Mame,nakon koliko ste izasle van s bebicama i na koliko dugo? 🥰
Lussi,moj dragi je izasao 2.dan nakon sto smo dosli doma,na 10 min s njim. Ja se jos nisam osjecala dovoljno dobro(carski). Ali patronazna je rekla da dijete moze van odmah i da sve ovisi kako se ti osjecas. Dobro ga obuci(sloj vise nego sto bi sebe) i slobodno idete u setnjicu🥰
Cure, koja je ona koristila mam komprese za hemace? Imam pitanje 🙂
Meni nakon 2x što ih stavila, svrbilo za poludit. Kaže patronažna da je to dobro jer je znak da prolaze! Meni smetalo pa odustala i mažem Hemopropin.
Danas opet muke na WC-u i mislim da sam ih uneredila! Čitavo popodne me boli guza!
A joooj.. Ali da svrab znaci da prolaze 🙆🏻♀️🙆🏻♀️ ja sam sinoc ostavila i preko noci. Ne svrbi jos nist pa cemo vidit.. Al bas su iritantni i koma 😡
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
I jos uvijek cesto kaka i rijetko. Nekako sam mislila da ce se to ustabiliti, ali jos nista.
Lussi,moj dragi je izasao 2.dan nakon sto smo dosli doma,na 10 min s njim. Ja se jos nisam osjecala dovoljno dobro(carski). Ali patronazna je rekla da dijete moze van odmah i da sve ovisi kako se ti osjecas. Dobro ga obuci(sloj vise nego sto bi sebe) i slobodno idete u setnjicu🥰
Mi idemo sutra u maticni i to ujutro u 7 pa cu joj obuc medo odjelce za svaki slucaj,nekak mi je to rano ujutro i najavili su kisu🥴
A inace sam mislila pitat patronaznu, ono bar na 10 ak min ako bude toplo koji dan🥰
Za setnju jos nisam jer ne sjedim kak se spada a i dok hodam nekad mi je teze.. mislim ide mi al ono haha nebi jos na duge staze..nego npr na dvoriste malo🙈
Moj bebac je i danas nercozan i place, i samk bi se nosio.
Misliš da je skok možda? Ili ga nešto muci, napreže se? Oprosti što ne pamtim, dojiš ili ?
Mi idemo sutra u maticni i to ujutro u 7 pa cu joj obuc medo odjelce za svaki slucaj,nekak mi je to rano ujutro i najavili su kisu🥴
A inace sam mislila pitat patronaznu, ono bar na 10 ak min ako bude toplo koji dan🥰
Za setnju jos nisam jer ne sjedim kak se spada a i dok hodam nekad mi je teze.. mislim ide mi al ono haha nebi jos na duge staze..nego npr na dvoriste malo🙈
Mi smo ostavili baki tih pola sata cisto da nede medju ljude. Sve ti prijave odrade na istom mjestu, ful je jednostavno.
Prva setnja je bila 10.dan, odnosno 5.dan od dolaska doma. Prije toga je padala kisa i bilo hladno pa zato nismo isli. Ja sam tad vec mogla hodat. Vani smo bili pola sata. Iduci dan (11.) smo isli na kavu, on je spavao u kolicima na terasi od kafica. Nekih i sat i pol. Uglavnom idemp u setnje od 30min do 1h i u kratke voznje pa jedan od nas obavi shoppinh a drugi je s malim.
.
Dobili smo napomenu od dr.da pripazimo radi korone jer bebe ionako nemaju razvijen imuno sistem do 4.mj.zivota pa ga u ducane i medju ljude ne vodimp prije 8.mj.
.
Avama, koliko je star? Skok je izmedju 7.i 14.dana i izmedju 3.i 4.tjedna. Mozda i da mu das malo dohrane ili se ti dobro najedes ako dojis, zna mlijeko neke dane bit slabije makar ga ima, bar kod mene. Al nisam jos dohranu koristila, samo se hja dobro najedem, napijem i legnem malo a tata nosi. Tak smo dok smo u skoku bili.. stalno je bio gladan..
Mi smo ostavili baki tih pola sata cisto da nede medju ljude. Sve ti prijave odrade na istom mjestu, ful je jednostavno.
Prva setnja je bila 10.dan, odnosno 5.dan od dolaska doma. Prije toga je padala kisa i bilo hladno pa zato nismo isli. Ja sam tad vec mogla hodat. Vani smo bili pola sata. Iduci dan (11.) smo isli na kavu, on je spavao u kolicima na terasi od kafica. Nekih i sat i pol. Uglavnom idemp u setnje od 30min do 1h i u kratke voznje pa jedan od nas obavi shoppinh a drugi je s malim.
.
Dobili smo napomenu od dr.da pripazimo radi korone jer bebe ionako nemaju razvijen imuno sistem do 4.mj.zivota pa ga u ducane i medju ljude ne vodimp prije 8.mj.
.
Mi nemamo bake tu, pa smo osudeni da ide s nama u maticni😓
Rekla je zena da sve odrade oni,samo da dodemo onda odma u 7,zapisala nas je,posto sad ide po najavi..
A budemo nekak🥰
Budem bas i patronaznu pitala za izlazak,sad dok su lijepo dani,bar na kratko da izademo😍
.
Onda cemo tak i za ducane..jedan unutra a drugi s bebom u autu😅 cim manje medu ljude..
Sortiraj odgovore
Najstariji