Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    08. Svibanj 2021. 13:11

Sara 🌸

Ruska1986

Jel imate za preporucit dobru klokanicu i lezaljku koja ima onu foru sa vibriranjem? Toliko toga ima pa ako neko ima nwku da je bas zadovoljan, bila bi zahvalna 🙂 i kada se bebe mogu uopce stavljati u klokanicu i tu lezaljku?

Ruska, nemoj klokanicu napamet uzimat. Šta odgovara nekom, ne znaci da ce i vama. Učlani se u grupu na FB "Nošenje djece (Babywearing)" pa malo prouči.
    Šta se tiče njihaljke, imam Nunu Leaf Grow, neće baš da dugo stoji i triba baš bit predobre volje. No još je premali, vidit cemo kako će bit posli. Ljubni ljepoticu 💕🌸💕

🤗🤗🤗😘😘😘 onda cu tako ❤ i ti svog misa 💋 🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• julesica
    08. Svibanj 2021. 14:47

Principessa čestitam, malenoj sretno djetinjstvo 😊😊❤️❤️
    Njihaljka - ja imam freeon kupljenu u Plodinama za nekih 200 kn, vibrira i svira, položaj se moze mijenjati. Ne planiram da je često u njoj pa nisam niti kupovala neku ekstra, malo ga zabavi ta vibracija i to je to. 
    Zvukovi - ja skinula app tih zvukova za spavanje, favoriti su nam fen i usisavač 🤣🤣
    Dojenje - i dalje se mučimo, sinoć nam plakao od 19 tri puta bio na sisi, umiri se malo pa opet plač, s obzirom da sam vidjela da ima bijelo u ustima pretpostavila sam da je papao, mislili smo da je problem što nije kakao od popodne, u 22.30 odlučim mu dati dohranu jer pa što bude, pojeo sve i zaspao. Stvarno izgleda da nemam baš mlijeka, iako pijem i dvije šalice čaja za dojilje i kompote, prirodne sokove i puno vode. Isto sam primijetila kad malo izdojim da je mlijeko onako uvijek vodenasto, kao bijela voda, mozda moze biti da on to popije, i da ja uopće nemam onog kasnijeg hranjivog dijela pa ga sisa samo djelomično zasiti. Evo dana ćs nakon sisanja pojeo 30 ml dohrane i spava već dva sata, andjelak mali💙 nisam još odustala skroz od dojenja iako mi je jako teško kad vidim da se svi mučimo, a on jadan gladan ☹️

pupetta
    08. Svibanj 2021. 15:11

Njihaljka mi sml uzeli Nuna leaf grow, isto nije previse odusevljen, a ja bi se najradije uvalila u nju koliko opustajuce djeluje  Miran je u njoj, ali ja sam je uzela najvise da se malo uspava sto nije uspjelo  Ali svidaju mu se igrackice na luku i komunicira s njima.
    Klokanica mi cekamo Ergobaby Embrace da nam stigne. Uzela sam je najvise da odradimo tu i tamo neki spavanac u njoj tako da stignem ocistiti kucu jer mi malisa u zadnje vrijeme jako rijetko spoji neki konkretniji spavanac.

Baby P 03/21 💙

Jagodica125
    08. Svibanj 2021. 15:51

Pozdrav iz šetnje👋 gustamo u suncu 🌞😎🥰🤗https://ibb.co/0qFRXPp

• Dora2021
    08. Svibanj 2021. 16:09

Jagodica125

Pozdrav iz šetnje👋 gustamo u suncu 🌞😎🥰🤗https://ibb.co/0qFRXPp

Pokrivač mi je ❤️

• ružica
    08. Svibanj 2021. 18:16

Drage mame dobar dan!
    Nadam se da su vam posljednji dani bolji nego nama.
    Moj maleni je zadnja tri dana užasno nervozan i stalno plače. Neznamo više što bi moglo biti. Nahranimo ga, promjenimo on i dalje plače. Po danu gotovo uopće ne spava, čak i u šetnji počme plakati. Dok jede prekida jelo, gura bocicu rukama, jede u prekidima, a odmah nakon jela gura šake u usta. Ušli smo u deveti tjedan i nadali smo se prestanku grceva, a sad je ispada još gore. Savijanje, grčenje i naprezanje je gotovo cjelodnevno a noćas je isto trajalo cijelu noć.
    Ovo stavljanje šaka u usta čak i kad je sit što znači? Ipak mislim da je za zube pre pre rano.
    Znate li što bi moglo biti, i ako možete pomozite savjetom....

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

08. Svibanj 2021. 18:58

ružica

Drage mame dobar dan!
    Moj maleni je zadnja tri dana užasno nervozan i stalno plače. Neznamo više što bi moglo biti. Nahranimo ga, promjenimo on i dalje plače. Po danu gotovo uopće ne spava, čak i u šetnji počme plakati. Dok jede prekida jelo, gura bocicu rukama, jede u prekidima, a odmah nakon jela gura šake u usta. Ušli smo u deveti tjedan i nadali smo se prestanku grceva, a sad je ispada još gore. Savijanje, grčenje i naprezanje je gotovo cjelodnevno a noćas je isto trajalo cijelu noć.
    Ovo stavljanje šaka u usta čak i kad je sit što znači? Ipak mislim da je za zube pre pre rano.
    Znate li što bi moglo biti, i ako možete pomozite savjetom….

Kod nas ti gura šakice u ruke živcano kad je jako umoran a ne želi zaspat, onda je baš onako agresivno guranje šakica i trpanje u usta. Pošto ste u devetom tjednu, vjerovatno ima skok u razvoju, pa je zato razdražljiv i neće jest, dok kod nekih samo žele jest, tako su meni rekli bar. Nadam se da će Vam uskoro kraj toga, želim ti puno snage, izdrži 💪

pupetta
    08. Svibanj 2021. 19:25

ružica

Drage mame dobar dan!
    Znate li što bi moglo biti, i ako možete pomozite savjetom….

Trpanje sakica u usta je normalno, malac je shvatio da ima ruke pa ih na taj nacin koristi. Po opisu se cini da ti je beba premorena, imala sam i ja taj problem. Pratim sada kako se ponasa i nakon sto je budan cca sat do sat ipo ide na dnevni spavanac. Spavanac moze trajati i 15 minuta, al bitno je da odrijema. Moj malac se zabulji u jednu tocku i krene zijevati, a ako postane nervozan i njurga to je vec kasni znak pospanosti i tada ga je dosta teze uspavati, doslovno se bori da ne zaspe. Probaj malo pratiti i pokusati ununati bebu u san pa ces vidjeti stanje 

Baby P 03/21 💙

• ružica
    08. Svibanj 2021. 19:35

Ridja,

Zar skok u razvoju nije samo za dojene bebe?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

08. Svibanj 2021. 19:50

ružica

Ridja,

Zar skok u razvoju nije samo za dojene bebe?

Sve bebice koje razvojno i motorički napreduju imaju skokić u razvoju, nebitno cime se hrane 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.