Znojenje-katastrofa. Nikad se nisam znojila ko sad. Po noci se budim mokra i obavezno mijenjam majicu. Vise se preskidam nego malac😅
Mi smo danas isprobali kavu izvan kvarta. Za sad bi se moglo reci da voli voznju😊 Nadam se da ce tako i ostati. Sto grbaviji teren njemu draze😂
Kod nas su se malo grcevi smirili, ali prestala sam davati kapi. Zadnje sam davala sab simplex. A od probiotika je bilo jos gore. Tako da sad samo oleovit koristimo.
I vise ne kaka kpd svakog hranjenja.
Avama samo nek se smanjuju 👍
.
Bebolinka dobro si ti to sve izgurala. Drago mi je da je sad uredu!
.
Nevaeva previse sam bila nestrpljiva i kupila tomee pipee nastavke, ali posto su drugacijeg oblika naravno mala ih nije prihvatila. Tek sam poslije vidjela vase prijedloge. U meduvremenu sam skuzila i da su ovi koje imam mali i da bi trebala veca velicina. A kod mene su Mam nastavci. Slicni su tim Aventovim. I evo uzela sam velicinu 2 i malo mi je lakse za dojiti. Mada mi se ovo cini veliko za bebina mala usta ali sta ja mogu. Samo nek ona nastavi dojiti. Meskolji se ali ipak doji. Nadam se da mi nece odustati 🤞
.
Cure hvala na ostalim savjetima!
.
Ridja dobro si uspjela sama 💪 Ne znam jesi li ti pitala za bebinu stolicu. Samo bih rekla da kad kaki da se i kod mene cuju baloncici.
.
Lice izbacilo joj je one crvene pristice po licu. Greskom sam kupila omeksivac Frosch umjesto deterdzenta pa smo nekoliko puta prali sa tim. E tako je kad zurite. Mozda je od toga ili sto sam kod svojih pa je i to promjena.
.
Petra mogu misliti sto ti je dosadilo. Meni nimalo ne fali stomak i to stanje. Nekako je 9 mj meni bilo puno. Ali opet prode i onda si na konju sto se kaze. Sretno!
.
Jedno pitanje za epiziotomiju - za one koje su imale ili u prijasnjim trudnocama. Mene su rezali i jos sam pukla. Tako da imam dosta savova, ali naravno nisu mi rekli koliko. Taj veliki rez je nakupina mesa. Je li to normalno???! Dakle ja opipam vani tu nakupinu po duzini reza. Zar su morali toliko mesa zgrabiti. I ne moze se doci do "rupe" (vagine). Mene je toga strah. Kako cu ja otici na pregled. Razmisljam da otidem kasnije. Ili mozda kad produ dani ali samo da pogleda, bez diranja jer me strah. Porod je bio dobro prosao ali je mlada babica nesto pogrijesila na kraju sa tim rezanjem.
Tako da ima onih koji razmisljaju kako ce uopce moci imati prvi seks 😭
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Curke drage dobar dan!
Evo javljam se samo da vas pozdravim!
Avama, super što grčići prolaze, koliko ono ima tvoja beba?
EmEn9, ja u ponedjeljak bila u gina na pregledu.
Netko je pitao za ožiljak, i kod mene je na opip uźas, zadebljalo, grozno! Prođe li to s vremenom ili ostaje tako?
Cure m, od poroda imam hemoroid koji nikako ne prolazi!!! Nikada nisam imala hemoroide prije, cak ni u trudnoći, i od naprezanja pri porodu jedan je stalno tu, i još je velik! Ima li tko iskustva, pitala sam gina i ona mi je rekla da može biti i za trajno?!?!?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ruzice znaci nisi pitala ginekologa za taj rez od epiziotomije? Zar ti nije nista rekao zarasta li to i slicno?
Ja nista ne znam o hemoroidima. Ne bi me cudilo da imam a ne znam. Mama mi je rekla kako je ona dobila nakon poroda i ima ga i danas.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Curke drage dobar dan!
Evo javljam se samo da vas pozdravim!
Avama, super što grčići prolaze, koliko ono ima tvoja beba?
EmEn9, ja u ponedjeljak bila u gina na pregledu.
Netko je pitao za ožiljak, i kod mene je na opip uźas, zadebljalo, grozno! Prođe li to s vremenom ili ostaje tako?
Cure m, od poroda imam hemoroid koji nikako ne prolazi!!! Nikada nisam imala hemoroide prije, cak ni u trudnoći, i od naprezanja pri porodu jedan je stalno tu, i još je velik! Ima li tko iskustva, pitala sam gina i ona mi je rekla da može biti i za trajno?!?!?
I ja sam taj jedan dobila na porodu, mogu mazat samo onim biljnim, neznam jer smijem nesto drugo sad dok dojim, morat cu pitat na kontroli, imam stolicu redovito al to je majko mila, zbog tog gospona... A zbog te epiziotomije, kak je na opip uzas dole, nije mi do maženja sa mužem nikak 🙈😂😂
Hemeroidi - ja staviljala multimam kompresu par dana i proslo. Ne pitajte me kako sam dosla do te ideje, reci cu samo da me muka natjerala. 😂 uglavnom, isla sam logikom - ako umanjuje bol i otok trebalo bi djelovati i na hemeroide jer su bolni i “oteceni”. Eto. Meni je djelovalo i povuklo se. Patronazna mi je savjetovala venogel kremu za prosirene vene na nogama (posto hemeroid i je prosirena vena ubiti), nisam probala, ali navodno je ona cula od zena koje obilazi da pomaze.
E da... brisati se vlaznim toaletnim maramicama ili vlaznim maramicama 99% voda (NIKAKO NE bilo kojim vlaznim jer su agresivne zbog mirisa i sl. i ne suhim papirom jer suhoca iritira).
I ja se pojacano znojim, ne tak kak vi opisujete ali vise. Kosa mi je top, kao iz salona i to 5. dan od pranja a inace perem svaka 2-3 jer se mastila a koza suha pa i dalje svako jutro i vece kremice a pijem hektolitre vode jer sam zbog dojenja non stop zedna. Uglavnom.. tijelo prolazi kroz velike promjene, no doubt. Libido skroz back, ne znam kak cu pregled docekati jos 3 tjedna. 🙄🙄🙄🙄
Joj znojenje, meni lako što se znojim užasno, ali kako si smrdim, pardon, to mi je katastrofa 😭
Kupila sam neki stick na prirodnoj bazi, nadam se da ce pomoc 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji