Jutro, drage mame! Ugodan vikend vam zelim 🥰
I moj malac trazi blizinu, situcija je ista kao i kod Ruske. Cesto se vrpolji u snu i otvori oci da provjeri je li netko kraj njega. Jedino sto sad rijetko kad zaspe na ciki, al srecom tijekom noci da tako da sam zahvalna na tome. Mi imamo problem sa spustanjem njega nakon uspavljivanja nunanjem, probudi se cesto iako cekamo da uhvati cvrst san. Tako da je to borba po cijeli dan, al nadam se da je to samo faza.
Lussi cestitam od srca, ljubite se i mazite, zelim ti brz oporavak i Aurori sretno djetinjstvo ❤
Baby P 03/21 💙
Rodin ugriz - od frendice oboje klinaca ima izmedju ociju u obliku srca. Meni je to preslatko, kao obiteljska tetovaza 😍 klinka ima vec 4 god i nije jos nestalo.. kod klinca, godinu i pol, se jos samo malp vidi.. moj nema, ne znam o cemu to ovisi.. malo mu se vide kapilarice na obrazu jedino al to se i meni do 4.osnovne pa nestalo, kao sunce izgleda, tak je i kod mene bilo..
Rodin ugriz nastaje prolaskom kroz gospođu 😅 kod tebe je završilo carskim. To nastane kad se malo stisne prilikom izgona 😬 moja je imala, sad mali nema jer sam ih slušala kod izgona i nisam udarala po svom 🤣
Lussi, cestitam 🥰🥰
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Lussi čestitan od srca 🤗❤ ipak nije potrefila moj rođendan, ali nije ni Jan tvoj 😂 baš mi je drago da je prošlo sve dobro, uživaj u svojoj štruci.
.
Kod nas sve super i dalje, jedini to grčenje za prdnut, krene ga oko 6 ujutro stiskat i onda se napreže i crveni, ali kratko traje, pokaka se, bljucne od naprezanja, pa mu je lakše. Voli isto blizinu i da smo tu, ali ne reagira na zvukove, normalno sve radimo oko njega dok spava i ne budi ga to. Vecinom zaspe kod cicanja, ali i ako se probudi a umoran je, zaspe kad mu se prica i drmusa ga se rukom. I voli zvuk fena, to mu palim.
.
Mene ovo vrijeme kolje, zamisljala sam da cu cijeli 4.i ovaj period bit vani sa kolicima i šetat, kad ono shit, baš me razocaralo vrijeme ☹
.
Rodin ugriz nema, makar ja nisam slušala nego po svom, ali uz rez valjda ga nije ugrizlo 😂.
Sinoć sam popila caj za dojilje, ujutro sam se morala izdojit jer su mi cice skoro pukle iako je cicao dva puta, po noci i ujutro 🙄
Moja zaspne najcesce na sisi. I ne dizemo je za podrigivanje jer bi se onda probudila pa bi opet u krug. Stavimo je na bok.
Jako je osjetljiva na zvukove, sve cuje i lako se probudi.
Tako kad zaspne na sisi ako je premjestimo u krevetic ona se razbudi i nece da spava u kreveticu.
Bas smo primjetili da voli blizinu. Je li ostala sama u sobi ona se probudi i place. Jedino kad je u dubokom snu onda ne place jer i ne zna da je sama 😂
A da znam da ce nesto upaliti za spavanje naravno da bih probala pa nek se drugi cude.
Isto i kod mene… Stvarno spava dosta, ali navecer, ako ju stavim u krevetic, samo ispusta neke zvukove i vrpolji se. Cim ju stavim u nas krevet, odma se umiri. I bas voli blizinu! Kad place, ja ju stisnem uz sebe i cmacem i onda se smiri 🙂 Sinoc se budila u 3 jest i to je to, spavali do 7. Al je bila s nama u krevetu..
I moooj 🙄🙄
.
MareiKate jooj sta sam bedasta 😂😂 eto moj nema i nisu ga hvala bogu nigdje zarezali, cimerica je rekla da su njenog po obrvi 😳😳😱
Curke i bebice bok!👋 long time no see🤭
.
Kod nas je sve ok, malisa danas spava vise po rukama nego u kindri, kolicima, gnijezdu... ununam ga, zaspi, 5-10min drijema i hop, budan, spreman za nosenje☺
.
Mazemo gel protiv gljivica u ustima, 3xdan. Jucer smo se vagali - 4880g🎉🎊💪
.
Ja smeđarim, taman kad sam pomislila da je sve gotovo🤷♀️
.
Danas se castim sisanjem i farbanjem💇♀️🤗🥰 uoci mog prvog majcinog dana🤱💞
.
Dobrodosla nam Lussi!🎊🎉🍾🥂💞
E mamice, jel se vama dogodi da kad nunante bebicu i kad je spustite da legne u kinderbet, gnijezdo, jastuk, sta vec, da se vi nastavite nunati, a bebica je na solidnom?🤣
.
Mene danas leđa ubijaju... kad malo tvrdje zaspe, vadim prostirku i yogiram👍🧘♀️
.
Kasnije planiram u setnju, a vidim da za sutra najavljuju isto lijepo vrijeme🌞😎
Malisa je imao rodin ugriz, proslo kroz par dana. Isto sam skuzila da mu se oni sitni bijeli pristici na licu (od mojih hormona povlace)👍
.
Skuzila sam prekjucer kod hranjenja da mu je kapilarica u bijeloocnici puknula, ja se prepala😱 onak je crvenkasta siiiitna tockica razlivena. Odmah slikala i poslala patronaznoj, jer pedicu imamo tek sljedeci mjesec, kaze da nista zabrinjavajuce, hoce to tak puknuti kod naprezanja (plac, kakanje, grcevi...). Sad je vec na odlasku🙏
.
Kupala sam ga, jos uvijek plac kao i kod prvog kupanca, samo je na trenutal se smirio i osmijehnuo, pa mi to ulijeva nadu da ce zavoljeti vodu i kupanac🥰 ja sam zato uzivala u bondingu💞
Jel imate za preporucit dobru klokanicu i lezaljku koja ima onu foru sa vibriranjem? Toliko toga ima pa ako neko ima nwku da je bas zadovoljan, bila bi zahvalna 🙂 i kada se bebe mogu uopce stavljati u klokanicu i tu lezaljku?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Jel imate za preporucit dobru klokanicu i lezaljku koja ima onu foru sa vibriranjem? Toliko toga ima pa ako neko ima nwku da je bas zadovoljan, bila bi zahvalna 🙂 i kada se bebe mogu uopce stavljati u klokanicu i tu lezaljku?
Ruska, nemoj klokanicu napamet uzimat. Šta odgovara nekom, ne znaci da ce i vama. Učlani se u grupu na FB "Nošenje djece (Babywearing)" pa malo prouči.
Šta se tiče njihaljke, imam Nunu Leaf Grow, neće baš da dugo stoji i triba baš bit predobre volje. No još je premali, vidit cemo kako će bit posli. Ljubni ljepoticu 💕🌸💕
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji