Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    23. Travanj 2021. 09:05

Imam caj, ali nema sanse da ga popije, jer je gorak

• thera
    23. Travanj 2021. 09:09

Jutro svima🥰
    Mi smo imali grozan dan(popodne) jucer,i super noc. Izdojila sam se,papao je to+malo dohrane i spavao cijelu noc uz jedno budenje. Nisam se toliko naspavala vec tjedan dana pd kad sam zaprimljena u bolnicu😊 Cure,koliko on kolicinski dnevno mora pojesti? Ima 5 dana danas. S obzirom na to da sisu prihvati povremeno(danas smo uspjeli 15 min zasad), koliko mu jos dodavati sa strane?
    Oporavak-mene jos uvijek boli ali je svaki dan sve lakse. Popijem 2-3 brufena dnevno,izdrzala bi i bez njih ali lakse mi je tako baviti se s njim. Izgubila sam 10-tak kila,opseg trbuha za sad -10 cm. Ima tu jos posla,ali ne zamaram se,polako. Apetit mi se skroz smanjio i jedem toliko da jedem. Fizijatrica mi je preporucila steznik. 
    Jucer nam je bila patronazna i vec smo dobili dozvolu za prvu setnju. Ja nisam isla ali je dragi sa svojim sincicem napravio djir od 10 minuta oko zgrade🥰
    Cure koje su prosle carski,nakon koliko vremena smijem vratiti se nekim normalnim aktivnostima? Za sad mi dragi ne da raditi skoro nista ali ja bi vec skuhala rucak,pospremila malo,prosetala mozda par minuta vani s njima...

• ružica
    23. Travanj 2021. 09:20

The Tina,

Za što je točno taj sirup?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• NeverEver
    23. Travanj 2021. 09:39

thera

Jutro svima🥰
    Mi smo imali grozan dan(popodne) jucer,i super noc. Izdojila sam se,papao je to+malo dohrane i spavao cijelu noc uz jedno budenje. Nisam se toliko naspavala vec tjedan dana pd kad sam zaprimljena u bolnicu😊 Cure,koliko on kolicinski dnevno mora pojesti? Ima 5 dana danas. S obzirom na to da sisu prihvati povremeno(danas smo uspjeli 15 min zasad), koliko mu jos dodavati sa strane?
    Oporavak-mene jos uvijek boli ali je svaki dan sve lakse. Popijem 2-3 brufena dnevno,izdrzala bi i bez njih ali lakse mi je tako baviti se s njim. Izgubila sam 10-tak kila,opseg trbuha za sad -10 cm. Ima tu jos posla,ali ne zamaram se,polako. Apetit mi se skroz smanjio i jedem toliko da jedem. Fizijatrica mi je preporucila steznik.
    Jucer nam je bila patronazna i vec smo dobili dozvolu za prvu setnju. Ja nisam isla ali je dragi sa svojim sincicem napravio djir od 10 minuta oko zgrade🥰
    Cure koje su prosle carski,nakon koliko vremena smijem vratiti se nekim normalnim aktivnostima? Za sad mi dragi ne da raditi skoro nista ali ja bi vec skuhala rucak,pospremila malo,prosetala mozda par minuta vani s njima…

Meni je dr.rekla prva dva tjedna (nama je to u nedjelju) nista a nakon toga jos mjesec dana laganije. Nije problem rez nego taj misic neki koji se prereze unutra pa mu treba vremena da zacijeli, treba se malo kretat da se misici koriste ali malo, ako ga preopteretis opet nije dobro.. tak sam nju shvatila. S tim da sam ja na carskom ostala bez jajnika pa ta 2u1 operacija isto ima svoje vrijeme zacijeljenja..
    .
    Ja cu danas prvi put izac u setnjicu kratku s malim, patronazna rekla da mozemo u sri ali je puhao vjetar kod nas dosta tak da idemo danas a kasnije ce ga pricuvat baka na pola h dok bude spavao, ja sam se izdojila za svaki slucaj, i muz i ja idemo skupa u ducan da malo izadjem van i kupim si kreme za lice i to jer mi je koza toliko suha da se ljusti.

• Ivancica90
    23. Travanj 2021. 10:47

thera

Jutro svima🥰
    Cure koje su prosle carski,nakon koliko vremena smijem vratiti se nekim normalnim aktivnostima? Za sad mi dragi ne da raditi skoro nista ali ja bi vec skuhala rucak,pospremila malo,prosetala mozda par minuta vani s njima…

Meni nisu ništa konkretno vremenski rekli, ali su mi rekli da je lagana šetnja poželjna, kao da se onda brže oporaviš. Ja sam prva dva tjedna samo po doma hodala za wc i par puta izašla u šetnju od dvadesetak minuta. Samo pazi, u tom trenutku ti se čini kako možeš jer si dobro, a onda te poslije dok ležiš krene bolit, bar je meni tako bilo kad sam malo duže bila u šetnji. I ne na stepenice, ne dizat ništa teže od bebe, bez saginjanja i čučnjeva, ustajat onak bočno i oslanjat se na ruke i pridržat rez kod napora, tipa ustajanje, kihanje, tak su bar meni u bolnici savjetovali. Meni su puno pomogle vježbe trbušnog disanja i aktivacija, ali to sam nakon cca 4 tjedna radila, disanje se može odmah.

TheTina
    23. Travanj 2021. 11:42

ružica

The Tina,

Za što je točno taj sirup?

Za grceve

pupetta
    23. Travanj 2021. 12:24

Jutro, drage mame! 
    Bas bi mi bilo drago da nam se javi Emmie, nema je vec neko vrijeme...
    Hvala svima na odgovorima za suzno oko, meni se vec jutros cini da je malo bolje, ali vidjet cemo sad preko vikenda 
    Malac nam je bio budan do 4.30, jednostavno je odbijao zaspati sto god da smo napravili, iako i po danu nije bio spavao. A jutros se probudio kao da se nista od toga nije dogodilo 
    Ines hvala ti, slazem se u potpunosti. Jedva cekam uhvatiti malo vremena za sebe, isto mislim da cu se doslovno resetirsti. Bas bih otisla u shopping i kupila si neku torbicu sad za proljece 

Baby P 03/21 💙

• thera
    23. Travanj 2021. 12:28

Cure,pitanjce. Mali je imao zuticu ali granicnu. U bolnici ga nisu suncali a za doma je preporuceno sto vise dnevnog svjetla,znaci dic rolete sve obavezno. Cimerica je u bolnici malu stavljala na dio gdje su sunceve zrake padale na krevet. Kod nas je super jer nam je par sati dnevno na krevetu sunce. Mogu li ga na kratko svaki dan stavljati tamo?

Girl1234
    23. Travanj 2021. 12:30

Dobar dan, cure. Moj se isto grči svaki dan.. Danas je bas strasno.. Espumisan nije djelovao, presli smo na biogaiu, 5.dan danas, ne vidim pomaka, al kazu da njoj treba 7 dana da pocne djelovat...
    Bas je nemiran i plače

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• ružica
    23. Travanj 2021. 14:01

Girl1234,

Kako izgleda grcenje kod tvog? 
    Kod nas je nakon svakog jela, a popodne cijelo plakanje... Nocas je po noći bio čisti užas...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.