 dana čak mislim...
Umirio se jer se premorio, inače ništa nije palilo, marama i cupkanje s pjevanjem uvijek upali, jučer h je samo još razljutilo. Dakle ništa nije djelovalo dok ga nije slomilo. Onda sam ga još držala sat vremena sebi na trbuhu jer me bilo strah pustiti ga i kad sam vidla da je sav mlohav i opušten sam ga spustila.
Jučer sam pomislila da su zubi, ali nemam pojma, možda i grčevi ali nikad nije bilo ovako
I ja me znam jesu li ekstra jaki grčevi ili zubi, ili nešto deseto, u istoj smo poziciji. Meni je jako tesko i uzasno sam tjeskobna kad čujem plač.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Moja je napokon zaspala. Njen plač je bio sličan plaču poslije cjepljenja, ali samo dok je ne uzmem u ruke. Kad je uzmem u ruke nekad šuti, nekad kenjka, a nekad pomalo plače ali ne previše. Ali, ne mogu hodati po stanu 5 sati sa njom u rukama! Baš sam bila nikakva. Nisam mogla ni u wc od nje.
.
Ružice - neki razlozi zbog kojih beba plače
- vjetrovi / grčevi
- refluks
- vruće/hladno
- preumornost
- skok u razvoju
- nešto ih boli
- zubići
- bez razloga
Refluks i grčevi mogu biti bolni, pa je možda zato plakao. Stvarno je ponekad teško otkriti pravi razlog. Nadam se da će od danas biti bolje.
Moj se ocito jedini voli prematati, smije se i sve. Dok place ga nekad presvucem da zasuti 😂😂 AnaAn bude se to sposlozilo. Mom pase da mu pricam, smijem mu se, pobrisem ga s vlaznim maramicama, ne stegnem pelenu do kraja pa procuri i tak..
.
Zabrinule ste me sa skokom sa 3 mjeseca 😱😱😱 Na internetu ne pise da ga ima. Kao s 1-2 tj. pa sa 4-6 i onda tek sa 6 mjeseci. Taman sam mislila da sam se rijesila.
.
Moj zasad place dok hoce jest i dok je preumoran tako da se slazem s Emmie oko razloga.
.
Zao mi je Ruzica i Emmie na koma noci.. kako su malci sad?
.
Moj je bljucnuo sirasto na budjenju prije hranjenja u 5 kroz usta i nos pa panika da brzo to izvucemo iz nosica i tak. Ostavila sam ga kod nas u krevetu, skluocao se kraj mene u poplunu i spavali smo do pola 8 pa sam se ja tusirala i to, muz ga je presvukao i u pola 9 be trazio cicu, jeo i zaspao u 15 do 9.
Drage mame, drzite se! Ruzice, Emmie ❤
Glavno da su nam bebe zive i zdrave, polako idemo naprijed, dolaze bolji dani
Kod nas ponovno losija noc... Ne znam kako da ga uopce prebacim natrag u krevetic bez da se probudi. Kako vi to uspjesno provodite? Da manje jede tokom noci to bi i bilo izvedivo, a ovako samo mogu biti premorena od tog cirkusa
Baby P 03/21 💙
NevaEva i moj obozava presvlacenje, stalno se smije i prica sa mnom dok to sredujemo svaka beba je drugacija ocigledno
Baby P 03/21 💙
Pupetta moj je bio prva 4 tjedna kod nas u krevetu pa je sad vec 3.tjedan u kinderbetu. Dizem se cesce i laksi mi je san, sve cujem zbog cega sam umorna ali ide. Ponavljam si stalno da je sigurniji u kinderbetu. Nekad ga stavim i samo spava, nekad ga stavljamo vise outa jer se razbudi. Najvise voli biti na desnom boku pa dok vidim da ce zaspati drzim ga tako da je na desnom boku kad ga stavim u kinderbet i obicno samo nastavi spavati. Usputno, kupili smo kameru koja je na kinderbetu i gledamo ga na app na mobitelu. Ja se inace nebi mogla pomaknuti ni po casu vode jer me strah da mi ne umre 😂😂😂
NevaEva i moj obozava presvlacenje, stalno se smije i prica sa mnom dok to sredujemosvaka beba je drugacija ocigledno
Nasi malci vole biti golisavi 😂 Kod pedijatra ga je sestra stavila ba vagu, vristao je da je poplavio i isla je samo pogledati ima li oba testisa, cim ga je taknula je stao. Kaze ona, po tome vidite da samp drami, karakter 😅
Ali i doma, dok mu nest ne pase, skinem ga, presvucem, samo se resetira. Nije uvijek pelenica pokakana, nekad je samo piskio tak da mu je nest drugo zasmetalo ali je prematanje pomoglo.
Jednom mi je zaspao na prematanju a skroz budan je bio 😅 Mozda bi trebala pricat s pedijatrom o tome. 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji