Dora, koji privatni ti se cine ok?
Ja gledam da mi je blizu kvarta, maksimir, pa prema centru gdje mi posao... Đe ti?
Ja gledam da mi je blizu kvarta, maksimir, pa prema centru gdje mi posao… Đe ti?
Dobila sam savjet upisat ga blizu posla a ne stana. Sta vi mislite o tome? Ako je blizu stana onda novi zagreb, a posao mi je na krizanju vukovarske i savske pa nesto u tom predjelu. A ne znam ni sama a malo me iznenadilo sto vec sad moramo odlucit 😅
.
Dakle normalno je sto moj moze s boka na ledja al ne s ledja na bok? 7 tjedana?
Jagodica i ja sma kupila al se za sad menk svidja vise nego njemu 😂 Moj mozda bude trcao za loptom a manje za knjigama 😂😂😂
Ja gledam da mi je blizu kvarta, maksimir, pa prema centru gdje mi posao… Đe ti?
Dobila sam savjet upisat ga blizu posla a ne stana. Sta vi mislite o tome? Ako je blizu stana onda novi zagreb, a posao mi je na krizanju vukovarske i savske pa nesto u tom predjelu. A ne znam ni sama a malo me iznenadilo sto vec sad moramo odlucit 😅
.
Jagodica i ja sma kupila al se za sad menk svidja vise nego njemu 😂 Moj mozda bude trcao za loptom a manje za knjigama 😂😂😂
Sad sam zbunjena...🙈😅 kak mislis s boka na leda? Pa mislim da pedijatar gleda okret s leda na trbuh i obrnuto...nema bok...barem su tako gledali kod mojih...oni su s neka 4 mjeseca obavljali jedno i drugo...al znaci samostalno kad se okrene s leda na trbuh ...i opet se vrati na leda..a naravno dok ga zabavljam nekom igrackicom pa poseze za njom....sory ak sam krivo shvatila 🙈🙈🙈
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
.
Sad sam zbunjena…🙈😅 kak mislis s boka na leda? Pa mislim da pedijatar gleda okret s leda na trbuh i obrnuto…nema bok…barem su tako gledali kod mojih…oni su s neka 4 mjeseca obavljali jedno i drugo…al znaci samostalno kad se okrene s leda na trbuh …i opet se vrati na leda..a naravno dok ga zabavljam nekom igrackicom pa poseze za njom….sory ak sam krivo shvatila 🙈🙈🙈
Tek sa 4 mjeseca? Ooo super, ja sam zapamtila da to morajz moc tipa s 2 mjeseca a moj vec ima 7 tjedana a ne rostilja se sam, moze bogec samo s boka na ledja. 😅
.
Sad sam zbunjena…🙈😅 kak mislis s boka na leda? Pa mislim da pedijatar gleda okret s leda na trbuh i obrnuto…nema bok…barem su tako gledali kod mojih…oni su s neka 4 mjeseca obavljali jedno i drugo…al znaci samostalno kad se okrene s leda na trbuh …i opet se vrati na leda..a naravno dok ga zabavljam nekom igrackicom pa poseze za njom….sory ak sam krivo shvatila 🙈🙈🙈
Tek sa 4 mjeseca? Ooo super, ja sam zapamtila da to morajz moc tipa s 2 mjeseca a moj vec ima 7 tjedana a ne rostilja se sam, moze bogec samo s boka na ledja. 😅
Ne brini, ne mora još 😁
Vrtić blizu posla 🤔 da, brže si po njega ali onda njega moraš vozit po gužvi... Nema logike. Također, treba biti blizu i tebi i mužu, najlogičnije je da je blizu vašeg doma a ne nečijeg posla. Tko zna gdje ćeš raditi za godinu dvije na kraju krajeva, to nikad nije sigurno...

.
Ma ne...vjerujem da je on super..! Ja sam recimo sa sinom puno vjezbala zbog kiflastih stopala i propuzao mi je sa 5 mjeseci...ali u dobi od 4 mj je normalno da se zarolaju..do tad cim vise na trbuh da vjezba vratne i ledne misice,jer bez drzanja glave samostalno nema ni okreta...jer moraju glavu dic sto im je ubiti i najteze.
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
E da, koje cijepiva dobivaju bebice sa 2 mjeseca? Jel netko zna vas tocno kaj dobivaju?🤔 mi imamo danas tjedan dana 2.pregled kod pedice i cijepljenje, pa se vec psihicki pripremam na ono sto moze a i ne mora slijediti😩
.
anaAn, znaci i ti se budis sva u znoju?🥵 ja sam dosad mislila da je u sobi pretoplo, ali nije. A provudim se u noci svaaaaaaaaa mokra.
.
Thera, ides li uskoro raditi OGTT ponovno, onaj kontrolni nakon poroda? Ili si mozda vec obavila? Ja moram zvat kad mogu doc, pise mi u zadnjem GUK profilu, kontrola nakon poroda, zato pitam🤓
.
E da, mi otkrivamo rukice, prstice...🤗
Jagodice & NevaEva bas mi je drago da su slikovnice posluzile i da ste zadovoljne i vi i bebaci ❤
Okretanje - moj moze s boka na leda i s leda na bok, pravo potpuno okretanje jos nije obavio. Al dosta je zilava bebica, mislila sam da ima hipertonus pa sam pitala pedijatra, al kaze da nema. Evo kako on drzi glavicu, kad je na tvrdoj podlozi onda se polako zabacuje u stranu, al vidi se da ima tu jos fore do okreta. https://ibb.co/Z2Nvxc2
Zubici - ja samo vidim donje jedinice kako se bijele ispod zubnog mesa
Baby P 03/21 💙
Mi danas obavili prvi pregled, dobio kilu od izlaska iz bolnice💪 stavila ga je na trbuh ali on je bio prezauzet plakanjem da nije digao glavicu, a kad ga nosim baš ju lijepo dize i gleda okolo
I ja sam naručila slikovnice 😀😀
Moj se okreće sam sa boka na ledja, znam jer ga stavim spavati na bok, a on ujutro ne ledjima pola metra nize, jel se i vaši tako otklizu sami po kinderbetu 🤔
Ja sam isto kao imala šećer, ali nigdje mi ne piše da trebam na kontrolu sada poslije trudnoće, hvala što ste me sjetile, baš ću pitati gin na kontroli
Jagodice - primaju 6 u 1 cjepivo ( tetanus, hepatitis B, kašalj hripavac , influenza B i jos dva koja se ne mogu sjetiti)
- rotavirus (živ) oralno ja mislim
- Meningitis B
(Ovako je kod nas, a vjerovatno i kod vas)
Ako te šta još zanima samo pitaj. 💗

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji