I mi imamo rodin ugriz, na kapku i izmedju obrva, i iza na vratu. Isto se jace vidinkad se ljuti. Ne znam da li sam rekla za cjepivo protiv rota virusa da sam pitala dr i dobro ste rekle da se placa, ali mi ne moramo platiti posto je ranije rodjen.
Ma daj? Moja je rodena u 35 tt pa moramo platit to cjepivo. 🤔
A ne znam dr je rekla da ga oni imaju pa ce mi dat. Sad ne znam mozda imaju viska, a nasa dr je suprotna smjena od one koja je dala mojoj susjedi. Moguce da imaju viska. Ne znam.
Jo super, živim za taj dan!
Ajme znam! Nema goreg kad im ne mozes pomoci. Tu i tamo se dogodi da malo stenjei napinje se, onda mu dam espumisan ili sab simplex i bude dobro.
Ja ne znam mame kako vase bebe zele same zaspat, moj ne bi nema sanse. Dobro on zaspi dok sisa svaki put, i na vecer nema spavanje od 8, pola 9 (ili ako zaspi prije cak pola 10) do 12,1.
I ne voli bit sam odmah plac.
Moja zaspne najcesce na sisi. I ne dizemo je za podrigivanje jer bi se onda probudila pa bi opet u krug. Stavimo je na bok.
Jako je osjetljiva na zvukove, sve cuje i lako se probudi.
Tako kad zaspne na sisi ako je premjestimo u krevetic ona se razbudi i nece da spava u kreveticu.
Bas smo primjetili da voli blizinu. Je li ostala sama u sobi ona se probudi i place. Jedino kad je u dubokom snu onda ne place jer i ne zna da je sama 😂
A da znam da ce nesto upaliti za spavanje naravno da bih probala pa nek se drugi cude.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Samo da se javimo, u 38+1, sinoc oko 19:40 nam je stigla Aurora, dugacka 48cm i teska 3310g 💓
Pisem sve dok se dobijem😘
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Principesa cestitam i sve najbolje vam zelim 🤗
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Lussi draga, cestitam od srca! 😊 Zelim ti brz oporavak, a malenoj Aurori sretno i bezbrizno djetinjstvo! Javi nam detalje kad stignes, sad lijepo uzivajte zajedno. 😘❤️
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Rodin ugriz - od frendice oboje klinaca ima izmedju ociju u obliku srca. Meni je to preslatko, kao obiteljska tetovaza 😍 klinka ima vec 4 god i nije jos nestalo.. kod klinca, godinu i pol, se jos samo malp vidi.. moj nema, ne znam o cemu to ovisi.. malo mu se vide kapilarice na obrazu jedino al to se i meni do 4.osnovne pa nestalo, kao sunce izgleda, tak je i kod mene bilo..
Samo da se javimo, u 38+1, sinoc oko 19:40 nam je stigla Aurora, dugacka 48cm i teska 3310g 💓
Pisem sve dok se dobijem😘
Cestitam!! Brzi oporavak zelim 🥳🥰❤️
.
Rodin ugriz - ja jos kod svoje nisam nigdje primijetila to. Moguce da ni nema 😕
Sad da vam se javim,odveli su ju malo na poviseno jer bljucka plodnu vodu..
Ugl. sve je krenulo u petak u noci oko 2 kad su me probudili bolovi i vise nisam mogla zaspati. Mjerim na app,sve nepravilno i po pola sata. Oko pola 4 idem na wc a dnevni ulozak sav rozi,samo se nekaj iscjedilo vodeno,ali ne sluzavo nego samo ko voda. I tak na dva puta. Ja sam se prepala,kazem muzu dizi se i spremi se,idemo u Zg. Oko 4:10 smo krenuli i do Zg imam veliki ulozak i on opet pun toga. Dodem u 5 tamo,ctg, uzv sve stima,pregledaju me i otvorena sam za prst do dva,ali neka ja ostanem zbog svrbeza,necemo nista na silu..
Smjeste me u sobu, ja se i dalje presavijam od bolova a ctg nista. Dali mi loptu,ali boli me sve. Oko 13h idem na pregled, otvorena 5 prsti i mogu u radaonu..
Tamo me i dalje sve presavija,oko pola 4 dobijem jednu dozu epiduralne i za sat i nekaj sitno drugu. Ko u transu, trudovi do 90 a ja nista ne osjetim. Prokinuli mi vodenjak dok je bila prva doza epiduralne, stalno me pregledavaju da se cim vise otvorim.. oko 18:30 popustaju s epiduralnom, skoro skroz sam otvorena i kazu oko 19h ide porod..
Ja nisam znala pravilno disat,to me najvise namucilo, stiskali mi trbuh, ostajala sam bez zraka,ali u 19:43 je izasla Aurorica🥰
Rezali su me jer sam se stalno grcila,imam 5 savova. Vraski boli, dali mi tablete,ali proci ce.. bile smo odma malo na siki preko jastucica,ali bradavice su mi skroz uvucene,pa se mucimo i ja i ona i sestre.. Nadamo se boljemu🙏🏼
Dosla je u sobu oko 5 i spavala..samo se nasloni na siku i spava🥰 predivna je.. svi su me culi kak vicem i vristim,ali kad sam ju ugledala😻😻😻😻😻😻😻😻 sve zaboravim!!🙈
.
Hvala svima💜💜💜💜💜💜💜💜
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Moja zaspne najcesce na sisi. I ne dizemo je za podrigivanje jer bi se onda probudila pa bi opet u krug. Stavimo je na bok.
Jako je osjetljiva na zvukove, sve cuje i lako se probudi.
Tako kad zaspne na sisi ako je premjestimo u krevetic ona se razbudi i nece da spava u kreveticu.
Bas smo primjetili da voli blizinu. Je li ostala sama u sobi ona se probudi i place. Jedino kad je u dubokom snu onda ne place jer i ne zna da je sama 😂
A da znam da ce nesto upaliti za spavanje naravno da bih probala pa nek se drugi cude.
Isto i kod mene... Stvarno spava dosta, ali navecer, ako ju stavim u krevetic, samo ispusta neke zvukove i vrpolji se. Cim ju stavim u nas krevet, odma se umiri. I bas voli blizinu! Kad place, ja ju stisnem uz sebe i cmacem i onda se smiri 🙂 Sinoc se budila u 3 jest i to je to, spavali do 7. Al je bila s nama u krevetu..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji