Dobro jutro, curke, imam jedno pitanje.. Jucer sam imala pregled i nisam krvarila i pregled apsolutno nisam ni osjetila. Ali od jucer popodne imam dosta iscjetka i sukrvice, koja je ruzicasta. Obicno kad bi krvarila nakon pregleda, postajalo bi smedje a sad je cijelo vrijeme ruzicasto i izgleda kao dio iscjetka. 🤷🏻♀️ Jel to znaci da se nest pocelo dogadjat? Hvala na odgovorima, znam da ste u guzvi, ali imate friska iskustva 🤗
Ei draga, po meni da, cini se da ti je pregled potakao nesto 👍😊 drzim 🤞 da sam u pravu i da ce bebica jakkooo brzoo ❤❤🥰
Hvala ti! 🥰🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure, jel kome bebolina bila šmrkava sa 20 dana? Meni pedica rekla fizioloske, usisavanje i aqua kapi al to traje vec 3 noci(po danu super) i zar traje tak dugo 😢? Žao mi je nje kad se bori disat.. Kupila i onaj inhalator sa bejbi maskom...
Cure, jel kome bebolina bila šmrkava sa 20 dana? Meni pedica rekla fizioloske, usisavanje i aqua kapi al to traje vec 3 noci(po danu super) i zar traje tak dugo 😢? Žao mi je nje kad se bori disat.. Kupila i onaj inhalator sa bejbi maskom…
Nam je starija iz vrtića donijela neku virozu, svi šmrkamo i kašljemo pa tako i on. Nismo išli kod doktorice jer nema temperature. Špricam mu nekoliko puta dnevno aqua maris i izvlačim usisavačem. Njega je ćopilo u subotu, dakle evo peti dan i tek danas vidim da su krenuli zeleni balci van, znači da je sazrijelo. Nama je isto preko dana solidno a po noći se toga više nakupi pa ga malo muči.
Cure, jel kome bebolina bila šmrkava sa 20 dana? Meni pedica rekla fizioloske, usisavanje i aqua kapi al to traje vec 3 noci(po danu super) i zar traje tak dugo 😢? Žao mi je nje kad se bori disat.. Kupila i onaj inhalator sa bejbi maskom…
Nam je starija iz vrtića donijela neku virozu, svi šmrkamo i kašljemo pa tako i on. Nismo išli kod doktorice jer nema temperature. Špricam mu nekoliko puta dnevno aqua maris i izvlačim usisavačem. Njega je ćopilo u subotu, dakle evo peti dan i tek danas vidim da su krenuli zeleni balci van, znači da je sazrijelo. Nama je isto preko dana solidno a po noći se toga više nakupi pa ga malo muči.
Aaa okej, mojoj cijeloj vrijeme bijelo i isto nema temp... Znaci to traje, okej, HVALA TI!!
Dobro jutro, curke, imam jedno pitanje.. Jucer sam imala pregled i nisam krvarila i pregled apsolutno nisam ni osjetila. Ali od jucer popodne imam dosta iscjetka i sukrvice, koja je ruzicasta. Obicno kad bi krvarila nakon pregleda, postajalo bi smedje a sad je cijelo vrijeme ruzicasto i izgleda kao dio iscjetka. 🤷🏻♀️ Jel to znaci da se nest pocelo dogadjat? Hvala na odgovorima, znam da ste u guzvi, ali imate friska iskustva 🤗
Ei draga, po meni da, cini se da ti je pregled potakao nesto 👍😊 drzim 🤞 da sam u pravu i da ce bebica jakkooo brzoo ❤❤🥰
Ne da se van tako lako 😂😂😂😂 napredujemo! Bila otvorena jedan prst, sad smo na dva 🤭🤭🤭 znam da to nista ne znaci i da toliko zene budu otvorene u 30 tt i da bi to trebalo bit puno vise, ali meni super vijest bila kad sam cula 🙂 obzirom na dosadasnju zacementiranost
Vjerojatno si se pocela malo vise otvarati pa otud sukrvica. Neka te zacementiranost ne brine. Ja sam ujutro na pregledu u 12 sati bila otvorena prst ipo do dva, dosla u bolnicu s trudovima isti dan u 19:30 i bila otvorena 7 cm i odmah u box, rodila u 20:55. Tako da svega ima Samo hrabro, sretno, i nek ti se sve odvije kako i sama zelis ❤
Baby P 03/21 💙
Ne da se van tako lako 😂😂😂😂 napredujemo! Bila otvorena jedan prst, sad smo na dva 🤭🤭🤭 znam da to nista ne znaci i da toliko zene budu otvorene u 30 tt i da bi to trebalo bit puno vise, ali meni super vijest bila kad sam cula 🙂 obzirom na dosadasnju zacementiranost
Vjerojatno si se pocela malo vise otvarati pa otud sukrvica. Neka te zacementiranost ne brine. Ja sam ujutro na pregledu u 12 sati bila otvorena prst ipo do dva, dosla u bolnicu s trudovima isti dan u 19:30 i bila otvorena 7 cm i odmah u box, rodila u 20:55. Tako da svega imaSamo hrabro, sretno, i nek ti se sve odvije kako i sama zelis ❤
Eto, nek mi se odvije kao tebi 🥰🥰🥰🥰🥰 bolje bi bio grijeh pozeljet 🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure moje nisam vas ja zaboravila stalno mislim na vas i hvala vam što vi mislite na mene. Zadnjih tjedan dana sam bila tako koma da vas nisam stigla uopće čitat jer sam bila psihički koma a i fizički.
.
Znači moje tijelo vam je i dalje koma znači umorim se brzo i kad negdje odem na sat vremena kad dođem doma sam koma, nisam se jos skroz oporavila i tijelo mi je još uvijek iscrpljeno i jos mi se vrti ponekad. Spava mi se također ko zombi sam nisam se valjda jos navikla skroz na noćna buđenja a i situaciju koja mi se dogodila sa kćeri ali bebač mi je uglavnom dobar nemogu se žaliti previše, preko dana mi je sad vec dosta budan pa samim time ga i dosta nosim ili ga selim malo u kosaru pa ga ljuljam malo u onu kinderkraft ljuljačku i tako nema bas neke ture da odspava sad preko dana 2h nego je sve ono po 15min pa uspavljujuj pa pol sata i tako a preko noci spava i budi se svaka 3h za jest od nekih ponoć do 7-8 ujutro.
Uglavnom bila sam koma psihički jer sam imala situaciju sa starijom curkom znači koma nisam znala sta da radim na kraju sam kontaktirala učiteljicu ako mi moze pomoc jer da neznam sta da radim . Ukratko prije par mjeseci su ona i 2 prijateljice nesto pisale protiv nekih u razredu ono tipicna djecja stvar neke gluposti koje smo i mi govorili kad smo bili u toj dobi samo sto su one pogrjesile jer su to zapisale a pisani trag ostaje s tim da moja tvrdi da su joj one govorile sta da pise i ona je pisala i kaze da nezna sta joj je bilo da je to pisala jer da to uopce ne misli itd ali dobro nebitno i sad dok je online skola ona se nesto posvadala s njima i nije se cula s njima tjedan dana i ove izvukle to napisano od prije i isle se nac s nekima iz razreda i poslale im slikano to sto je napisano na viber i rekle da je moja to rekla i napisala sama i cijeli razred ju blokirao na viberu i poceli joj slat svakakve poruke da ce ju istuc kad dode u skolu itd. Znaci kaos poludila sam i bila sam psihicki nikakva jos to uz online skolu i malu bebu i moje hormone bas me dotuklo ali hvala bogu situacija se polako rjesava mi smo puno pricali s njom a sad su ih kontaktirale i uciteljica i psihologica i pricaju im da se to nesmije objavljivat bez znanja 3 osobe koja je sudjelovala u tome i da se to ne smije jer je to privatni razgovor izmedu 2-3 osobe itd i moja rekla da zna da je i ona kriva ali da su i ove sudjelovale u tom pisanju i da su i one krive a pogotovo zato jer su isle to objavit preko interneta ali one nece da prihvate da su jednako krive i tako. Sutra uciteljica vodi razgovor sa cijelim razredom na sro pa se nadam da ce se konacno rjesit ta situacija da mogu mirno spavat i da kad krene skola moja moze normalno ic u skolu. Uglavnom kazem vam bio mi kaos u glavi nisam mogla nocima spavat.
I da olevit D i ja dajem svom. Rekla mi doktorica 1 kap dnevno tako da mi nije bas jasno ovo sto si ti ružice napisala ako se ne varam da ti je jako puno kakao od toga kad neznam bas dali moze ta jedna kap toliko naskodit ja nisam ni sigurna dal ju moj proguta jer se razlije po žličici ta jedna kapljica 🤣
Mi smo uspjesno obavili prvo rezanje noktica 🥳
.
EmEn - saljem zagrljaj potpore!👭
Sortiraj odgovore
Najstariji