Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    16. Svibanj 2021. 18:54

Ruzice, baaaas mi je drago da si se javila!! 
    “Zvucis” mi bolje! ♥️ 
    Proci ce to sve, ne brini! Nadam se da ce vam promjena formule pomoci!! 🤞🤞🤞

• ružica
    16. Svibanj 2021. 18:57

MissGrazz

❤️.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• avama
    16. Svibanj 2021. 18:59

Ridja

avama

Ridja

avama

Moj bebac je i danas nercozan i place, i samk bi se nosio.

Misliš da je skok možda? Ili ga nešto muci, napreže se? Oprosti što ne pamtim, dojiš ili ?

Ma ne znam ni sama. Moguce da je skok. Dojim, kakao je valjda 10 puta danas. Cak ni vani u setnji nije spavao danas

A pitam za dojenje, rekla si da je rijetka stolica, neznam kako stojis ti sa jedenjem, stigneš, jedeš dovoljno. Mogu ti samo iz svog primjera reci, kad sam ostala bila sama sa njim 7 dana, 024, ja sam jako slabo jela, mozda jednom dnevno nesto konkretno i vise manje ostalo bezveze u hodu grickala, nakon 2 dana, citav taj tjedan i kasnije rijetka stolica. Kad se tata vratio, pocela opet jesti 3x dnevno normalno i prave obroke, odmah i njegova stolica nakon par dana prava, gusta 😆 Mislim da ima nesto u tome, ako mi ne papamo, onda ni oni nemaju vjv kaj probaviti. Ali to ti je samo neko moje iskustvo. A ako je bas tako nemiran i place, samo bi papao, moguce da je skok. Joj izdržiii 💪💪

Da moguce je, jedem kad stignem, jer uglavnom kad bi trebala onda se on javlja. Tako da jedem kad stignem i sta uhvatim. Danas je nozda spavao 3x 10min. I to je to

• NeverEver
    16. Svibanj 2021. 19:02

avama

Ridja

avama

Ridja

avama

Moj bebac je i danas nercozan i place, i samk bi se nosio.

Misliš da je skok možda? Ili ga nešto muci, napreže se? Oprosti što ne pamtim, dojiš ili ?

Ma ne znam ni sama. Moguce da je skok. Dojim, kakao je valjda 10 puta danas. Cak ni vani u setnji nije spavao danas

A pitam za dojenje, rekla si da je rijetka stolica, neznam kako stojis ti sa jedenjem, stigneš, jedeš dovoljno. Mogu ti samo iz svog primjera reci, kad sam ostala bila sama sa njim 7 dana, 024, ja sam jako slabo jela, mozda jednom dnevno nesto konkretno i vise manje ostalo bezveze u hodu grickala, nakon 2 dana, citav taj tjedan i kasnije rijetka stolica. Kad se tata vratio, pocela opet jesti 3x dnevno normalno i prave obroke, odmah i njegova stolica nakon par dana prava, gusta 😆 Mislim da ima nesto u tome, ako mi ne papamo, onda ni oni nemaju vjv kaj probaviti. Ali to ti je samo neko moje iskustvo. A ako je bas tako nemiran i place, samo bi papao, moguce da je skok. Joj izdržiii 💪💪

Da moguce je, jedem kad stignem, jer uglavnom kad bi trebala onda se on javlja. Tako da jedem kad stignem i sta uhvatim. Danas je nozda spavao 3x 10min. I to je to

Ajme drzi se draga 😘😘 Moj spava puno bolje a ja umorna jbt.
    Ruzica dobro da si nam jos tu 💜 i da ima i boljih dana za mali predah. Zasto sumnja u refluks?

16. Svibanj 2021. 19:27

ružica

Cure moje drage!
    Od srca Vam svima hvala(da ne nabrajam sve na ponaosob) na utješnim riječima, jako mi to znači. Zaista smo kao obitelj. Ponekad ne vjerujem da smo prave frendice ali da se osobno ne poznajemo. Nitko, ali nitko tko to sam ne prolazi, i tko nije prošao teške trenutke ne može znati koliko stvari na dane mogu biti teške.
    Još jednom hvala.
    Mom malenom je doktorica promijenila prehranu u Aptamil Comfort radi grčeva, a čini joj se i da vidi refluksa. Ja vam samo čekam protok vremena do 3 mjeseca, na dane smo i muž i ja pos velikim stresom radi plača, a onda bude pokoji malo bolji dan koji nam pomogne da barem malo dođemo sebi.
    Eleonora, ja sam se jako bojala depre, prva tri tjedna su mi bila horor. Koliko ima tvoja beba i zašto se zapravo bojiš depre?

Joj Ružice, baš mi je drago da si se javila, baš kako MissG kaže, "zvučiš" bolje. Nadam se da ide na bolje pomalo i da će napokon kraj. Sada sam se sjetila, neznam jesi probala do sada sa trešnjinim košticama, ima za kupit tih jastucica punjenih tim košticama i on se stavlja u mikrovalnu,(ili pečnicu) zagriju se te koštice i onda se stave bebi na trbuh, pa malo kao masira, navodno pomaže za grčeve, mislim da je netko spominjao da ima u mullera za kupiti😊

🌺Principessa🌺
    16. Svibanj 2021. 19:40

Thera mi idemo prijavljivat u Krizevce kad tu zivimo..
    Rekla je da donesemo 60kn i broj racuna i da cemo sve rjesiti.. ma budemo mi to🤞🏼 toplo ju budemo obukli i bude izdrzala,ne bude to dugo trajalo..a nemas se di stat tu kod nas kod maticnog.. moramo od parkinga do maticnog jos pjeske kratko..
    Od sutra sam skrooz sama s njom, 8h, mogu ja to🤞🏼 drzite fige..❤️
    Cure koje ste samo na dohrani,koliko ml ste davale bebama u ovim tjednima,mi smo prosli tj dana, nekad imam osjecaj ko da je jos gladna nakon sto pojede.. a nekad se odma zasiti i spava🤔
    .
    Kaj se tice krvarenja i reza dolje, koje uloske ste koristile? Imam Chicco i Violeta Air fit, nasla sam paket Naturelle doma,ali ne znam jel kaj smeta za 'ranu' i savove posto su naturella ulosci s 'mirisom' , pa da si ne napravim kakvu stetu,mene je svega strah😅 bolje da provjerim.. covjece trosim uloske ko da su dabe..
    U bolnici mi je receno nakon svakog wca, br1 ili 2, promjenit ulozak i dolje tapkat blazinicama.. ti ulosci samo isparee😣🥴

• thera
    16. Svibanj 2021. 19:59

Ja sam na pocetku davala 60 ml svaka 3 sata otprilike. Pa kad je navrsio 2 tjedna do sad smo bili na 100. A sad vec vidim da mu treba vise. Pricam u slucaju kad ne sisa. S tim da je moj(danas 4 tjedna) spreman biti na meni 2 sata i vise i kasnije jos pojesti 100ml bez problema. I cetvrtak imamo pedijatrici pa cu provjeriti situaciju. Kaj je najbolje po ovim vaganjima do sad nije da je nesto pretjerano dobio tak da mu ocito treba i mog nema dovoljno ili ne zna/ne zeli vuci kako treba. 
    Ruzice,stvarno se nadam da si bolje i bas mi je drago da si se javila. Ako te tjesi,ima nas jos koje smo nekad na rubu i imamo osjecaj da ovo nikad nece proci. A proci ce. Meni sve prijateljice kazu da se ovog razdoblja i deranja necu ni sjecati kasnije. I stvarno mi je drago sto postoji ovaj forum jer iako svakoj od vas zelim da ima bebu iz snova,nekad je lakse doci ovdje,pojadati se i vidjeti da je sve to normalno i da nisam jedina kojoj je tako. 

• NeverEver
    16. Svibanj 2021. 20:02

Lussi uzmite otpusno pismo jos za malog i naravno osobne od jednog i drugog roditelja.
    .
    Moj danas opet uobicajeno od jutra, spava 3-4 sata, papa cca 40min-1h, prematamo prije i poslije podoja, spava 3-4h. Ne vristi, ali dok place sad ima suza. Dodje mi da se ranim s necim dok to vidim 😅 ko da je najtuznija beba na svijetu. To traje par sec al ja umrem. Ajme kak cu se vratit radit i ostavit ga nekom nepoznatom na cuvanju.. pitanje: kad se budi se ne probudi pdmah nego cca 20min, pola sata se meskolji. Ako ga odmah uzmem kad to pocne, odmah bi jeo i zahlikne se. Kao da zaboravi gutat. Kad ga pustim da se protegne tih pola h vec "pregladni" i pocne to tuzno plakanje. Jel se vasi brzo bude ili isto tak cmolje? Nije mi problem prek dana al po noci mi je razlika jel spavamo 3 i pol sata ili 4 jer ako spava 3 sata i budi se pola sata ja u biti spavam 3 jer se probudim cim on pocne cmoljit.

• thera
    16. Svibanj 2021. 20:02

Ulosci-ja sam koristila chicco,pa kasnije vir da potrosim one koje sam kupila i sad sam na alwaysu i jer ne mogu vise podnijeti one pelene medju nogama. Ali ja sam imala carski pa nemam savova dolje. Vec 4 tjedna krvarim i ne vidim kraj tome. Imam osjecaj da cu krvariti zauvijek. Jedva cekam da se okupam ko nekad davno. 

• NeverEver
    16. Svibanj 2021. 20:04

thera

Ruzice,stvarno se nadam da si bolje i bas mi je drago da si se javila. Ako te tjesi,ima nas jos koje smo nekad na rubu i imamo osjecaj da ovo nikad nece proci. A proci ce. Meni sve prijateljice kazu da se ovog razdoblja i deranja necu ni sjecati kasnije. I stvarno mi je drago sto postoji ovaj forum jer iako svakoj od vas zelim da ima bebu iz snova,nekad je lakse doci ovdje,pojadati se i vidjeti da je sve to normalno i da nisam jedina kojoj je tako.

Potpisujem 👭💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.