Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    22. Travanj 2021. 16:13

Jagodice hvala ti 🤗 Bas mi je drago pročitati da si se dobro snašla i da je uglavnom sve dobro. 
    .
    Eto sad po mom primjeru vidite malo dijete mala briga veće dijete veća briga. 😁😁 Još je najlakse sad dok nosimo i hranimo i neispavani smo. Stvarno je točna ova izreka to sam vec vise puta vidjela i skuzila na svom primjeru jer imam veću djecu a i sestra ima jos starije pa vidim i po njoj. 😁 Što su veći veće brige vidjet ćete i same 🙈🙈🙈

• ružica
    22. Travanj 2021. 16:38

Emen9 draga, samo da te pozdravim... Riješit će se to, svi smo prošli tako neke probleme u njenim godinama, samo neka izvuče pouku...
    Nas je oleovit uneredio, 8 ili 9 puta je kakao od popodne do sutra jutroy.
    Prešli smo na Biogaia sa vitaminom D.
    Mame, tnate li kada su najjači grčevi i kada apočmu popuštati? Ovo je ajme. Popodneva su nam svaki dan u plakanju...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• EmEn9
    22. Travanj 2021. 17:02

ružica

Emen9 draga, samo da te pozdravim… Riješit će se to, svi smo prošli tako neke probleme 

E pa to sam i ja rekla ja se nadam da ce sada izvući pouku i shvatiti da se to ne radi i ne zapisuje takve stvari i da ce se to rjesiti sutra sa razredom. 😉
    Baš mi je žao da vas još muče grčići, ja sam svom ukinula i espumisan kapi jer sam vidjela da mu je isto s njima i bez njih pa mu ih vise ne dajem. Ali se više niti ne grči sve je ok. I kaka mi normalno 1 ili 2 put dnevno i sve ok. A ružice jesi mu dla isto samo 1 kap olevita kad je krenulo to kakanje ili si dala više?

• EmEn9
    22. Travanj 2021. 17:13

E da jeste vi imale odnos sad vec nakon poroda? Ja nisam jos, muž bi već odavno naravno ali ja sam sva iscrpljena i umorna i imamo previše djece u kući neznam uopce kad bi niti mogli i kako poslozit da svi spavaju da mi imamo vrijeme za sebe a da ne zaspem 🤣🤣🤣🤣 uglavnom mislim da nema šanse trenutno 🤣🤣 A na prvi pregled sam naručena tek 25.5 a moram i kontracepciju pitat tad da mi da jer ne želim više djece trenutno mislim da nam je sad dosta tako da bas nebi  ni riskirala dok ne pocnem pit tablete🤣🤣 Ja sam ful plodna to mi je i gin rekla i odmah ostanem trudna tako da stvarno ne želim riskirati  🤣🤣

TheTina
    22. Travanj 2021. 19:09

EmEn- drzi se, koma je ovo kaj vam se dogada. Drzim fige da rijesite sve u sto pozitivnijem smjeru za sve 🤞🏻
    I meni mama stalno govori “mala djeca mala briga, velika djeca velika briga” i bome imam to prilike vidjeti i cuti. Stvarno trebamo uzivati sad dok su jos mali 🥰
    .
    Kaj se tice odnosa mi smo imali. Prvo smo rekli da cemo cekati prvi pregled, al nismo mogli izdrzat. Bolilo je malo na pocetku, bas ko prvi put, al zato su svi ostali odlicni 🤩🥰. Mislim da je najbolje pricekat kad budete oboje spremni i fizicki i psihicki.

• thera
    22. Travanj 2021. 19:40

Drage mame,mi smo stigli kuci jucer. Prvih 24 sata je odlicno proslo,osim sto nas zeza dojenje. Danas popodne je nemoguc😅 Place neprestano i bas nam je zanimljivo.
    Sto se dojenja tice vec u bolnici je krenulo. Jednostavno nema hvat. Tamo bi mi sestra pomogla,pristekala ga na sisu i on bi povukao par puta i odustao. Doma smo probali bezbroj puta,uspjeli mozda 2-3 puta po 10-20 min i nece i nece. Meni je mlijeko krenulo ali djabe. Vristi,bacaka se rukama i nogama,danas ga je patronazna pokusavala staviti na sisu pola sata i na kraju rekla da jos nije vidjela tvrdoglavije dijete.  Tako da sam ja krenula a nadohranom a danas i s izdajanjem. Necu odustati ali moram imati i neki b plan. Eto,malo postporodajnih muka😅 Ali svejedno smo zaljubljeni oboje i uzivamo u nasok mrvici🥰
    Ako imate bilo kakve savjete kao iskusnije mame sve rado prihvacam🤗

• NeverEver
    22. Travanj 2021. 19:47

Drage mame, nadam se da ste dobro i vi i bebe 😍
    .
    Mi dojimo na prsima i pedijatar u bolnici je rekao da bebama koje su dojenje iskljucivo majcinim mlijekom trebaju dobivati vitamin k i d u kapsulama do 12.tjedna. Jeste li vi davale? 

• EmEn9
    22. Travanj 2021. 19:50

NeverEver meni su rekli da nije potrebno  ništa davati do prvog pregleda s mjesec dana tako da ja nisam nista davala prije i tada smo dobili ove olevit D kapi i to je to. 

• Dora2021
    22. Travanj 2021. 20:02

NeverEver

Drage mame, nadam se da ste dobro i vi i bebe 😍
    .
    Mi dojimo na prsima i pedijatar u bolnici je rekao da bebama koje su dojenje iskljucivo majcinim mlijekom trebaju dobivati vitamin k i d u kapsulama do 12.tjedna. Jeste li vi davale?

Nama su dijelili letak za to, par sati nakon poroda 😂 ja svojoj nista nisam dala, patronazna mi rekla ne, vidjet cemo za 10 dana kod pedice... 

Lala 🌷
    22. Travanj 2021. 20:29

Pozdrav mamice, imam jedno pitanje
    Upravo sam izdojila 80ml mlijeka a beba spava, nece ni da pokusa jesti haha pa me interesuje koliko sada mogu držati to mlijeko na sobnoj temperaturi ili ga ipak moram prosuti 🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.