Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    08. Svibanj 2021. 00:18

TheTina

avama

I mi imamo rodin ugriz, na kapku i izmedju obrva, i iza na vratu. Isto se jace vidinkad se ljuti. Ne znam da li sam rekla za cjepivo protiv rota virusa da sam pitala dr i dobro ste rekle da se placa, ali mi ne moramo platiti posto je ranije rodjen.

Ma daj? Moja je rodena u 35 tt pa moramo platit to cjepivo. 🤔

A ne znam dr je rekla da ga oni imaju pa ce mi dat. Sad ne znam mozda imaju viska, a nasa dr je suprotna smjena od one koja je dala mojoj susjedi. Moguce da imaju viska. Ne znam. 

• avama
    08. Svibanj 2021. 00:23

Jo super, živim za taj dan!

Ajme znam! Nema goreg kad im ne mozes pomoci. Tu i tamo se dogodi da malo stenjei napinje se, onda mu dam espumisan ili sab simplex i bude dobro.

Ja ne znam mame kako vase bebe zele same zaspat, moj ne bi nema sanse. Dobro on zaspi dok sisa svaki put, i na vecer nema spavanje od 8, pola 9 (ili ako zaspi prije cak pola 10)  do 12,1. 
    I ne voli bit sam odmah plac.

Elledanse
    08. Svibanj 2021. 01:42

Moja zaspne najcesce na sisi. I ne dizemo je za podrigivanje jer bi se onda probudila pa bi opet u krug. Stavimo je na bok. 
    Jako je osjetljiva na zvukove, sve cuje i lako se probudi. 
    Tako kad zaspne na sisi ako je premjestimo u krevetic ona se razbudi i nece da spava u kreveticu. 
    Bas smo primjetili da voli blizinu. Je li ostala sama u sobi ona se probudi i place. Jedino kad je u dubokom snu onda ne place jer i ne zna da je sama 😂 
    A da znam da ce nesto upaliti za spavanje naravno da bih probala pa nek se drugi cude. 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

Principessa🌺
    08. Svibanj 2021. 02:32

Samo da se javimo, u 38+1, sinoc oko 19:40 nam je stigla Aurora, dugacka 48cm i teska 3310g 💓
    Pisem sve dok se dobijem😘

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Elledanse
    08. Svibanj 2021. 02:54

Principesa cestitam i sve najbolje vam zelim 🤗 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

Bubica1
    08. Svibanj 2021. 03:11

Lussi draga, cestitam od srca! 😊 Zelim ti brz oporavak, a malenoj Aurori sretno i bezbrizno djetinjstvo! Javi nam detalje kad stignes, sad lijepo uzivajte zajedno. 😘❤️

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• NeverEver
    08. Svibanj 2021. 03:45

Rodin ugriz - od frendice oboje klinaca ima izmedju ociju u obliku srca. Meni je to preslatko, kao obiteljska tetovaza 😍 klinka ima vec 4 god i nije jos nestalo.. kod klinca, godinu i pol, se jos samo malp vidi.. moj nema, ne znam o cemu to ovisi.. malo mu se vide kapilarice na obrazu jedino al to se i meni do 4.osnovne pa nestalo, kao sunce izgleda, tak je i kod mene bilo..

TheTina
    08. Svibanj 2021. 07:32

Principessa🌺

Samo da se javimo, u 38+1, sinoc oko 19:40 nam je stigla Aurora, dugacka 48cm i teska 3310g 💓
    Pisem sve dok se dobijem😘

Cestitam!! Brzi oporavak zelim 🥳🥰❤️
    .
    Rodin ugriz - ja jos kod svoje nisam nigdje primijetila to. Moguce da ni nema 😕

Principessa🌺
    08. Svibanj 2021. 08:06

Sad da vam se javim,odveli su ju malo na poviseno jer bljucka plodnu vodu..
    Ugl. sve je krenulo u petak u noci oko 2 kad su me probudili bolovi i vise nisam mogla zaspati. Mjerim na app,sve nepravilno i po pola sata. Oko pola 4 idem na wc a dnevni ulozak sav rozi,samo se nekaj iscjedilo vodeno,ali ne sluzavo nego samo ko voda. I tak na dva puta. Ja sam se prepala,kazem muzu dizi se i spremi se,idemo u Zg. Oko 4:10 smo krenuli i do Zg imam veliki ulozak i on opet pun toga. Dodem u 5 tamo,ctg, uzv sve stima,pregledaju me i otvorena sam za prst do dva,ali neka ja ostanem zbog svrbeza,necemo nista na silu..
    Smjeste me u sobu, ja se i dalje presavijam od bolova a ctg nista. Dali mi loptu,ali boli me sve. Oko 13h idem na pregled, otvorena 5 prsti i mogu u radaonu.. 
    Tamo me i dalje sve presavija,oko pola 4 dobijem jednu dozu epiduralne i za sat i nekaj sitno drugu. Ko u transu, trudovi do 90 a ja nista ne osjetim. Prokinuli mi vodenjak dok je bila prva doza epiduralne, stalno me pregledavaju da se cim vise otvorim.. oko 18:30 popustaju s epiduralnom, skoro skroz sam otvorena i kazu oko 19h ide porod..
    Ja nisam znala pravilno disat,to me najvise namucilo, stiskali mi trbuh, ostajala sam bez zraka,ali u 19:43 je izasla Aurorica🥰 
    Rezali su me jer sam se stalno grcila,imam 5 savova. Vraski boli, dali mi tablete,ali proci ce.. bile smo odma malo na siki preko jastucica,ali bradavice su mi skroz uvucene,pa se mucimo i ja i ona i sestre.. Nadamo se boljemu🙏🏼 
    Dosla je u sobu oko 5 i spavala..samo se nasloni na siku i spava🥰 predivna je.. svi su me culi kak vicem i vristim,ali kad sam ju ugledala😻😻😻😻😻😻😻😻  sve zaboravim!!🙈
    .
    Hvala svima💜💜💜💜💜💜💜💜

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Ruska1986
    08. Svibanj 2021. 09:12

Elledanse

Moja zaspne najcesce na sisi. I ne dizemo je za podrigivanje jer bi se onda probudila pa bi opet u krug. Stavimo je na bok.
    Jako je osjetljiva na zvukove, sve cuje i lako se probudi.
    Tako kad zaspne na sisi ako je premjestimo u krevetic ona se razbudi i nece da spava u kreveticu.
    Bas smo primjetili da voli blizinu. Je li ostala sama u sobi ona se probudi i place. Jedino kad je u dubokom snu onda ne place jer i ne zna da je sama 😂
    A da znam da ce nesto upaliti za spavanje naravno da bih probala pa nek se drugi cude.

Isto i kod mene... Stvarno spava dosta, ali navecer, ako ju stavim u krevetic, samo ispusta neke zvukove i vrpolji se. Cim ju stavim u nas krevet, odma se umiri. I bas voli blizinu! Kad place, ja ju stisnem uz sebe i cmacem i onda se smiri 🙂 Sinoc se budila u 3 jest i to je to, spavali do 7. Al je bila s nama u krevetu.. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.