Jos jedan savjet za smirivanje bebe. U kinderkraft nosiljci je kraj vesmasine,taman centrifugira a on ko bubica nakon nosanja i nosanja. Jel to za socijalnu sluzbu?🙈😂
Moja je redovito u svojoj ljulji samnom na wc-u i slusa pustanje vode ili gleda vesmasinu 🤣🤣🤣 Neki dan je imala poduku kako staviti prljav ves u masinu i upaliti ju. Nek se uce na vrijeme 😅
Jos jedan savjet za smirivanje bebe. U kinderkraft nosiljci je kraj vesmasine,taman centrifugira a on ko bubica nakon nosanja i nosanja. Jel to za socijalnu sluzbu?🙈😂
Moja je redovito u svojoj ljulji samnom na wc-u i slusa pustanje vode ili gleda vesmasinu 🤣🤣🤣 Neki dan je imala poduku kako staviti prljav ves u masinu i upaliti ju. Nek se uce na vrijeme 😅
😂
Lussi, ni ja ne znam tko mi je bio na porodu, mlada doktorica neka, simpaticna. Uglavnom su tamo kolko sam skuzila sve mladi doktori na porodima dok sve ide dobro, ove "starije" zovu tek ako zagusti, tako su zapravo i rekli mojoj cimerici 😅
Hej mame! 🌙
.
Iza nas prilicno dobar dan. Bez standardne vecernje nervoze. Mrvicu placa pred spavanje i to je to. 💪🏻
.
Sto se tice zvukova i masine i sl., samo cu reci - također. 😆 ma ja sam za isprobati bilo sto ako ce ju to umiriti. Jedna me prijateljica pogledala k’o da sam luda kad sam joj rekla da tu i tamo pustim bijeli sum svojoj curi kako bi zaspala. A o starijima necu ni govorit... mislim da moja svekrva svaki put dobije mini slom zivaca kad vidi da ja upalim to, haha. Mozda meni sveki pozove socijalnu. 😅 Ali bas me briga. Dok je imala grceve znali smo upaliti napu i tako setati s njom kraj nje i to bi ju umirilo uvijek.
Rodin ugriz - izgleda da je kod vecine na kapku. Kod nas isto. I osim toga na nosu. Tj. to na nosu izgleda kao poljubac. Slatko je, ali isto se nadam da ce nestati. 😅
Rodin ugriz, a zadrži se najčešće prvu godinu. Moj sad nema, ali je prva imala na čelu. Ne znam kad je skroz nestao ali cijelu prvu godinu je sigurno bio, također bio je izraženiji kad se naljuti i zajapuri u faci 🤣
Ali da, proći će...
Čitam kako se neke žalite kad bebe jedan dan manje spavaju, koje sretnice 😅 moj rijetko spava, ja se čudim kad spava... Danas evo spava jer smo bili na cijepljenju danas 😅 sutra po starom, ko zec na po 15 minuta i možda jedno spavanje od sat vremena ako mi se posreći žešće 🤣
Blossom i ostale cure koje imate poteškoća nakon poroda držim fige da sve čim prije riješite. Moji su oboje super i jake bebice, ali nećakinja mi je imala problema pa sam upoznata sa svim procedurama i bila sam s njom nekoliko puta na Goljaku i sv Heleni i svugdje... Vježbice čine čuda, samo treba bit ustrajan. Nekad je teško, plakao bi skupa s njima, ali sve to prođe.
Ružice, tvojim pitanjima se tako nasmijem, podsjećaš me na mene na porodima. Kad pitaš za grčiće, kad su kome prestali, tražiš slamku nade kad će prestati više 😅 tako sam ja na oba poroda: kolko još, kolko još, kao da itko to točno zna 😅 uglavnom, proći će, a onda će doći nešto drugo, tako da, nema nam druge nego preživljavati... Moj sad nekoliko dana ko urica, krene oko pola 7 navečer i dere se do negdje iza 22. Jučer je i duže bilo već ruke nisam osjećala, samo sam ga držala i čekala da prestane, nisam imala snage ni nunat, a nije ni pomagalo ništa...
Emmie, migni nam samo da znamo da si ok 😘
Avama,
Grčevi su vam već prošli??
Koliko dugo su trajali i kako su izgledali??
Koliko je bebica stara? Ja sve čekam i čekam….
Pa mislim da jesu, u utorak bude 7 tj, rodjen je 3 tj ranije. Poceli su negdje s 2 tjedna, i trajali do 6 otprilike. Navecer iza pola 8 grcenje, plac i vristanje i nosanje. I tako svaku vecer. Po noci stenjanje. I trbuscic mu je bio tvrd.
I mi imamo rodin ugriz, na kapku i izmedju obrva, i iza na vratu. Isto se jace vidinkad se ljuti. Ne znam da li sam rekla za cjepivo protiv rota virusa da sam pitala dr i dobro ste rekle da se placa, ali mi ne moramo platiti posto je ranije rodjen.
Avama,
Grčevi su vam već prošli??
Koliko dugo su trajali i kako su izgledali??
Koliko je bebica stara? Ja sve čekam i čekam….
Pa mislim da jesu, u utorak bude 7 tj, rodjen je 3 tj ranije. Poceli su negdje s 2 tjedna, i trajali do 6 otprilike. Navecer iza pola 8 grcenje, plac i vristanje i nosanje. I tako svaku vecer. Po noci stenjanje. I trbuscic mu je bio tvrd.
Jo super, živim za taj dan!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
I mi imamo rodin ugriz, na kapku i izmedju obrva, i iza na vratu. Isto se jace vidinkad se ljuti. Ne znam da li sam rekla za cjepivo protiv rota virusa da sam pitala dr i dobro ste rekle da se placa, ali mi ne moramo platiti posto je ranije rodjen.
Ma daj? Moja je rodena u 35 tt pa moramo platit to cjepivo. 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji