Ruska ja nisam davala tak kak piše, nego 10-15 kapi navečer prije papanja par dana jer ga je navečer obično mučilo. I onda poslije tih par dana ako bi kod podrigivanja se počeo grčit bi mu dali tak 10-15 kapi, znači nakon papanja. Nama je ta doza bila dosta pa nismo povećavali. Al rekla nam je patronažna kak je to neki sastojak kaj nije štetan i u potpunosti se izluči van (mislim da ispiški) i da joj svi komentiraju kak je to velika doza, al da neće njima ništa bit
Jel jos uvijek ima grceve ili ?
Nema, al nismo imali puno problema s njima. Tj ovisi koga pitaš, moj muž kaže kako su ga jako mučili, a ja mislim kak imamo super bebu😄 Pomoglo nam je tih desetak kapi pa nismo povećavali dozu.
Ruska ja nisam davala tak kak piše, nego 10-15 kapi navečer prije papanja par dana jer ga je navečer obično mučilo. I onda poslije tih par dana ako bi kod podrigivanja se počeo grčit bi mu dali tak 10-15 kapi, znači nakon papanja. Nama je ta doza bila dosta pa nismo povećavali. Al rekla nam je patronažna kak je to neki sastojak kaj nije štetan i u potpunosti se izluči van (mislim da ispiški) i da joj svi komentiraju kak je to velika doza, al da neće njima ništa bit
Nema, al nismo imali puno problema s njima. Tj ovisi koga pitaš, moj muž kaže kako su ga jako mučili, a ja mislim kak imamo super bebu😄 Pomoglo nam je tih desetak kapi pa nismo povećavali dozu.
Tenks na odgovoru 🤗 ja sam jutros dala 25 kapi i vec vidim promjenu u odnosu na jucerasnji dan. Vise se ne grci uopce. A navecer cu mozda 10 kapi dat... Jel onda kakaju vise od tih kapi? Jer mi cini da sad stalno nesto izlazi 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ivančice,
Pa tvoj mali spava masu!
Moj niti pola od tvoga!
Baš gledam u aplikaciji, većinom između 14 i 16 sati dnevno spava. Zna nekad malo manje, najkraće je spavo jedan dan prije dva mjeseca, a i to je spavo 12 sati ukupno. U ova dva spavanja po noći skupi cca 12 sati i onda još 4, 5 kraćih spavanja po danu. Ne znam na koga je, ja sam sad spavalica, al navodno sam ko mala bila non stop budna 😅
Tenks na odgovoru 🤗 ja sam jutros dala 25 kapi i vec vidim promjenu u odnosu na jucerasnji dan. Vise se ne grci uopce. A navecer cu mozda 10 kapi dat… Jel onda kakaju vise od tih kapi? Jer mi cini da sad stalno nesto izlazi 😂😂
Mom nije utjecalo na kakanje, kaka svakih 3-5 dana u zadnje vrijeme. Al znam da su neke cure bile pisale kako njihove bebe potakne na kakanje
Pozdrav curke! 🥰
RODIN UGRIZ ima na kapku i imala je ispod nosa, na kapku jos uvijek ima 🤭
DOJENJE nepresusna tema. Nisam jedina koja je sva zbunjena. Moja isto doji aktivno po 15 min sve zajedno i onda navlaci bradavicu bezveze al cim je maknem ona place jela bi jos, kad je vratim na cicu opet navlaci i pusti i gleda u mene i tako u krug! Podignem je , fino podrigne i uvijek bljucne , jel to znaci da je ok , da se najela ili sam je mozda prenaglo dignula pa je mlijeko izaslo! Pocne mi tako kenjkat onda i dam joj AD 30 ml i pocne opet kenjkat i onda joj uvaljam dudu i smiri se, ona bi jela do besvjesti, a znala je bljucat i nakon tih 30 ml , ne mogu joj vise bodica navlacit koliko ih ona izbljuca! Jel vi mislite da joj tih 15 min dovoljno? Ako krene kenjkat nakon toga da joj samo dudu uvaljam bez AD? Imam osjecaj da se naviknula malo na taj AD, zasitan joj je i onda mi zaspi bez problema, pogotovo navecer, od moje cice ko da se ne moze zasitit, ne znam, muci me to! Isto mislim da je vjecito gladna! Sjecate se kak sam se prepala radi kilaze da gubi na tezini, znaci u nedjelju je imala 4440 g, danas ima 4600 g, uz cicu sam joj davala i AD jer sam se bojala da je gladna, po tome dobiva oko 50 g dnevno! I dalje nisam pametna dal to sve radim kak treba!
MATEJA svaka cast na porodu, ja bi se valjda rascetvorila, cestitke tebi i curki i brz oporavak zelim 🥰
PETRA cestitke i tebi, eh kako si lijep porod imala, blago ti se, svaka cast i tebi! Brzo oporavak oboma!🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Espumisan - mi smo davali par dana kada smo imali grceve. Patronazna nam je savjetovala 5 kapi prije svakog obroka, mi smo davali 10-15 kapi samo navecer. Sjecam se da smo ga jedan tjedan sve forumasice religiozno koristile i onda izbacile i zakljucile da je bolje bez njega
Rodin ugriz - ima na oba kapka i na vratu, ne znam kada prode. Moj muz je imao po celu, kapcima i vratu i trajalo mu je do nekih 5, 6 mjeseci, al njemu je po slikama to dosta izrazajnije nego nasem malcu
Baby P 03/21 💙
Pozdrav drage mame,
Molila bi za savjet od onih koje su sivane nakon poroda. Radili su mi epiziotomiju tijekom poroda i sada uzasno boli i pece,te mi nekad niti tableta ne pomogne. Kako ste se vi nosile s time? Da li ste koristile nesto osim tableta protiv bolova? Bilo koji savjet bi mi dobro dosao! Hvala unaprijed i oprostite sto prekidam Vase teme😘
Lea, dobrodošla!
Ja sam imala epiziotomiju, dakle savjeti: špricati octaniseptom (ne direktno na ranu), kuhati čaj od hrastove kore pa njime namakati, tuširanje u mlakoj vodi s malo pjene od gela za kupanje. Meni je epiziotomija bila macji kasalj u odnosu na bolove u leđima nakon poroda koji su razarali, dakle možes si misliti kakvi su bili.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Pozdrav curke! 🥰
RODIN UGRIZ ima na kapku i imala je ispod nosa, na kapku jos uvijek ima 🤭
DOJENJE nepresusna tema. Nisam jedina koja je sva zbunjena. Moja isto doji aktivno po 15 min sve zajedno i onda navlaci bradavicu bezveze al cim je maknem ona place jela bi jos, kad je vratim na cicu opet navlaci i pusti i gleda u mene i tako u krug! Podignem je , fino podrigne i uvijek bljucne , jel to znaci da je ok , da se najela ili sam je mozda prenaglo dignula pa je mlijeko izaslo! Pocne mi tako kenjkat onda i dam joj AD 30 ml i pocne opet kenjkat i onda joj uvaljam dudu i smiri se, ona bi jela do besvjesti, a znala je bljucat i nakon tih 30 ml , ne mogu joj vise bodica navlacit koliko ih ona izbljuca! Jel vi mislite da joj tih 15 min dovoljno? Ako krene kenjkat nakon toga da joj samo dudu uvaljam bez AD? Imam osjecaj da se naviknula malo na taj AD, zasitan joj je i onda mi zaspi bez problema, pogotovo navecer, od moje cice ko da se ne moze zasitit, ne znam, muci me to! Isto mislim da je vjecito gladna! Sjecate se kak sam se prepala radi kilaze da gubi na tezini, znaci u nedjelju je imala 4440 g, danas ima 4600 g, uz cicu sam joj davala i AD jer sam se bojala da je gladna, po tome dobiva oko 50 g dnevno! I dalje nisam pametna dal to sve radim kak treba!
MATEJA svaka cast na porodu, ja bi se valjda rascetvorila, cestitke tebi i curki i brz oporavak zelim 🥰
PETRA cestitke i tebi, eh kako si lijep porod imala, blago ti se, svaka cast i tebi! Brzo oporavak oboma!🥰
Ajme svi imamo probleme s dojenjem 😊😊 ja sam isto mislila da je gladan, a moj čak nije niti bljuckao nakon obroka. Danas bila patronažna i dobio je 100g u dva dana 💪💪 znači da nije gladan, rekla je da je to super 👍👍 pokazala sam joj kako ručno izdajam i da je dobro i da nema veze što stalno ne curi da on sebi navuče. Isto tako rekla je da je u redu da bude po 15 min na svakoj sisi, da mu je to dosta. Iako ja isto kad vidim da je kenjkav nakon presvlačenja dam mu još malo.
Dilema je zapravo ta kada je kenjkava jel beba zapravo gladna ili probavlja pa se malo muči, onda je zeznem ako mislim da je još gladan pa se onda opet muči s probavljanje - začarani krug, kako znati jel gladan ili plače jer mora podrignuti/prdnuti🙍 mislim da kad to odgonetnem da ću se preporoditi 😁😁
Čestitam na novim bebicama 🥰🥰
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji