Bokić svim mamama, duuuho me nema.. Pa nisam više u toku sa zbivanjima ovdje nažalost. Jednostavno ne stignem pisat po danu baš, a navečer zaspim s curkom... Osim evo danas drži me nešto budnom, bit će nam veselo sutra! Jaooo...
Uglavnom za koji dan idemo i mi na cijepljenje, s tim da se usput cijepimo i protiv rota virusa no to se posebno opet mora platiti. Uglavnom, šetnja po kvartu dok vrijeme dozvoli, i standardno. Papanje, spavanje, presvlačenja i ostalo.
Dase nadovežem samo, ja sam svih 6 tj imala iscjetke raznih boja...
Grčevi su slabo prisutni hvala bogu.
Cekam kontrolu da vidim napredovanje koliko je.
Također smo uzv kukova obavili i to je bilo isto u redu.
Pozdrav svima cure nadam se da ste sve dobro i vaše bebe puseee,, 😘😘
Evo i mi smo danas bili na 1
Pregledu. Sve je dobro, slijedeci tjedan imamo uzv kukova. Rekla je dr da mu je trbuscic pun zraka i da koristimo espumisan ako ga bude mucilo. Ali bas po uputama. Evo i sad se napinje.
Zaboravila sam pitati za cijepljenje protiv rota virusa. Da li se placa i do kad se moze cijepiti?
Ines, zašto odete neuropedijatru? Ne sjecam se da si to ranije spominjala.
Što se tiče krvarenja, evo ja 22 dana nakon poroda i dalje krvarim ali ful slabo, sad je većinom iscjedak zuckaste boje.
Ali sto me iznenadilo danas, nakon šetnje sam se osjećala bas umorno i sve me boli (čak i dolje kao da je rana svježa), kao da sam u prvom tjednu nakon poroda. Ne kužim zašto mi tijelo tako reagira, valjda će brzo proći.
Puno vas je imalo preglede danas, bravo na dobrim pregledima, samo neka bebice napreduju 😊
Pregledu. Sve je dobro, slijedeci tjedan imamo uzv kukova. Rekla je dr da mu je trbuscic pun zraka i da koristimo espumisan ako ga bude mucilo. Ali bas po uputama. Evo i sad se napinje.
Zaboravila sam pitati za cijepljenje protiv rota virusa. Da li se placa i do kad se moze cijepiti?
Može se cijepiti od 2.mj starosti i kod nas su 2 doze u razmaku od mjesec dana i svaka po 400kn. Bar je tako bilo..
Može se cijepiti od 2.mj starosti i kod nas su 2 doze u razmaku od mjesec dana i svaka po 400kn. Bar je tako bilo..
Najbolje nazvat i pitati u ordinaciji. ☺️
Ines, zašto odete neuropedijatru? Ne sjecam se da si to ranije spominjala.
Iskreno draga ne znam, nisam dobila odgovor konkretan osim da je to rutinski pregled 🤷♀️ vidjet cemo danas sta kazu.
Nea 💗
Dobro jutro, curke, imam jedno pitanje.. Jucer sam imala pregled i nisam krvarila i pregled apsolutno nisam ni osjetila. Ali od jucer popodne imam dosta iscjetka i sukrvice, koja je ruzicasta. Obicno kad bi krvarila nakon pregleda, postajalo bi smedje a sad je cijelo vrijeme ruzicasto i izgleda kao dio iscjetka. 🤷🏻♀️ Jel to znaci da se nest pocelo dogadjat? Hvala na odgovorima, znam da ste u guzvi, ali imate friska iskustva 🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dobro jutro, curke, imam jedno pitanje.. Jucer sam imala pregled i nisam krvarila i pregled apsolutno nisam ni osjetila. Ali od jucer popodne imam dosta iscjetka i sukrvice, koja je ruzicasta. Obicno kad bi krvarila nakon pregleda, postajalo bi smedje a sad je cijelo vrijeme ruzicasto i izgleda kao dio iscjetka. 🤷🏻♀️ Jel to znaci da se nest pocelo dogadjat? Hvala na odgovorima, znam da ste u guzvi, ali imate friska iskustva 🤗
Ei draga, po meni da, cini se da ti je pregled potakao nesto 👍😊 drzim 🤞 da sam u pravu i da ce bebica jakkooo brzoo ❤❤🥰
Nea 💗
Ei draga, po meni da, cini se da ti je pregled potakao nesto 👍😊 drzim 🤞 da sam u pravu i da ce bebica jakkooo brzoo ❤❤🥰
Ne da se van tako lako 😂😂😂😂 napredujemo! Bila otvorena jedan prst, sad smo na dva 🤭🤭🤭 znam da to nista ne znaci i da toliko zene budu otvorene u 30 tt i da bi to trebalo bit puno vise, ali meni super vijest bila kad sam cula 🙂 obzirom na dosadasnju zacementiranost
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji