Sretan majcin dan 💐
Eto se tiče krevetica i spavanja- od prvog dana spava u svom kreveticu. Po danu ju znam u gnijezdu ostaviti da spava u boravku ili u našem krevetu pa se ja uvalim pored nje, ali po noći zna da ide u svoj krevetic 😊
Primjetila sam danas da neće piti moje izdojeno mlijeko. A čitala sam da mlijeko promijeni okus kada dobijemo mengu, izgleda da ju to muči 😏
Sretan majcin dan svima🥰
Mi smo imali prekrasna 24 sata. Malac je bio po ps-u, papao,malo bi se pomazili,pajkili,i tako u krug. Spavali svi danas do pola 10. Cijelo prijepodne do malo prije je bio po vani u kolicima i autu i uzivali smo. Dok nismo dosli doma i izvadili ga iz jajeta. Vratio nam se nas sin😂 Cendra i nikako ga smirit😅
Ajme meni, mame moje 🤣 znaci prvi majcin dan je bio... blago receno kaos😅🤦♀️ isli u setnju oko podne, prije rucka - od tada do prije 10ak min - plac plac spavanje na rukama plac prduckanje plac grcevi plac plac 😱😭😭😭
.
Sad sam ga doslovce zavezala blago receno u jastuk i polegnula na bok i molim sve Svece na nebu da odspava ne radi mene, nego jer je taaako umoran i izmucen 🥺🙏
.
Principessa iliti Lussi - jao, znam kako je to kad fakat tu dohranu dijele na kapaljku😫 ja isto nisam imala mlijeka, a oni cekali i cekali, pa sam isto odlazila u djecju sobu skoro pa molit da ga se nahrani🙏 drzim fige da ti i malecka idete domeka sto prije🤗
.
Idem se otusirat, ne znam sto nam nosi noc🤣🤪🥵😘
Jadogice, Pupetta i MissGraz 💗💗💗💗💗💗 hvala vam na toplim riječima.
Lussi naša čestitke na bebici! Da ste svi sretni, živi i zdravi dugo dugooooo ❤❤❤❤❤❤❤❤
Svima želim sretan Majčin Dan! ⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Cure,mi idemo u klaicevu. Vec drugu vecer otprilike u isto vrijeme pocne grcevito plakati,sav se zgrci i kao da pokusava povracati ali izlazi samo slina. Meni izgleda kao da mu nesto smeta i pokusava to izbaciti. To traje mozda 5-10 min i onda se smiri. Izgubila sam par godina zivota jucer i danas,uopce ne znam kaj napraviti u tom trenu.
Nama je danaa nakon dugo vremena bio bas savrsen dan i odradili smo prve babinje ❤
Lussi bit ce sve ok, samo hrabro! Pokusaj kad dodes kuci s izdajalicomy kazu da ona pomogne pri izvlačenju bradavica, kao i sililonski sesirici
Jagodice zao mi je zbog loseg dana, drzim fige za bolju noc
Thera nadam se da nije nista strasno, bolje ds provjeris pa si u miru. Sretno i javi nam se
Baby P 03/21 💙
Sretan Majčin dan! 💕
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Jagodice bas da,jos je danas preko dana bila neka sestra...jedva sam namolila dohranu,a vidi da mi ne ide
Doma imam izdajalicu i jedva cekam da si malo izvucem bradavice, lakse mi bude.. ovak se mucimo i malena i ja..
Bila je na dohrani i dobila je dok je otisla ta sestra opet..i sad su rekli oko 23h,malo kasnije da pozvonim za dohranu opet..
Imam i sesirice sa sobom,ali ne pomazu mi..
A lakse bi mi bilo izdajalicom izvuc bradavicu pa onda dati,ali dobro.. uskoro smo doma nadam se🙏🏼 ostale sestre su stvarno super i trude se,ali ova danas koma!
Thera sretno💙💙
Hvala ti Emmie, pratim vas tu stalno i vec sam se zabrinila gdje si! Malena je preslatka i nadam se da je sad sve okej💗
Hvala ti pupetta, ma vjerujem da je doma sve drukcije🙈
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Thera, nadam se da nije nista. Drzim fige. Javi nam se, 🙏🏼
Principessa - meni je pomogla u rodilistu jedna sestra sto je dosla i dooooobro mi izmasirala grudi i izvukla rukama bradavice, tj. pokazala mi je kako, ja sam samo nastavila. Malo je bolilo, ali je i mlijeko i dojenje krenilo. Bradavice su mi bile skoro spojene sa grudima, medjutim tim masiranjem i izdajanjem omeksavale su i “izlazile” van. Znaci masaza grudi (i bradavice isto) i izdajanje taman onoliko da ju omeksas i onda bebaca na dojku da povuce.
Mi u Splitu nismo morali pitati za dohranu, sestre dolaze tocno svako 3h sa mlijekom. Ali isto tako nisu bile bas sretne za pomoci pri dojenju. Da nije bilo te jedne koja je imala volje, ja bih sigurno dobila mastitis, a uvjerena da mlijeka nemam.
Evo nas nakon 4 sata obrade. Odlucili nas ipak pustiti doma jer su svi nalazi ok. I nek pratimo dalje,ako bi dijete plavilo ili ostajalo bez zraka javiti se. Zvuci bas odlicno😰
Sortiraj odgovore
Najstariji