Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ninnach
    22. Travanj 2021. 00:38

Bokić svim mamama, duuuho me nema.. Pa nisam više u toku sa zbivanjima ovdje nažalost. Jednostavno ne stignem pisat po danu baš, a navečer zaspim s curkom... Osim evo danas drži me nešto budnom, bit će nam veselo sutra! Jaooo...
    Uglavnom za koji dan idemo i mi na cijepljenje, s tim da se usput cijepimo i protiv rota virusa no to se posebno opet mora platiti. Uglavnom, šetnja po kvartu dok vrijeme dozvoli, i standardno. Papanje, spavanje, presvlačenja i ostalo.
    Dase nadovežem samo, ja sam svih 6 tj imala iscjetke raznih boja...
    Grčevi su slabo prisutni hvala bogu.
    Cekam kontrolu da vidim napredovanje koliko je.
    Također smo uzv kukova obavili i to je bilo isto u redu.
    Pozdrav svima cure nadam se da ste sve dobro i vaše bebe puseee,, 😘😘

• avama
    22. Travanj 2021. 00:57

Evo i mi smo danas bili na 1
     Pregledu. Sve je dobro, slijedeci tjedan imamo uzv kukova. Rekla je dr da mu je trbuscic pun zraka i da koristimo espumisan ako ga bude mucilo. Ali bas po uputama.  Evo i sad se napinje. 
    Zaboravila sam pitati za cijepljenje protiv rota virusa. Da li se placa i do kad se moze cijepiti?

• Bebanomoje
    22. Travanj 2021. 01:12

Ines, zašto odete neuropedijatru? Ne sjecam se da si to ranije spominjala.

• Bebanomoje
    22. Travanj 2021. 01:17

Što se tiče krvarenja, evo ja 22 dana nakon poroda i dalje krvarim ali ful slabo, sad je većinom iscjedak zuckaste boje. 
    Ali sto me iznenadilo danas, nakon šetnje sam se osjećala bas umorno i sve me boli (čak i dolje kao da je rana svježa), kao da sam u prvom tjednu nakon poroda. Ne kužim zašto mi tijelo tako reagira, valjda će brzo proći.

Puno vas je imalo preglede danas, bravo na dobrim pregledima, samo neka bebice napreduju 😊

• Ninnach
    22. Travanj 2021. 02:45

avama

Pregledu. Sve je dobro, slijedeci tjedan imamo uzv kukova. Rekla je dr da mu je trbuscic pun zraka i da koristimo espumisan ako ga bude mucilo. Ali bas po uputama. Evo i sad se napinje.
    Zaboravila sam pitati za cijepljenje protiv rota virusa. Da li se placa i do kad se moze cijepiti?

Može se cijepiti od 2.mj starosti i kod nas su 2 doze u razmaku od mjesec dana i svaka po 400kn. Bar je tako bilo..

• Ninnach
    22. Travanj 2021. 02:48

Ninnach

avama

Pregledu. Sve je dobro, slijedeci tjedan imamo uzv kukova. Rekla je dr da mu je trbuscic pun zraka i da koristimo espumisan ako ga bude mucilo. Ali bas po uputama. Evo i sad se napinje.

Može se cijepiti od 2.mj starosti i kod nas su 2 doze u razmaku od mjesec dana i svaka po 400kn. Bar je tako bilo..

Najbolje nazvat i pitati u ordinaciji. ☺️

Ines
    22. Travanj 2021. 06:41

Bebanomoje

Ines, zašto odete neuropedijatru? Ne sjecam se da si to ranije spominjala.

Iskreno draga ne znam, nisam dobila odgovor konkretan osim da je to rutinski pregled 🤷‍♀️ vidjet cemo danas sta kazu. 

Nea 💗

Ruska1986
    22. Travanj 2021. 07:42

Dobro jutro, curke, imam jedno pitanje.. Jucer sam imala pregled i nisam krvarila i pregled apsolutno nisam ni osjetila. Ali od jucer popodne imam dosta iscjetka i sukrvice, koja je ruzicasta. Obicno kad bi krvarila nakon pregleda, postajalo bi smedje a sad je cijelo vrijeme ruzicasto i izgleda kao dio iscjetka. 🤷🏻‍♀️ Jel to znaci da se nest pocelo dogadjat? Hvala na odgovorima, znam da ste u guzvi, ali imate friska iskustva 🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ines
    22. Travanj 2021. 07:44

Ruska1986

Dobro jutro, curke, imam jedno pitanje.. Jucer sam imala pregled i nisam krvarila i pregled apsolutno nisam ni osjetila. Ali od jucer popodne imam dosta iscjetka i sukrvice, koja je ruzicasta. Obicno kad bi krvarila nakon pregleda, postajalo bi smedje a sad je cijelo vrijeme ruzicasto i izgleda kao dio iscjetka. 🤷🏻‍♀️ Jel to znaci da se nest pocelo dogadjat? Hvala na odgovorima, znam da ste u guzvi, ali imate friska iskustva 🤗

Ei draga, po meni da, cini se da ti je pregled potakao nesto 👍😊 drzim 🤞 da sam u pravu i da ce bebica jakkooo brzoo ❤❤🥰

Nea 💗

Ruska1986
    22. Travanj 2021. 08:21

Ines

Ruska1986

Ei draga, po meni da, cini se da ti je pregled potakao nesto 👍😊 drzim 🤞 da sam u pravu i da ce bebica jakkooo brzoo ❤❤🥰

Ne da se van tako lako 😂😂😂😂 napredujemo! Bila otvorena jedan prst, sad smo na dva 🤭🤭🤭  znam da to nista ne znaci i da toliko zene budu otvorene u 30 tt i da bi to trebalo bit puno vise, ali meni super vijest bila kad sam cula 🙂 obzirom na dosadasnju zacementiranost

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.