Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    16. Svibanj 2021. 20:07

NevaEva,moj se isto budi po sat vremena. Krene se protezat,skine deku sa sebe,okrene se 100 puta i tek onda pocne plac. Ja ga ako je vrijeme za jesti,posebno po noci odmah hranim jer ako ga ostavim da se probudi onda imamo problema zaspati nazad. Po danu kako kad. Ali to s dugim budenjem mi je poznato😊 Ja sam naravno budna cim cujem njegovo prvo meskoljenje jer proizvodi cudne zvukove i nikad ne znam jel bljuca,boli ga nesto,ruzno sanja ili se samo proteze. Jel jos s vama u krevetu?😁

• NeverEver
    16. Svibanj 2021. 20:08

Thera vidis ja nisam tolko krvarila, ja sam odmah nakon izlaska iz bolnice presla na dnevne jer je bilo fakat malo. I jucer primjetim opet nest sitno nakon kaj 10ak dana nije bilo niceg. I kao da me nest malo boli s desne strane (jajnik su mi izvadili lijevi i tu ne boli nist vise). Sve me strah da ce mi rec da nest ne valja sad na pregledu sa 6 tjedni jer bi se ja vratila bracnom zivotu 😂

• NeverEver
    16. Svibanj 2021. 20:10

Joj thera je, s nama je u krevetu. Tvoj? Po danu ga stavim u kinderbet nekad al po noci se osjecam sigurnije dok je kraj mene jer bas kako kazes svaka pizdarija me probudi a strah me uzasno da mi se ne zaguti. Sto je ironicno jer su vece sanse za to ako spava s nama nego u praznom kreveticu. 😓

• thera
    16. Svibanj 2021. 20:12

Ja sam nesto manje krvarila do prosle nedjelje i onda je opet krenulo. Taman kad smo zavrsili na hitnoj,cak sam pomislila da je od stresa ali ne znam koliko on moze utjecati na to. Kaj se bolova tice,jutros me boljelo kao da moram dobiti. Pa je prestalo. Dosta sam hodala zadnjih par dana a bez steznika,ne znam jel moze imati kakve veze. Ono kad si sam sebi doktor😅
    Kaj se bracnog zivota tice mislim da cemo mi prvi dan kad ne budem krvarila bez obzira na to koliko cu biti umorna. Ja sam u niskom startu i cekam😂
    Avama,bas mi je zao zbog nespavanja,mogu ti samo reci da nisi jedina,i ja dijelim slicnu sudbinu. Ali proci ce. Ja vjerujem da su to samo faze i da ne mogu trajati dugo. 

• thera
    16. Svibanj 2021. 20:16

Isto. Mi se svaki dan spremamo napraviti korak dalje i preselit ga u krevetic. Hitna nas je bas unazadila tu😰 Citam da se tako mala djeca jos ne mogu naviknuti i da im je svejedno gdje su i samo se nadam da je istina. Jer kakvi smo karakteri ispali taj ce i kad krene u srednju ostati s nama😂

• Dora2021
    16. Svibanj 2021. 20:20

Joj cure moje, ja se na muža ni ne obazirem, kad on počne kukat da je neispavan 😂😂 i izgovor :ja nemam cicu, kak da je animiram 😂😂 a mala voli i hopsanje i pjevanje i gym svasta nesto sa mjesec i pol...
    Uloske sam potrosila 3 chicco paketa, predobri su mi bili i nisu mi jedini šavovima smetali.. Uz Rivanol olaksanje.. Trajalo je 4 tjedna i onda sam za 3 dana dobila svjeze krvarenje od 4 dana, mozda menzes, makar mi muž kaze da sam u menopauzi i da kak.. 
    Jedino imam cistokelu... Neznam jeste probale dole, al ako imate ko balončić kroz rodnicu, to vam je to, mjehur spušten... 
    Mi smo imali dva dana grčeva i promijenili dohranu i super, pocela opet i prduckat da joj je lakše.. Moja i doji... Izdojim do 70 ml dnevno, uz njeno cicanje.... Ne voli dudu i bez nje smo.. Jedino zbog toga neznam kad cu ja ginekologu al dobro 😎 nemamo nikakvu pomoć sastrane al kad nju vidim, suza sreće potekne i sve drugo nevazno, i čak mi fali kad spava 😂😂😂😂 ma ludilo 😜😜 eto, nisam sama uz vas ❤️

• julesica
    16. Svibanj 2021. 20:56

Ulošci - meni je krvarenje ful slabo, ali potrošila sam polovicu ulozaka kojima sam se opskrbila jer kao trebate će mi, mijenjam ih zapravo samo radi čistoće i svježine.
    Moj kad se probudi to je odmah plač za sisom kao da ne postoji sutra 🤣🤣
    Ja se stvarno ne mogu zaliti, lijepo spavamo, nekad i po 3 sata po danu, noću cca se budi svakih 2,5 ili 3 sata, dojim s tim da dobije dnevno cca 100 ml dohrane rasporedeno u par obroka, znači nakon podoja kad plače ponudim mu još, pojede mozda 20 ml i onda je ok, nadam se da će se dojenje ustabiliti, i da ćemo dohranu polako izbacivati.
    Depresija i baby blues su mene za sada izbjegli, ali svjesna sam koliko to nezgodno moze biti, vazna je potpora okoline i da se ne suti o tome, tako da svakome ovaj forum moze puno pomoći ❤️
    Mi sutra ostajemo prvi put sami, mama otišla, dragi ide raditi, nadam se najboljem 💪💪
    Pitanje - kako i u čemu spavaju vaši smotuljci? Moj je u kinderbetu, pokušavala sam ga staviti u vreću, ali s obzirom na česta dizanja noću iritira i mene i njega to oblačenje i skidanje rukava, tako da za sada spavamo samo u laganom bodiću i i jastuku jer mi je tako najlakše ga staviti na bok, ali i da se ne otkrije. 

• thera
    16. Svibanj 2021. 21:17

Moj isto spava u bodicu dugih rukava i obavezno noge moraju biti bose😊 To mu pustamo kad spava jer ga pokrijemo tako da su mu noge uvijek pokrivene. Ja sam kupila vrece za spavanje ali kad vidim koliko voli mahati rukama i nogama nisam imala srca to mu napraviti. Tako da stoje nekoristene. Ni pokriti se ne da dok ne zaspi. Slobodan covjek🥰

• thera
    16. Svibanj 2021. 21:19

Isto tako se trudimo staviti ga na bok zbog bljuckanja. Do sad smo ga stavljali izmedju valjaka i to je funkcioniralo ali sad je toliko ojacao da izadje iz toga bez problema

• NeverEver
    16. Svibanj 2021. 22:44

U ja mozda pnda svog preobucem, moj je u pidjamici, ispod bodi kratkih rukava i dekica do pojasa. Unutra temp 22 do 23, jastuk smo koristili samo prva 2 tj.
    I ja kupila 3 vrece i nije ni jednom spavao ni u jednoj..
    Voli mahati rucicama. 😊
    Dora i meni moj fali dok spava 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.