NevaEva,
Mene užasno boli zubno meso, tako da ne znam jeli meso ili zubi ali nadam se meso.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Rodin ugriz - znaci, cesto je to, vidim da vise manje sve vase bebice imaju. Kad se rodila, mislila sam da su joj to mozda neke kapilarice popucale na kapku pa mi reko pedijatar, a ne, to vam je rodin ugriz. Isto prije nikad cula za to. A ovaj na vratu tek muz skuzio dok smo dosle iz bolnice. 😁
Stvaranje mlijeka - negdje sam procitala da treba otprilike 6 sati da hrana "dođe" u mlijeko.
Spavanje po danu - ni ja ju ne budim, ionako se sama probudi kad ogladni, ma i prije. Osim po noci, zna mi odspavati i po 7-8 sati. Dobro mi dobiva na tezini pa nema vise potrebe ni da ju po noci budim. A po danu sam sva sretna kad zaspi da bar nesto stignem napraviti. 😁
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Rodin ugriz -ja mislim da ga nema ili ga još nisam snimila - svaki put kad se presvlačimo plače pa nema vremena za trazenje ugriza 🤣🤣
Cure moje u pravu ste, slušanje savjeta kako koja beba funkcionira nema smisla, treba jednostavno s vremenom vidjet što našoj bebi paše, nadam se da ćemo svi to savladati, samo strpljenja 💪💪
Nama ispao pupak, 7 dan nam je danas, čini mi se brzo, kaze patronažna samo tyroseur i dalje. Kako je vama pupak izgledao poslije? Meni se čini da ima još neku smećkasto - zelenkastu krasticu, valjda je to ok
Evo da se malo javimo. Mi smo skoro 7 tj. I grcevu su prosli, tu i tamo se malo zaplace kad se treba pokakati. Ali sad trenutno smo u fazi da trazi samo mamu i nitko ga ne moze smiriti osim mame. I navecer bas nececspavati, nekad zaspi u 11, a nekad u 1. Po noci se samo 1 budi za papanje.
Netko je rekao da je kulio prenosni uaisivac za nosni aspirator ako sam skuzila dobro
Zanima me kakav i jel to valja?
Mi sutra imamo krstenje, ali nema slavlja nego samo kumovi posto je situacija takva.
Slala sam slikice osipa pedijatrici i dala je kremu koju moramo mazati dva puta 7 dana. Nije nista skom prehranu, napisala je samo da vidi par pristica na trupu koji su se preselili sa lica. Tako da moj je savjet da radije pitate pedijatra ako budete imali istu situaciju. Ja ću def sad neko vrijeme izbjegavati grah 😁
Rodin ugriz - i ja sam mislila da su joj na kapcima popucale kapilare ali vidim da ne.prolazi tako da je to to. A na potiljku ima bas veliki, skoro kao moja šaka je i bas se jako vidi. Ne znam kada to prodje...
Prijavljujem da sam jucer jela grah, zasad je ona ok! Kad njoj stigne taj grah u mlijeko, taj dan kad jedemo ili drugi dan, glupo pitanje znam 🤣
I mene zanima 😂😂😂 ali mislim da dodje taj dan 🤔
I ja sam u utorak jela grasak i sve cekam neku reakciju i nista 🤞🏻. Znam da je prvih mjesec dana, kad sam jela mlijeko, isti dan izreagirala proljevom a mislim i da sam negdje procitala da kroz 6 sati dode hrana koju smo pojele u mlijeko.
.
Osip - moja nije dobila pristice po licu ni po tijelu, samo zna nekad po guzi dobit ako ju odmah ne presvucemo a kakala je. Namazem joj to sudokremom ili bepanthenom i povuce se odmah.
Evo da se malo javimo. Mi smo skoro 7 tj. I grcevu su prosli, tu i tamo se malo zaplace kad se treba pokakati. Ali sad trenutno smo u fazi da trazi samo mamu i nitko ga ne moze smiriti osim mame. I navecer bas nececspavati, nekad zaspi u 11, a nekad u 1. Po noci se samo 1 budi za papanje.
Netko je rekao da je kulio prenosni uaisivac za nosni aspirator ako sam skuzila dobro
Zanima me kakav i jel to valja?
Mi sutra imamo krstenje, ali nema slavlja nego samo kumovi posto je situacija takva.
Ja imam Mediblink m420 i ne povuče mi ništa, al onaj nastavak za usisavač izvuče 👍
Avama,
Grčevi su vam već prošli??
Koliko dugo su trajali i kako su izgledali??
Koliko je bebica stara? Ja sve čekam i čekam....
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Vinogradska-nazalost nemam pojma tko me porodio. Znam da su bila neka dva mlada doktora koji su dolazili,ali nitko se nije predstavio. A na carskom su me pokrili plahtom i nemam vlage tko je bio s druge strane.
Kako je malac poceo sisati konacno odlucila ja njega nocas staviti na sisu,jer tako je lakse. Aha😂
Bio je budan od 3-5. Sisao bi on do 10 ujutro da sam mu dala. Kad ga maknem sa sise,dernjava. Kad ga vratim spava na njoj. Kako rjesavate takve situacije? Novo nam je jos sve to. Uglavnom,jeeeedva sam ga uspavala nazad i onda spavanac do 8.
Jos jedan savjet za smirivanje bebe. U kinderkraft nosiljci je kraj vesmasine,taman centrifugira a on ko bubica nakon nosanja i nosanja. Jel to za socijalnu sluzbu?🙈😂
Sortiraj odgovore
Najstariji