Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    23. Travanj 2021. 21:05

Šetnja - mi imamo stan u prizemlju sa velikim vrtom i stalno smo vani ako je lijepo vrijeme. Ona je rodjena dok je jos bilo hladno, ali u setnje smo krenuli vrlo brzo, cini mi se deseti dan. Stajali smo po 10ak min ali samo zbog hladnoce ne zbog nekog “pravila”. Sad kad je toplo vecinu dana smo vani. Nekad po 3-4h provedemo u setnji. Ja nemam problem sa dojenjem u javnosti, tako da koliko god nam vrijeme i obaveze dopustaju vani smo. 
    Kapi - mi smo samo na Oleovit D kapima vec neko vrijeme i to se pokazalo najbolje. Stolicu ima minimalno jednom dnevno bez puno muke, ali to imam osjecaj da su joj jednostavno crijeva “nadosla” i da nema veze s kapima. 
    Kukovi - nama je ped. rekla da joj se cini da lijevi kuk nije skroz jos usao u casicu... neko jaaaako minimalno odstupanje... i da ce mozda trebati nekakve gacice za koje sam zaboravila kako se zovu ili kaisici. Ali posto nije sigurna idemo kod ortopeda u ponedjeljak, pa se nadam da ce ipak biti sve ok. 
    Dok joj je ona gledala kukove toliko je plakala i kad sam joj ugledala suze (prvi put) mislila sam da ce mi srce puknut. Moram ocvrsnut, nisam znala da sam takva mimoza. 

• MissGraz
    23. Travanj 2021. 21:10

Moje psiho/fizicko stanje je jos uvijek tesko. Dajem sve od sebe, ali umor i to njeno plakanje me jednostavno izludjuje nekad. Ali... duboko udahnem, zastanem, kazem sebi “proci ce” i nastavim dalje... nema druge. 

• Bebanomoje
    23. Travanj 2021. 23:01

Mi smo danas u skoku... jao, koliko god se pripremaš na to, jednostavno ne možeš biti spreman. Ujutro mi nije bilo jasno šta joj je, zasto se budi nakon 10 min, zasto se toliko vrti i igra sa flasicom, i onda sam shvatila 😬 i u jednom trenu sam bas pukla i samoj sebi morala govoriti da se smirim,  da moramo preživjeti i takve dane.. i onda mi je bilo lakše... onda kada je muz došao doma na sat vremena I bio u šoku kad je vidio situaciju, ja sam njega tješila da je to normalno, da moramo biti smireni i preživjeti dan 😂
    Kasnije ju je moja mama uzela i nije ju uspijevala smiriti, već se jadna zena prepala, govori ona meni da nju sigurno nešto boli pa toliko place. Onda sam joj objasnjavala šta se desava i da će proći, da je to samo skok... 
    Provela mi je sigurno pola dana na rukama, uspavala sam ju sigurno bar 10 puta da bi se ona probudila nakon 5-10 min... čak sam se malo upiskila u gaće jer nisam mogla na wc jer mi je bila na rukama, jela sam usput sitnice... Ali evo je spava u kreveticu, više od 20 min I ne bih ju dala za ništa na svijetu 🥰 preživjele smo 🥳
    Da smijem sad bih nazdravila sa nečim 😂

• avama
    23. Travanj 2021. 23:03

Evo kod nas vecer zapoxela s grcevima, od pola 9 do sad se grcio i plakao. Sad sam.mu u polusnu dala homeopatake i pola je pljunuo i samo je zaspao. Bas mi ga je zao dok place.  

• NeverEver
    24. Travanj 2021. 00:40

Mi smo se danas (13 dana star) hranili i uspavljivali od 19 do 23:50, popio je sigurno 3dcl mlijeka, imala sam 100ml izdojeno i nije se skidao s cica 3 sata valjda, samo na min i odmah plac kao da sam mu ja uzela a nisam, sam je pustio. Skok? Ne znam. Sta mislite? Do sad je bio budan oko sat, sat i pol, jeo, gledao, prematali, prali guzu.. zaspao na 3-4sata a danas ovo.
    .
    Isli smo u prvu setnju, vrijeme odlicno, 40ak min smo bili vani, sve je prespavao..

Nadi_
    24. Travanj 2021. 04:04

I mi smo jucer ocito bili u nekom skoku, od 15 do 22 je trazio da sisa, do 18 je bilo i podnosljivo, poslije nervoza na najjace. Dala sam mu cak i dohranu misleci da je gladan, medjutim poslije se smirio svega 10ak minuta i nastavio vristat. Uz to jos se ne voli kupat i presvlacit, pa je i tu vristao puno jace nego inace. Moze li to vristanje imati neke posljedice? On je u jednom momentu toliko uzeo maha dok sam ga presvlacila da se poceo kao gusit.

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

Girl1234
    24. Travanj 2021. 04:40

Ružice, ne place bas histerično, ali se jako jako dere, napinje, savija nogice, grci se.. Bas ono jauce. Osjetis da su to bolovi, a ne npr glad ili mokra pelena.. I zna to i po danu i usred noci potrajati po pol sata. I kad prdne il se pokaki, bude lakse. A nekad ga toliko boli da uz to bude i plač.... 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• MissGraz
    24. Travanj 2021. 10:48

Imam dvojbu, pa molim savjete - dojim i nisam joj nikako izdajala i davala na bocicu. Ali to znaci da ne mogu bez nje nigdje, a treba mi slobode bar za depilaciju. 😅 Strah me da cu ako krenem s bocicom poremetiti dojenje, tj da ce ga ona odbaciti i preci na bocicu. Ima li netko od vas da to dvoje uspjesno kombinira? 

• avama
    24. Travanj 2021. 11:09

Nama je noc prosla u grcenju i evo danas nastavljamo tako. Zaspi i probudi ga. Ni ja nemam vise snage i placem zajedno s njim. 

• NeverEver
    24. Travanj 2021. 11:22

Avama, imas li ga kome dati da ti pricuva na 20 min da popijes kavu i dodjes k sebi? Proci ce i ovo.. samo treba izdrzat. Saljem ti zagrljaj 😘
    .
    MissGraz ja sam jucer dala izdojeno mlijeko na bocicu i za sljedece dojenje nam je trebalo i vremena i cviljenja da dodjemo k sebi, frajer bi sad htio da samo tece. Ali ja cu i dalje imat tako u pripravnosti pa dok idem nekam a isto planiram depilaciju prije prvog pregleda, da ga moze netko nahraniti pa cu se opet na jednom dojenju poslije mozda muciti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.