Cure koje doje, jel koja dobila mengu? Kakva su iskustva s tim od prijasnjih trudnoca?
Cini mi se da imam neku bol sicusnu kao u pmsu, samo blaze. A dojim.. od poroda je proslo 7 tjedana.
Pupetta moj je bio prva 4 tjedna kod nas u krevetu pa je sad vec 3.tjedan u kinderbetu. Dizem se cesce i laksi mi je san, sve cujem zbog cega sam umorna ali ide. Ponavljam si stalno da je sigurniji u kinderbetu. Nekad ga stavim i samo spava, nekad ga stavljamo vise outa jer se razbudi. Najvise voli biti na desnom boku pa dok vidim da ce zaspati drzim ga tako da je na desnom boku kad ga stavim u kinderbet i obicno samo nastavi spavati. Usputno, kupili smo kameru koja je na kinderbetu i gledamo ga na app na mobitelu. Ja se inace nebi mogla pomaknuti ni po casu vode jer me strah da mi ne umre 😂😂😂
Moj je bio prvih 6 tjedana u kreveticu pa sam ga prebacila kod sebe jer nisam vise mogla izdrzati taj tempo da se on uvijek probudi kad ga spustim. Nadam se da cemo uspjeti nekako napraviti tu tranziciju
Mi nemamo kameru, kaze moj muz da mu je to kao mobitel na steroidima, teski uredaj za kontrolu Meni cak odgovara da nemam kameru jer mislim da bih inace stalno gledala u nju, ali ne znam kako cemo kad se uskoro preselimo na selo preko ljeta, tad bi kamera ipak dobro dosla. Misli svako da je meni lako
Baby P 03/21 💙
MareiKate,
Znaš koliko muku mučimo s grčevima i koliko dugo, nikada nije bio plač kao ovaj. Ovaj je čak gori jer je uz vrištanje i cvilio. I ja i muž smo u šoku i pitamo se zašto treba biti ovako...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ruzica, drzi se draga..
Tako smo mi s prvim išli na hitnu jer je non stop plakao i cvilio i vristao..
Al eto i to prođe i čovjek prezivi..
Jel koristis k1d3 kapi?
Drage mame, drzite se! Ruzice, Emmie ❤
Glavno da su nam bebe zive i zdrave, polako idemo naprijed, dolaze bolji dani
Kod nas ponovno losija noc… Ne znam kako da ga uopce prebacim natrag u krevetic bez da se probudi. Kako vi to uspjesno provodite? Da manje jede tokom noci to bi i bilo izvedivo, a ovako samo mogu biti premorena od tog cirkusa
Meni pali to na slij nacin:cekam da bas zaspi i onda ga lagano dignem i spustam u krevetic, al prvoide guza pa onda glava i to radim ful ful lagano... i ona samo nastavi spavat 🙂 prije sam ju znala spustit malo brze i odma bi se probudila.. Pa probaj 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Kod nas ponovno losija noc… Ne znam kako da ga uopce prebacim natrag u krevetic bez da se probudi. Kako vi to uspjesno provodite? Da manje jede tokom noci to bi i bilo izvedivo, a ovako samo mogu biti premorena od tog cirkusa
Meni pali to na slij nacin:cekam da bas zaspi i onda ga lagano dignem i spustam u krevetic, al prvoide guza pa onda glava i to radim ful ful lagano… i ona samo nastavi spavat 🙂 prije sam ju znala spustit malo brze i odma bi se probudila.. Pa probaj 🙂
*ga dignem 😂😂😂 ju dignem...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Meni pali to na slij nacin:cekam da bas zaspi i onda ga lagano dignem i spustam u krevetic, al prvoide guza pa onda glava i to radim ful ful lagano… i ona samo nastavi spavat 🙂 prije sam ju znala spustit malo brze i odma bi se probudila.. Pa probaj 🙂
*ga dignem 😂😂😂 ju dignem…
😂😂😂😂
MareiKate,
Znaš koliko muku mučimo s grčevima i koliko dugo, nikada nije bio plač kao ovaj. Ovaj je čak gori jer je uz vrištanje i cvilio. I ja i muž smo u šoku i pitamo se zašto treba biti ovako…
Drzi se, pa i ovo mora proci! Samo treba imati strpljena i zivaca... Lako reci, al ne znam sta bi ti drugo savjetovala.. I eto, jos jednom, pilates lopta! Nista te ne kosta probat, a stvarno pomaze... Ili probaj ga drzat i radit polucucnjeve... Ima mesto u tom pokretu sta im odgovara, to hopsanje
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
MareiKate,
Znaš koliko muku mučimo s grčevima i koliko dugo, nikada nije bio plač kao ovaj. Ovaj je čak gori jer je uz vrištanje i cvilio. I ja i muž smo u šoku i pitamo se zašto treba biti ovako…
Drzi se, pa i ovo mora proci! Samo treba imati strpljena i zivaca… Lako reci, al ne znam sta bi ti drugo savjetovala.. I eto, jos jednom, pilates lopta! Nista te ne kosta probat, a stvarno pomaze… Ili probaj ga drzat i radit polucucnjeve… Ima mesto u tom pokretu sta im odgovara, to hopsanje
Pilates lopta je fakat zakon. Mene je spašavala s prvom, a kako je ovaj beban mirniji nisam ju ni stavljala u upotrebu jer kad se naviknu na to njihanje malo što ih kasnije može lako umirit. Bar je moje iskustvo bilo takvo, duuugo sam ju mogla uspavati sam na lopti, ako ne bi imala lopte jer smo na putu morala sam čučnjeve radit i svaki put se s puta vraćala s upalom mišića 🤣
MareiKate,
Drzi se, pa i ovo mora proci! Samo treba imati strpljena i zivaca… Lako reci, al ne znam sta bi ti drugo savjetovala.. I eto, jos jednom, pilates lopta! Nista te ne kosta probat, a stvarno pomaze… Ili probaj ga drzat i radit polucucnjeve… Ima mesto u tom pokretu sta im odgovara, to hopsanje
Pilates lopta je fakat zakon. Mene je spašavala s prvom, a kako je ovaj beban mirniji nisam ju ni stavljala u upotrebu jer kad se naviknu na to njihanje malo što ih kasnije može lako umirit. Bar je moje iskustvo bilo takvo, duuugo sam ju mogla uspavati sam na lopti, ako ne bi imala lopte jer smo na putu morala sam čučnjeve radit i svaki put se s puta vraćala s upalom mišića 🤣
E, da, to je jedini problem.. Ali na krenem sa malo cucnjeva se prebacim na neki drugi pokret i zasad funkciokira. Pilates lopta mi je je bas krajnje rjesenje, kad nist drugo ne pali 😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji